barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ahaha eminim coğu kişi öylesine girmiştir kuyruğa. kuru kalabalık. sonra laf edince kızıyosunuz bana:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Oha, BL gelmiş ama 9k kişi sıra var. 10 tane realm olunca herkes dadanmış tabi. Sıra zaten hızla eriyor ben bu mesajı yazarken 7500 oldu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Serverlar locked da o yüzden çabuk eriyor sıra eheh. edit: ki girdim şu an. edit2: loading screen de kaldı püh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 barbu said: adam benim mallarım üstte olsun istiyor, ona bişi dediğim yok zaten ama bid fiyatından 1 copper az koy buyout fiyatı gene aynı kalsın. sunu hala cozemedi dangalaklar haklisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 150-200g dan gidiyo epic gem gzl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 scorch said: Masquerade said: sağlam bütçeniz varsa ahye konan tüm kırmızı epic gemleri çekin mesela 100, 150, 200 golddan. siz 300 golda koyun. yönetin ahyi. :p oyle olmuyor işte , AH yi yöneticem diye 3000 gold kaptırdım ben :D adamlar sıkılmadan üşenmeden yenilerini koymaya devam ediyorlar örneğin 20 gem var 10u düsük bidli sizden aldınız yeniden koydunuz sizin gemleriniz satılmadan o ucuz gemleri koyanlar yeniden ucuz gem koyuyorlar 10 20 30 40 50 60 derken elinizde mal fazlası oluyor ama satış yapamıyorsunuz sizde basliosunuz fiyat kırmaya vs başedilir gibi değil bazı serverlarda. yani cok muazzam sağlam olması lazim cebinizin bide cok vakit lazım AH başında o olay sundan dolayi olmuyor fiyatlar malin miktarina gore ve serverda saatin kac olduguna gore paso oynuyor ; mesela bizim serverda ben de o yuzden gunun farkli saatlerinde azar azar koyuyorum sattikca.gunduz 95golda sattigim crusader enchant scrollu gece kimse koymamisken 150ye koyup satmisligimda var. Keko gibi auctioneerla yapmaktansa tum satis islerini az dusunmek yararli.mesela kendimi dusunuyorum en cok gece gec saatlerde daralip alt acip kasmisimdir insanlar da oyle yapar diyip ona gore ticaretimi yapiyorum. Ha super miyim para babasi miyim ? degilim. Ama gozlemlerimi aktarayim dedim benim parada pulda ihtiyac fazlasinda gozum yok :) edit : utandim yazim hatalarimdan ve paragrafsizligimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 loading screen de dondu kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Olivies said: 150-200g dan gidiyo epic gem gzl. Daha da düşer o fiyat. Çok da bişi beklemem lazım ama, 10k honor = wg dailies ya da 3 hızlı heroic 1 saatte farmlanıyor badgeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 benimki 15.30'a ertelenmiş ama bu haberi 15.40'ta veriyolar. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Retrievning char list diyor off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 aha geldi baya bi server, Dreanor falan edit: Retrieving character listte kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Lopeth said: loading screen de dondu kaldı 5. defadır kapatıp açıyorum, başka char ile denedim sonuç aynı eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Evet loadingde kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yeni bgye girdim şimdi. güzel gibi. av, ab, sota, wsg falan hepsinden özellikler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Yeni bgnin atmosferi çok güzel. Öncekiler çok cıvcıvdı, bu daha karanlık, gerilimli. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Kaldı loadingte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Bg ne? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 baldurs gate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hehe paladın skıllerı degısmemıs daha calısıyorlarmı ustunde seal of blood fılan duruyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 baldurs gate degildir :) Şimdi patchlerde talentlerde degisikliğe gidilidiginde, tüm karakterlerin talentleri otomatik sıfırlanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 çok büyük değişiklikler varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hayir sadece belirli karakterlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ben belki begenmicem yapılan talenti, bide her respecte katlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 şansına küs diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hala loadingde kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar