Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 3.2: Call of the Crusade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok biz bu anubu beceremiyos 2 gündür sayısız wipe yedik, bu ufaklıklar bizdemi cok geliyo yoksa bişe yapıcasda azmı gelicekler heryer ufak add kaynıyo 4 büyügü kesiyos ufaklıklar agzımıza ediyo.hadi beceriksiziz dicem ama algalon kapısına dayanmış guildiz yani entresan.
Mesaj tarihi:
hardmode mu kesemiyosunuz abi? cidden cok kolay fight.

tek olayı bloodlustı sona saklıcaksınız. baska bisiyi yok.

2. denemede kestik onda da salak shaman bloodlustı patlattı basta. sonuna dps yetmedi.
Mesaj tarihi:
Bu arada 10m hc de zerg deneyelim dedim anub'a, 600k kala tank yattı, tek healerla girmiştik. Yemiyor yani zerg eheh. Gerçi melee vardı 1-2 tane buffsız şekilde.
Mesaj tarihi:
Aslında 476k gibi birşeydi herkes yattığında =p Bir de tanklarımız guildin mt leri değildi. Biri boomkin olan digeri alt olan tanklardı, baya damage alıyorlardı yoksa yapılabilir belki bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
cy-x said:

25normal süper yetenekliyiz biz o zaman kesemiyos :)

2. deneme kestik biz ilkinde kimse taktik felan bilmiyodu bi combatı gördük 2. de kestik şaka gibi bi boss yani..hardmode için 10k dps gerekiyomuş onuda anlamış olduk
Mesaj tarihi:
bu ufaklıkların sayısı sabitmi yoksa biz bi hata yapıyosda bu kadar doluyolarmı adım başı bitane, büyükler cok rahat kesiliyo ufaklarda neden böle oluyo bi anlamadım
Mesaj tarihi:
@deadwoll

Çok add var ve en çok agro çeken healerı melee dps'in içine koyuyorlar. Tüm addler orda toplandığı için melee ağır aoe yapıyor dps sırasında.

Yani buff muff yok adam bildiğin 10k yapıyor ama FoK'tanda yardım alıyor tabi :D.
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:

@deadwoll

Çok add var ve en çok agro çeken healerı melee dps'in içine koyuyorlar. Tüm addler orda toplandığı için melee ağır aoe yapıyor dps sırasında.

Yani buff muff yok adam bildiğin 10k yapıyor ama FoK'tanda yardım alıyor tabi :D.

Sorduktan sonra "Finland in Europe" qqları içinde okudum add olayını. Rakez de FoK glyph'i takılı olduğuna göre demek ki baya spamlamışlar FoK :P .
  • Yeni Oluştur...