vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Shamanin Call of the Elements - Totemic Recall olayi (tu) süper o extra bar olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ya napsam karar veremedim. level 70 shamanımı battle.net e atıp birlestirsem ve 80lesem mi. pvp ile filan kasmayı dusunuyorum. ne alemde shaman, resto yapmayı planlıyorum kasarsam. şu an rogue var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 totemic recall önceden vardı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 fizban said: totemic recall önceden vardı ya. Call of Element ıle 4 totem ı aynı anda atıyosun onu demek ıstemıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 evet. extra bar olayini kastettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 o totem olayı süper rahatlık oldu eskiden totem atmaya üşenirken şimdi her adımda bir totem çakıyorm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Patch geldi hala binek droplarında tık yok raresiz 100 mount yapicam lol 96/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Regalya said: Patch geldi hala binek droplarında tık yok raresiz 100 mount yapicam lol 96/100 gief list plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Regalya said: Patch geldi hala binek droplarında tık yok raresiz 100 mount yapicam lol 96/100ahahah sanırım rep falan kasıp her rengi dizdin. benim daha mount veren herhan gibi bir yerle yeterli repim olmadığından yapamıyorum. 2007 de başladım netherwinge ben anca honored olmuşken woltk geldi biraktim. o günden beri de kasmadım. bende de rare yok 10 tane falan oldu ama mount sayısı ^^ 300 old strat yapıp mountun düştüğünü görmedim o da ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Öyle heryere exalted oldum bütün pvp mountlarını aldım tailor+engi aldim 2 tanede class mountu sonra champion sealları kaçırmadan kasıyorum hergün vs vs tık yok yumurtadan hep omlet polar bear kesesinden hep kaşar peyniri zg/kara vs hep boş çıkıyor :D (Obsidian drakeleri felan rareden saymıyorum sonuçda 3d atıon düşüo) En az yaptığım strat 70 kere felan pre bc ve bc de çok kastığımdan wotlk da baydı kasması onuda göremedik dkya rep kasarken 15 kere attım baron dedim birader ben yatıyorum az kas bakayım şunu 2 dakika sonra tepik "kah lan kalkh mohuaha düştü" Gudubet char resmen dier charlara düşüo bi ona düşmüyo buglumudur nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Faction Champions çok zor geldi ya bi türlü yapamadık karşımızda balance druid retri pala rogue warlock resto shaman disp priest şeklinde kadro var healerları kitleyip dps indirelim diyoruz olmuyor healer keselm diyoruz olmuyor var mı taktik önerisi olan ? bizim setup prot warrior rogue resto shaman-druid 2x hunter 2x dk mage fury warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 mage hunterlar healerlaari cc lesin rog a yardigin ms olsun uzerinde shaman surekli purgelesin sonrasi kolay zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 * tankınız/larınız DK ile warrior u alsın tanklasın, tanklamakdan kasıt her Cd de tauntlasın ... * shaman ı sheepleyin * Dklardan biri death griple uzaga alsın priest i * tremor vs herdaim acık olsun, birini assign edin daldıgınız adamdaki ne var ne yok hepsini purge/dispell lesin * Baslangıcta herkes odanın obur ucuna gitsin aggro olmuyorlar, adam gibi target secimi vs yaparsınız, * biri ni assign edin totemlere (mage misal) * adamlar uzak ve aggrolu degilken, herkes max Cdleri pop etsin,Army of the deadler falan, tank daldın DK griplesin verin Bloodlust ı cok fazla sorun cıkmaması lazım. en belalısı resto druid deldigi zaman, rejuve 50k ticklermi ayıp ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 sorun nerde bende anlayamadım ben paladini taunt stun vs bi köşeye çekiyorum ama parti nuke atarken sorun yaşıyor ilk targeti ya indiremiyoruz indirsekte 2-3 kişi ölmüş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bugün pug girdim kestik 10m pri ye direk nuke giriştik, hp si düşük zaten hemen iniyor arkasından pala bu sırada shaman hep cc deydi, bizi en çok uğraştıran shaman olduğu için paladan sonra shamanı aldık hiç adam kaybetmediğimiz için gerisi tıkır tıkır indi zaten 5-6 kere wipe yedikten sonra ot druidimiz heal e döndü 3 healer direk ilk denemede kestik edik: bu arada pull direk warrior charge + fear la yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 neyse kestik fighta alışmak lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Faction Champions 10-man'de ilk denemede wipe yemeden, kimse ölmeden yaptık. 25-man biraz zorladı gerçi ama onu da hallettik. Gel gör ki 25-man guild run çıkaramıyoruz o ayrı mesele :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ayy kıyamams druidiniz mi yok yoksa? =(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 senin gibi druid yerine DK olsun daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 benim gibi druidi öpüp başınıza koyun ne istediyseniz o oldum ! mutfakta aşçı sokakta hanımefendi yatakta ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 biraz önce ben de 25 men pug ile kestim 3 bossu da. 3. denemede filan kestik faction champions'ı. önce healerları interrupt etmeye calistik roguelar ile ama yetmiyo. dps leri cc liyip once healerları filan kestik. sonrası geldi zaten. warrior ı dk kiteladı filan. rogue bi ara sorun cıkartıyor gibiydi ama cabuk yatıyo abanınca. bu arada pvp spec+ pve itemlarla oynadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 mulgear6 said: ayy kıyamams druidiniz mi yok yoksa? =(((( 1 tane vardı resto druidimiz attık onu da guildden. Evet druid slotumuz sonuna kadar açık. Aramıza katılan druid her türlü loottan faydalanacak. Geçen gün druid tank itemi çıktı mesela trinket. İçimiz gitti. Warlock çok arıza çıkartmıştı. Bir de nedense hex atamadım bir türlü warlocka. Diğer atılabilen hepsine attım bi ona atamadım fight boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Ahaha bize gnome warlock gelmişti, fel hunterı gördük ama locku bir 10 sn bulamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 gladius çok işe yarıo bu gibi durumlarda :) bize bi warrior gelmişti gnome adam ona charge diğerine intercept kendi adamına inervane 2sn durmuyodu yerinde.. zaten target almak zor paso saga sola kostu fight boyu.. makarasına girdilerdi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Warriorlar yanlarında allahın belası paladinler olmadığında gnome da olsalar tauren de problem olmuyorlar da. Bu akşamki paladin sağanağından sonraki 10dk içerisinde elime paladin oynayan birini geçirsem parçalardım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar