Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 onu düzelticeklerı sanırım bugun mmoda da yazıyordu ama duzeltemedıler heralde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Hc güzel olmuş, beni şimdilik tatmin etti. Gerçi FC deli de etti hele warrior 2 shot çekiyor ne kdr stam,pvp giyinsem de eheh. Beast te bug var bu arada. Biz anlamadık nasıl olduğunu, en azından 25 kişiden 20 kişi releaselemişti wipe diye icehowl da o ara giremedik içeri falan derken bug oldu, 5 kişi kestiler %41'den, bildirdiler gmlere de. Hatta bizim guild master dalga geçti 3 gün ban yiyecekmişiz diye sdf. Jarax da çok kek beaste kıyasla. Gerçi twins ağlatacak diyorlar bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ben daha hc olarak girmedim de, acaba taktikler aynı mı? bosslara yeni ozellikler filan gelmis mi yoksa sadece statları mı artmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 barbu said: ben daha hc olarak girmedim de, acaba taktikler aynı mı? bosslara yeni ozellikler filan gelmis mi yoksa sadece statları mı artmış? taktikler aynı sadece 1-2 ek olarak bişe gelmiş bosslara..anubarak hariç onunda taktik aynıda üste anlattım baya zor gibi geldi geci dün gece 3te felan denemeye basladık 4te bıraktık kafalar sütlaç olmuştu.bugunde deneyemiyoz saolsun blizzard yuzunden..anubarak dışında tek zorlanacak boss herhalde ilk bosstur.o 3. gelen beast adını unuttum simdi birine target alıp charge atıyorya o anda normalde oyuncuların hızları artıyor hardmodeta aynı kalıyor hızın.. biri öldüyse enrage oluyor hunterlar felan enragei silemiyor..zaten enrage oldumu tanka tek atıyor tutması imkansız.diger bosslar kolay rahat kesilir. tabi bu sölediklerim 10men için geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 oo icehowl iyi olmus o zaman. ama o hız buffı ile bile kaçamayıp ölen yetersizler vardı artık hiç kaçamazlar. guild runları kaçırmamak lazım demek ki. puglanmaz imkanı yok, cıkar birileri kacamayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bunlar şimdi Anubu fixlemedilermi içeri girioz ne aşağı düşüoz nede mob var konuşacak herhangi bi haber göremedim mmo-champion yada worldofraidsde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 o bug bize olmadı ya. 1. denemede yere daldıgında buzlara goturcegimizi biliyoduk wipe yedik. 2. denemede direk asagı dustuk kestik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 dun geldiyseniz anuba olmuo o bug. ilk gun gelenlerde oluo. bide mmo da yazmislardi bugun onun hakkinda bisey bulursam koyim aha buldum Anub'arak Hotfix Ok, we just deployed a hotfix that will repair all broken saved raids of the Crusader's Coliseum that did not have Barrett Ramsey properly spawn. Without Barrett Ramsey, raids are unable to start the event that grants access to the final boss. You will have to soft reset the instance again if you already have your broken instance open, but Barrett should be back after that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 carşamba yaptık işte. ilk gün o sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 barbu said: carşamba yaptık işte. ilk gün o sanırım? bize oldu salak gibi gm geldi duzeltti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 yuha duzeltiyormuydu gm ./ mal gibi yattik uyuduk erkenden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bu arada yeni voa bossu cok asırı basit olmuş ya. nerf öncesi emelon gibi hatta daha zor olur diye bekliyodum. baya bi basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 yok direk gear bossu olmuş o biraz epixli flnsan direk free kill olmuş ama hayvan gibi vurduu icin dandik itemli tankları yer yada dandik healer ile raid dmg i kompanse edemezsin fln zamansız boss olmuş 2. bu 3. emalon olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Boss'u keserken aklıma şey geldi; "PvE is serious business. Sometimes there is fire. Do not stand in fire" Kara mizah bu olsa gerek, ateşten kaçamayan insanlar ve MT'nin üzerinde duramayan OT yüzünden 3 kere wipe yedik pugla lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 şu damage paylaşım olayı nedir tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 biz 1 tankla yaptık. diger tanka dps git dedim. kiteladık bossu saat yonunde. done done kestik. acayip basitti. sadece meteor fisti overhealladılar, dps de ateslere dikkat etti. 2 pugla da ilk seferde kestik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 barbu said: oo icehowl iyi olmus o zaman. ama o hız buffı ile bile kaçamayıp ölen yetersizler vardı artık hiç kaçamazlar. guild runları kaçırmamak lazım demek ki. puglanmaz imkanı yok, cıkar birileri kacamayan. bizim guildte kaçamayanlar var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 dun 2 kere geldi valla 2 de 2 kactim :P isallah faillemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Ondan kaçmak kolay ya, insanda daze olsa bile kaçabilmesi lazım :P Zevkli bir fight'tı. Yalnız bazen boss'lar bu tip abilitylerini üstüste aynı insanlar atmaya başlıyorlar can sıkıcı oluyor. Geçen gün mesela VoA'daki yeni bossu yaparken sırf bana attı alevleri. Sağa sola kaçmaktan adam gibi cast edemedim. Beast'i keserken de öyleydi TotC'da koboldu ram'i ne varsa bana geldi hep fightın birinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 speed buff siz zor ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 gençler tatil günü olduğu için bg lerde feci xp var. kaçırmayın:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 25men anub'da nasıl bi taktik uygulanıyo- biz ilk 2 add i kesiyos sonra diger ikisini ellemiyos anub yer altına inince onları kesiyos ama diğer ufaklar mahfediyo ortalıgı, anub cıktıgında ufakları keselim derken zaman yetmiyo enrage oluyo, wipe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Ufak büyük fark etmez, add varsa dps önce add'e. Büyüklere herkez küçüklere sadece casterlar. Bu bizim ana kural. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 büyüklere casterlar dps yaptık, meleeler hep bossdaydı bizde. küçükler karambolde ölüyo zaten. 2 add falan kesmedik ama galiba p3e geçip direk bossa nuke, kenarda 2-3 add vardı daha galiba öldüğünde hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Miraul said: yuha duzeltiyormuydu gm ./ mal gibi yattik uyuduk erkendenvalla biz ticket attık arada ulduara gittik geldi gm düzeltti arada elemanlara kılıc vermiş oynayın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar