Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Ya arkadaşlar bu kadar ağlanmaz ama ayıptır, nerf geldiya illa suyunu çıkartacaksınız. warriorlardan farkınız olsun, hoş warriorlar 2.6k rating yaptıktan sonra nerf ün ne anlamı var bende anlamadım ama.. Herneyse JC olmayan bir adamı düşünün o napıcak, sözgelimi mavi slotuna mor bir gem takıp metasını çalıştırıcak. biz napıcaz yine aynı mavi slota yine aynı mor gemi takıcaz ama prismaticlerin statları arayı kapatmış olacak.. Bunun arkasına da whine yapılmaz, apaçık. Ha ilerde diğer prof lara buff gelince geriye düşermi bilmem o zaman sövün istediğiniz kadar.. 36 pointle aldığı talentın verdiği combat charge'ı sanki istemiyomuş gibi davranıp(0 crit olsa bilece alacakken), easy killerle piyasa yapan sonrasındada ühühüh ama bizi bitirdiler diye ağlayan bitik warriorlar bi düşünsün. Öteki tarafta engineer'lar napsın harbi harbi bitirdiler adamları. bot işlevsizleştirildi, keza gözlüklerde.. arenada kullanmadıktan sonra rp mi yapsın adamlar, silvermoon'a gidip bloodelflerimi dikizliycek "la la la çıplah gösdertiyomuş" ?? Dip not: JC'yim Eng'le alakam yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Cellobello said: 36 pointle aldığı talentın verdiği combat charge'ı sanki istemiyomuş gibi davranıp(0 crit olsa bilece alacakken), easy killerle piyasa yapan sonrasındada ühühüh ama bizi bitirdiler diye ağlayan bitik warriorlar bi düşünsün. AHAHAHAHAHA adam bildiğin feci dürtüyor :D /summon Oktayca the warrior with 3 epics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 e haksızmıyım ama :D bu kadar ağlanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Blizzard ağlamayana meme vermiyor ne yapmak lazım ki? Hep forumda en çok ağlayanın, yalan söyleyip ühühühü diye gezenlerin istediği olmadı mı şimdiye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Sparkcaster said: tailor silip jc kasanlar düşünsün buyrun benim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Ulan bana ne siz yetersizler jc kasmadıysanız? BANA NE LAN? Bi kere prismatic verdiysen onu koruyacaksın hacı ben onu bilir onu söylerim. Sırf prismatic veriyor diye kastım ben mesela, yoksa gider bs kasarım ins kasarım bonus toplamda değişmiyor. Ama jcnin özelliği gemlerin prismatic olması. DAHA İYİ DİYE GİTTİM JC KASTIM. Jc kasabilecek kadar iyi olmayanlar da oh oh biz kasmadık diye kına yakıyor. BLİZZARD BİŞEYLER YAPSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 http://img199.imageshack.us/img199/1746/1238579615962.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Al işte bi yetersiz daha. Pikaçudan mı o resim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 elhamdülillah şubat 2005 ten beri prof kasmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 offf abi eline saglik blizz noh be icimin yaglari eridi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Açıkcası üzüldüm boyer bir nerfin yapılmasına. Ama ne yapalım simdi herkes başka bir meslek kasar onu nefletiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 adamlar orgazm oldu jc nerf yiyince ayni raiddeyiz yuzsuz herifler neyse baya iyi aglamak lazim blizz forumlarinda yeterince aglayinca kesin ellemiyor herifler burak organize olmamiz lazim bu konuda aksam online olunca konusalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 meslekler arası adaletsizligi ortadan kaldırdı diye nedir bu aglama milletteki anlamıyorum.kim dedi size jc kasın die elbet meslekleri eşitliyeceklerdi oldu yani eng suan en kötü meslek nerdeyse hiçbir + sı kalmadı gibi bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 abi prismatic in kalkması çok kötü tamam da statlar hala iyi be.sadece renk gelicek işte gemlere.he eşitlenmiş oldu ama ona sevindim.jc yerine ench kasıcam ksdhfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 iyi de epic gemler gelince statlar da cok ahım şahım olmayacak. yavastan baska meslek arayısına girsek mi ne. zaten rare gemler artık para da etmiyo kırmızı olan dısında ppofff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Cellobello said: 36 pointle aldığı talentın verdiği combat charge'ı sanki istemiyomuş gibi davranıp(0 crit olsa bilece alacakken), easy killerle piyasa yapan sonrasındada ühühüh ama bizi bitirdiler diye ağlayan bitik warriorlar bi düşünsün. Öteki tarafta engineer'lar napsın harbi harbi bitirdiler adamları. bot işlevsizleştirildi, keza gözlüklerde.. arenada kullanmadıktan sonra rp mi yapsın adamlar, silvermoon'a gidip bloodelflerimi dikizliycek "la la la çıplah gösdertiyomuş" ?? Todesengel said: AHAHAHAHAHA adam bildiğin feci dürtüyor :D /summon Oktayca the warrior with 3 epics. Cellobello said: e haksızmıyım ama :D bu kadar ağlanılmaz Ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Skinning atıp JC almıştım, çuvalla para gitti kasarken ya. Bi de dragon's eye'ların dailyler ile yapıldığını da unutmamak lazım, para vermediğin sürece ki o da vakti zamanında tanesi 160g idi. 3 günlük daily gitti yani. Raid yap(a)mayan JC'ler silcek profunu. Hakkını versin Blizz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Raid yapanlar da siler belki. Jc'nin diğer proflara göre hiç bir artısı kalmadığına göre başka ufuklara yelken açma vakti gelmiş. Alchemy var şu anda silmeye kıyamamıştım. Gayet güzel buff verip bide raid masrafını kısıyor kalsın zaten. BS kasmak lazım yeni BoE itemların recepielerde dünyanın parası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 yalnız tbc'de para kasmaktan baska hicbi ise yaramayan bi proftu. sadece tek unique gem takabiliyoduk. bu sefer hakkaten meslegin chara katkısı olmustu ama bu nerf bitirdi resmen. zaten artık para da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 iyi oldu iyi, prospect ti prismatickti gemlerin ticareti en rahat olan sey olmasi filan derken herkes JC oldu bir esprisi kalmamisti kasmasi cok pahalli degil, gem bulma sorunu yok, TBC deki gibi mavi recipelara astronomik fiyatlar vermek zorunda degilsiniz, JC trinketleri hala bazi classlar icin cok iyi filan dah ne olsun engineering TBC den beri duzelmedi hic aglamasinlar, vanilladan beri ticari bir getirisi yoktu injectordi motorsikletti filan onu duzelttiler anca onun disinda eski tas eski hamam eng ve adamlarda eng in bole aptal bir prof olmasindan memnun gayet ben salak helikopter cikana kadar kasmamistim, vanilla boyunca hunterlari arrow icin eng e mahkum etti blizz TBC de rep arrowlar ile bunu kaldirdilar fishing icin bisiyler vardi onu kaldirdilar en sonunda engineer in olayi olan zevkli oyuncaklar icin dalaranda dukkan actilar dedim bu proffesion benim icin bitmistir sildim alchemy kastim taaa wotlk in ilk hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Para olayı rezalet cidden. Wotlk'nin ilk zamanalrında fena diildi yine, bi scarlet ruby 120g'ye falan gidiyodu da son zamanlar resmen ayağa düştü, 60g ya ayıptır. Bi forest emerald'ın tanesi 5g ah'de. Zaten depozitosu 1.5g, kendisini vendora 3g'ye satıyosun, 50s için mi kırıyoruz saroniteları o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 herkes JC olunca oyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 herkes jc olunca değil, bu frozen orblarla paket paket gem gelince ve mining'i tek tusla halledince boyle oldu. bi tur atıyosun icecrown'da 3-4 stack ore ile dönüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 toggie said: yalnız tbc'de para kasmaktan baska hicbi ise yaramayan bi proftu. sadece tek unique gem takabiliyoduk. bu sefer hakkaten meslegin chara katkısı olmustu ama bu nerf bitirdi resmen. zaten artık para da yok. Kıyamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 35k az sayılır olm bu dönemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar