Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 3.2: Call of the Crusade

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

Hc güzel olmuş, beni şimdilik tatmin etti. Gerçi FC deli de etti hele warrior 2 shot çekiyor ne kdr stam,pvp giyinsem de eheh. Beast te bug var bu arada. Biz anlamadık nasıl olduğunu, en azından 25 kişiden 20 kişi releaselemişti wipe diye icehowl da o ara giremedik içeri falan derken bug oldu, 5 kişi kestiler %41'den, bildirdiler gmlere de. Hatta bizim guild master dalga geçti 3 gün ban yiyecekmişiz diye sdf. Jarax da çok kek beaste kıyasla. Gerçi twins ağlatacak diyorlar bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

ben daha hc olarak girmedim de, acaba taktikler aynı mı? bosslara yeni ozellikler filan gelmis mi yoksa sadece statları mı artmış?

taktikler aynı sadece 1-2 ek olarak bişe gelmiş bosslara..anubarak hariç onunda taktik aynıda üste anlattım baya zor gibi geldi geci dün gece 3te felan denemeye basladık 4te bıraktık kafalar sütlaç olmuştu.bugunde deneyemiyoz saolsun blizzard yuzunden..anubarak dışında tek zorlanacak boss herhalde ilk bosstur.o 3. gelen beast adını unuttum simdi birine target alıp charge atıyorya o anda normalde oyuncuların hızları artıyor hardmodeta aynı kalıyor hızın.. biri öldüyse enrage oluyor hunterlar felan enragei silemiyor..zaten enrage oldumu tanka tek atıyor tutması imkansız.diger bosslar kolay rahat kesilir. tabi bu sölediklerim 10men için geçerli
Sosyal ağlarda paylaş

dun geldiyseniz anuba olmuo o bug. ilk gun gelenlerde oluo.

bide mmo da yazmislardi bugun onun hakkinda bisey bulursam koyim

aha buldum

Anub'arak Hotfix
Ok, we just deployed a hotfix that will repair all broken saved raids of the Crusader's Coliseum that did not have Barrett Ramsey properly spawn. Without Barrett Ramsey, raids are unable to start the event that grants access to the final boss. You will have to soft reset the instance again if you already have your broken instance open, but Barrett should be back after that.
Sosyal ağlarda paylaş

Ondan kaçmak kolay ya, insanda daze olsa bile kaçabilmesi lazım :P

Zevkli bir fight'tı. Yalnız bazen boss'lar bu tip abilitylerini üstüste aynı insanlar atmaya başlıyorlar can sıkıcı oluyor. Geçen gün mesela VoA'daki yeni bossu yaparken sırf bana attı alevleri. Sağa sola kaçmaktan adam gibi cast edemedim. Beast'i keserken de öyleydi TotC'da koboldu ram'i ne varsa bana geldi hep fightın birinde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...