Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 İlk hafta sadece 1 boss açık, her hafta yeni boss geliyor Heroicler de serverda normallar kesilmeden açılmıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Nasıl yani, son bossa gitmek için 6-7 hafta beklemek mi gerekecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Her hafta 1 boss olayı ile ilgili bir yazı görmedim, gözümden kaçmış olabilir. Ama biraz tuhaf geldi doğrusu. İlk hafta sadece 1 adet 10man, 1 adet 25 man normal boss kesip bırakacazmı yani. Hardcorelar bu 2 bossu 1 saate keser :D. Sonra 1 hafta bekliyecek mi adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 SWP gate sistemi gibi düşünün işte herşeye bir anda ulaşılmasına izin verilmiyor. Kademe kademe ilerliyor. Mevcut contentin en azından 5 hafta içerisinde temizlenememesini sağlayacak. Geriye kalan zamanda da yapacak yeni şeyler buluruz artık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 BonePART said: ben tam askini dusunuyoum us betadan beri wow oynayan adamlar artik baska bisi arayamiyo cunku cikan oyunlar wowdaki kalitenin 1/10 unu ulasamiyor her oyun da wowdaki bisileri ariyor oluyorsun (addonlar olsun interface olsun ucan mount olsun instancing olsun) aynen ben bunun ornegiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Nessarien said: SWP gate sistemi gibi düşünün işte herşeye bir anda ulaşılmasına izin verilmiyor. Kademe kademe ilerliyor. Mevcut contentin en azından 5 hafta içerisinde temizlenememesini sağlayacak. Geriye kalan zamanda da yapacak yeni şeyler buluruz artık ^^ İlk bossu kesince hardı'da açılsa ve girilip denense mantıklı olabilirdi. Sonuçta asıl drop hardda. Ama Tüm normal bitmeden hard açılmayacak olursa (ki ben öyle hatırlıyorum) ilk 6 hafta hard denenemiyecek bile demek oluyor, ki bu hardcore guildler için resmen işkence. Benim için fark etmez, klasik yazları raid yapamayan raiderları tatilde türk guildi modundayız şuan da. Zaten bizimkilerin toparlanması 1 ayı bulur. Bu sürede 10 man keseriz en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 patch i çok begendim ben :) bu bg lerde xp olayını ptr de falan deniyen oldumu nasıl exp geliyor yani pvp yaparak kasılacak gibimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 FreEmoon said: Nessarien said: SWP gate sistemi gibi düşünün işte herşeye bir anda ulaşılmasına izin verilmiyor. Kademe kademe ilerliyor. Mevcut contentin en azından 5 hafta içerisinde temizlenememesini sağlayacak. Geriye kalan zamanda da yapacak yeni şeyler buluruz artık ^^ İlk bossu kesince hardı'da açılsa ve girilip denense mantıklı olabilirdi. Sonuçta asıl drop hardda. Ama Tüm normal bitmeden hard açılmayacak olursa (ki ben öyle hatırlıyorum) ilk 6 hafta hard denenemiyecek bile demek oluyor, ki bu hardcore guildler için resmen işkence. Benim için fark etmez, klasik yazları raid yapamayan raiderları tatilde türk guildi modundayız şuan da. Zaten bizimkilerin toparlanması 1 ayı bulur. Bu sürede 10 man keseriz en fazla. Kaynak var mı bununla ilgili? Ben hiç görmedim böyle bir bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ya blizzard downloader cok yavaş wowwiki baktım orda komple patch var da MX ne oluyor abi? bilen varmı yada güvenli bir link bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Tabiki kaynak var al sana blue post. In the next major content patch, the construction of the Crusaders’ Coliseum on the Argent Tournament grounds will be complete, and it will hold new challenges for players. We’d like to share some details on the new dungeon, which represents the next tier of content for the game, but keep in mind that this is still in development and subject to change. The Crusaders’ Coliseum will include: New epic 10- and 25-player raid dungeon with five encounters, with each encounter being unlocked one week at a time A more intuitive structure for harder encounters. This raid dungeon will have four different versions: 10-player, 25-player, 10-player Heroic, and 25-player Heroic, with each one using a separate lockout. Introduction of the Crusaders’ Tribute! Each of the Heroic mode instances has a new tribute system that will limit players on the number of attempts they get in the Coliseum each week to present a greater challenge for the most battle-hardened heroes. Additional rewards can be earned depending on the number of attempts left in the tribute run each week when the final boss is defeated. New 5-player dungeon with three encounters that will include Champion’s Seals as each one is defeated New tier of armor and weapons that are modeled with Alliance- or Horde-specific themes. http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=17900030059&sid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Nessarien said: Tabiki kaynak var al sana blue post. In the next major content patch, the construction of the Crusaders’ Coliseum on the Argent Tournament grounds will be complete, and it will hold new challenges for players. We’d like to share some details on the new dungeon, which represents the next tier of content for the game, but keep in mind that this is still in development and subject to change. The Crusaders’ Coliseum will include: New epic 10- and 25-player raid dungeon with five encounters, with each encounter being unlocked one week at a time A more intuitive structure for harder encounters. This raid dungeon will have four different versions: 10-player, 25-player, 10-player Heroic, and 25-player Heroic, with each one using a separate lockout. Introduction of the Crusaders’ Tribute! Each of the Heroic mode instances has a new tribute system that will limit players on the number of attempts they get in the Coliseum each week to present a greater challenge for the most battle-hardened heroes. Additional rewards can be earned depending on the number of attempts left in the tribute run each week when the final boss is defeated. New 5-player dungeon with three encounters that will include Champion’s Seals as each one is defeated New tier of armor and weapons that are modeled with Alliance- or Horde-specific themes. http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=17900030059&sid=1 Lind3r0th said: ya blizzard downloader cok yavaş wowwiki baktım orda komple patch var da MX ne oluyor abi? bilen varmı yada güvenli bir link bilen varmı? Hız limitini kaldırdın mı ? Onu kaldırmazsan pc performansını düşürmemek amacıyla maksimum hız 35kbye sabitlenir. Ben downloader ile 2,5 saat gibi bir sürede indirdim, herhangi bir sorun yoktu. edüt: -arkadaki mesaj öne alındı! -anlaşıldı tmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Bıyrın. Blizzard said: This Wednesday there will be an extended maintenance to apply patch 3.2.0. Please note that all European realms will be offline from 03:00 until 11:00, Paris time (CEST). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Bir de eylül sonu ekim başı falan diyodunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 saol nessa bir tane alman sitesinden 2 parca olarak dl edıyorum bakım olmazsa birde blizzard dl ıle denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Ben direk http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors sayfasından 2 parça halinde rapid'den indirdim. Final parçasınıda kendi indirir artık 18mb birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Rikkie said: Bir de eylül sonu ekim başı falan diyodunuz :D normalde öyle cıkardı nedense bi seyler oldu cıkarıyorlar arena devam ediyor ama normalde arena sezonuna göre 6 ay sürmesi lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Çıksın çıksın baydı bu content taze yerler lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 @freemon Abi nasıl indirdin bir türlü beceremedim wikiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 http://rapidshare.com/users/2AX6Y0 - part 1 http://rapidshare.com/files/259935100/wow-partial-2.MPQ - part 2 Premium varsa 2 parçada iniyor. Yoksa 100 mb 100 mb indirmen gerek. Ama gayet hızlı sonuçta. http://www.wow-patch.in/patch.html burdan da indirebilirsin. Ben burdan indirmedim ama wowwikide bu linkte var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ok sağol maalesef yok premium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 epic gemler kaç heroismle alınıyor ? emblemler arasında değişim varmış şimdi 1 conq 1 valor 1heroism hepsi aynı değerde mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brutality Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 yarın mı geliyor oha :/ hic hazır deilim valla :D heroism e mı cevirelim valorlarımızı epic gemler icin ? Birde baska bilmemiz gereken seyler varmı boyle pratik bilgi filan fail olmuak sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bişey daha var tbcde honor gemlerinden istediğimiz kadar alamıyorduk bu gemlerde var mı öyle bi limit daha açık olarak 200 tane heroismimle istediğim kadar gem alıp soketleyebilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Cok cok erken geliyo ya. Neyseki yogg one shot attik bu gece sdf. Simdi soyle bisi kac kisi algalon yuzu gordu, ne bu acelesi blizz in anlayamadim. 10man starcaller daha yeni yeni turemeye basladi piyasada adamlar yeni instance getiriyorlar. Hani boyle bogazini sikiyolar adamin ters yapicam bak. Az yavas be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yahu bende tracker not responding diyo bliz downloader da. anlayamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar