hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yeni bg de zeplin olan yeri alan ptrde yardırıyordu direk zeplinden base e atla kapıya bomba koy kapıyı patlat direk bossu indiriyordun zaten normalde nasıl olur ona bakmak lazım artık sp si olan ve pvp de deneyebilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 7thBreath said: hala loadingde kalıyor. connected'da kalanlar da var. ONLAR NAPSIN!11!?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 mesela jewelcrafting fena patlami$. 5 tane token vermi$ler bunla dragons eye mi alcan pattern mi alcan napcan gel cik i$in icinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nolofinwe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 grimbatolda oyuna girebilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Darklight1903 said: mesela jewelcrafting fena patlami$. 5 tane token vermi$ler bunla dragons eye mi alcan pattern mi alcan napcan gel cik i$in icinden.29 token var elimde hangileri gider hangi recipeleri almak mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ya bende de vardı biraz token. çarçur ettim patch gelmeden bir kaç gün önce :(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ben oyuna 3 - 5 gün girmemeyi düşünüyorum. addonlar filanda düzelsin bi. gerçi bazıları cıktı ama tamamı ile hepsi cıksın. iyi bi addon ayarlamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 epic gem tokenlarini al direk. spelldmg stamina agility str armor penet verenler en cok gidenler olur. onun di$inda kendi slotlarin icin hangilerini almak istiyorsan. bi' de 9sp haste in upgrade`ini alabilirsin. tam goremedim ben recipeleri. butun server ustunde duruyodu cunku vendorun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 oo simdide authenticating de takılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hadi Homarush ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 genelde bütün content patch lerde aynı şey oluyor. düzelir 1-2 saate. aceleniz ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 girdi yaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Dreanor / girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ses said: hadi Homarush ya:( girdi sertac , gel gel panayır var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yeni bg muthis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 mmmm shattarda panayır vardı oraya gitmeli bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 5 kişilik zindan normal/heroic çok kolaymış yav. Bittiğini bile anlamadık. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Baalzebub said: yeni bg muthis. lagden oynanmıyo ki:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 llllllllaaan bu ne ya abıcım guıld olarak 10 luga gırdık ılk Northrend Beasts ı kestik 10 lukta 232 lvl ıtemlarımızı aldık sonra dedık Lord Jaraxxus u keselim dedik.. supriz bı dahakı boss haftaya.... yanı her hafta 1 boss kesebiliorsunuz komedi tam komedi... salak blizzard nası zaman kazanacagını bılememıs her hafta bı boss mu kesıler yaw... sımdı aksam 25 normal ı kescez bakalım aynı seyı yapıcak mı... sımdı cıktık 10 luktan hardmode a gırıcez... ahahaha ona da gıremedık dıyokı once butun normal modu bıtırıcen dıyo... :) ulan blızzard allah belanı versın senın oyunu bıraktıracaklar bu ne lan her hafta 1 boss kesılırmı lan boyle bı sacmallık varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 44 lvl blood retri palayım. trainerıma gittim baktım lvl 40 ta charger öğrenmem gerekiyormuş fakat benim lvl 44 olmasına rağmen bende unkown olarak gözüküyor. nedir bu iş? öm de atabilirsiniz. edit:halettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ya millet raidini yapmış bitirmiş, daha yok mu diyor. benim server daha 1 saat yokmuş en az o da. büyük ihtimalle gene ertelerler. ne anladım bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 nasıl bi rezalet bu ya her hafta sürekli geç açılıyor en erken 9da açılcakmış o da kesin değil yapacakları işi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 saat 9 dan sonra açılması planlanıyormuş. iyice boku çıktı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 25 dakikada 210 k xp geldi lvl 75 iken oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 abi açıldı diyor şimdi ama yalan o da character liste GELIYORUUUM diyor ama gelmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar