Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 3.2: Call of the Crusade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni bg de zeplin olan yeri alan ptrde yardırıyordu direk zeplinden base e atla kapıya bomba koy kapıyı patlat direk bossu indiriyordun zaten normalde nasıl olur ona bakmak lazım artık sp si olan ve pvp de deneyebilen varmı
Mesaj tarihi:
Darklight1903 said:

mesela jewelcrafting fena patlami$. 5 tane token vermi$ler bunla dragons eye mi alcan pattern mi alcan napcan gel cik i$in icinden.
29 token var elimde hangileri gider hangi recipeleri almak mantıklı
Mesaj tarihi:
epic gem tokenlarini al direk.

spelldmg
stamina
agility
str
armor penet

verenler en cok gidenler olur.

onun di$inda kendi slotlarin icin hangilerini almak istiyorsan.

bi' de 9sp haste in upgrade`ini alabilirsin. tam goremedim ben recipeleri. butun server ustunde duruyodu cunku vendorun :)
Mesaj tarihi:
llllllllaaan bu ne ya

abıcım guıld olarak 10 luga gırdık ılk Northrend Beasts ı kestik 10 lukta 232 lvl ıtemlarımızı aldık sonra dedık Lord Jaraxxus u keselim dedik.. supriz bı dahakı boss haftaya.... yanı her hafta 1 boss kesebiliorsunuz komedi tam komedi... salak blizzard nası zaman kazanacagını bılememıs her hafta bı boss mu kesıler yaw...

sımdı aksam 25 normal ı kescez bakalım aynı seyı yapıcak mı...

sımdı cıktık 10 luktan hardmode a gırıcez...

ahahaha ona da gıremedık dıyokı once butun normal modu bıtırıcen dıyo... :) ulan blızzard allah belanı versın senın oyunu bıraktıracaklar bu ne lan her hafta 1 boss kesılırmı lan boyle bı sacmallık varmı
Mesaj tarihi:
44 lvl blood retri palayım. trainerıma gittim baktım lvl 40 ta charger öğrenmem gerekiyormuş fakat benim lvl 44 olmasına rağmen bende unkown olarak gözüküyor. nedir bu iş? öm de atabilirsiniz.

edit:halettim.
  • Yeni Oluştur...