Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati deki yönetim faşizminden sıkılmadınız mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar. öncelikle şunu belirteyim, yatmadan önce atıyorum bu postu ve cevap veremeyeceğim uzun bir süre.

uzuuun uzun yazmayacağım ve de ahanda linkleri demeyeceğim. ama asker şunu yapmış, polis şunu yapmış diyemiyorsunuz patide, polis ve asker bildiğimiz suçlu durumunda olsa bile. din falan filan tartışılıyor fekat atatürk laiklik vs ye gelince konu tıkanıp kalıyor, direkt kilit. ha, hadi diyelim kilit vuruldu (ki bu bile kabul edilemez de farazi konuşalım) bir de bölüm modlarının savunduğu görüşteki adam küfür ettiyse ya da ban ceza vs gerektirecek bir şey yaptıysa hemen modlar siliyor bu yazıyı (hepsi değil tabi ki fekat çoğu). ss alabildiyseniz ne ala, alamadıysanız bir dahaki tartışmaya artık. ss alsanız bile o küfürü, hakareti edenler bir çok zaman yaptıklarıyla kalıyor. kimi modlar kendi mesajlarını da siliyor bu tarz durumlarda. atılan "nedir bu yaptığın, sen bi de modsun değil mi?" tarzı mesajlara "daha da ötesiyim" tarzında cevaplar veriyor (yazarın burada demek istediği adminin kankasıyım). bilmiyorum, ben şahsen artık sıkıldım ve de yalnız olup olmadığımı merak ediyorum.

elbette bu başlık üzerinden "YA SEV YA TERKET" muhabbetleri de dönecektir. ama ben nefret etmiyorum buradaki her şeyden. rahatsızım ve bunu söyleme ihtiyacı duyuyorum.
Mesaj tarihi:
ne asi ruhlar en ergen yıllarını geçirdi ve bu asi ruhların postları modere edildi bu forumlarda.
bende zamanında o asi ruhumu taşıdım topiclere
lakin şikayet etme gereği duymadım hiç,en azından bir topic acarak,en çok sivilcemi sıkarken bi yandanda sövdüm modlara "nası silerler lan diyaletik postumu ruzbuncucukları" diye.
genelde karşındaki insanların işi gücü olan,kah meme kah çocuğunun mama parasını düşünen etten kemikten insanlar olduğunu aklında tutup kırıcı olmassan birşeycikler olmaz.
söz konusu modlar gökten inmedi zaten,çoğumuzun forumlardan uzun süre tanıdığı belkide buluşmalarda 2 bira çaktığı patilerden seçildiler.

tüm modlarımızın insan ötesi olduğuda bilinen bir gerçek
kimisinin patlayıcı uzmanı kimisi himalayalardan nete bağlanan bir keşiş olduğu rivayet edilir.
gris hariç,zaten garbage'da o
ayrıca kendisi gey.
Mesaj tarihi:
Bir başlık açmıştım, kilitlenmişti. Sonra mesaj attım neden kitledin diye, daha önceki bir konuyu refere ediyor dedi. Öyle olmadığını anlattım, aklına yatmış olsa gerek "sabah ola hayrola, kişisel algılama moderasyonda tutarlılık" dedi. Behey mod arkadaş, egonuz mu zedelenecek bir başlık için? Çıkıp da birisi "ah bu moderasyon tutarsız, paticikte statüko sağlam değil" mi diyecek? Gol mu yiyeceksiniz yani nedir.

Kullanıcı faşizminin yanında devede kulak tabi. Hatta tartışıp işlerine gelmeyen yazılar gördüklerinde "valla bu forum adamı faşist eder" diyenler var. Faşistsen faşistsindir arkadaş nasıl bir mantık bu yahu. "Biri Atatürk'ü eleştirene kadar faşist değilim" haha.
Mesaj tarihi:
olay şu.
burası ve hepsi internette birer site.
burası kimsenin hayalinde kurduğu yer değil.
zaten öyle bir yer de yok.

ben de adminlik yaptım vaktiyle bir forumda.
her yerin bir sistemi var.
bu kalıplara kimse giremez. admin de mod da user da.
adminler de sıkılır modlar da userlar da.

idare edeceksin.

çok şişersen nick değiştir sıfırdan başla. ben öyle yapıyorum.

bu 5. nickim falan.

gerçek hayat var. bir de internet var. ikisini birbiriyle karıştırma.
Mesaj tarihi:
YA SEV YA TERKET tabii ki, paticik.com'da senin en ufak bir hakkın yok ki. Kişiye ait bir internet sitesi burası, senin sadece sana verildiği kadar hakkın var.

Ayrıca bu tarz forumlar demokrasiyle yönetilemez, imkanı yok.
Mesaj tarihi:
forumda demokrasi diye birsey olmaz

son soz admine aittir ggayet totaliter takaliyoruz vtandaslik bagi veya terk edememe gibi bir kisitlaman yok

begenmiyen girmez
user ustunden para kazanmiyor adminler veya uye sayisinin bir faydasi yok kimseye
Mesaj tarihi:
abi tutturmuşsunuz faşizm diye. ben faşist denince ırkçı bişi diye düşünüyorum siz anti-demokratik her fikre faşist diyorsunuz ikiside doğruda bana faşist hakaret gibi geliyor cogitoz bir örneğime faşistçe düşünce dediği için forumu bırakıyordum :D(admin üstad banlamadı beni) bu kelimeyi bu kadar sık kullanmazsanız güzel olur.

gelelim konuya. paticikte belli bir akım var ve elbette kendilerine göre değerleri var, paylaşırsınız veya paylaşmazsınız olan bu. sanırım absolut'un kilitlediği topiği kasteddiniz. misal zilyon tane gazetelerden alınan topic oluyor ama o kilitleniyor. sebep? birinde orduya bok atanlar olacağı belli haliyle forum yetkilisi forumun böyle bir platforma dönüşmesine izin veremez, vermemelidirde. ha belki seviyeli bir tartışma yapmak istiyorsunuz, bende isterimde forumlar böyle tartışmalar için uygun değil, troll dolu :S
keşke bu dikkat tüm konularda gösterilse. misal dine çok güzel bok atılabiliyor forumda. ona karışan yok. sizinde başka bir yerde başka bir inancınıza laf edilmiş sizde buna fitil olmuş olabilirsiniz, yapabileceğiniz bir şey yok. o tarz konulardan uzak durup olabildiğince konu dışı bölümüne girmemeye çalışacaksınız.
forumda demokrasi aranmaz para verip hizmet almıyoruz. bize sunulanı kullanıyoruz. istedikleri gibi kilitleme balon patlatma yörünge dışına uçurma faliyetlerine devam edeceklerdir, üye olurken tüm kuralları kabul edip oluyoruz.
Mesaj tarihi:
Pepelek zamanindan beri soylenir, paticik demokratik bir yer degil, olmadi, oyle bir iddiasi bulunmuyor.
Bunu ister ya sev ya terket olarak algila, ister baska bir sey. Kaldi ki demokratik ortamlarda bile tartisilamayacak seyler vardir. Herkes iyi niyetli degildir, halk kendi kendini kontrol edemez.
Mesaj tarihi:
birçok üye açıklamış 1000 defa dile getirdiğimiz görüşlerimizi.

sen bu kitlemeyi ama ne de olsa yine faşizm olarak değerlendireceksin. o yüzden sana özel cevap veriyim: hayır.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...