Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 http://www.h-online.com/open/Google-Chrome-2-0-released--/news/113349 http://googlechromereleases.blogspot.com/2009/05/stable-update-google-chrome-2017228.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bunu da otomatik update etsin isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 aglamak istiyorum oley(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Denemek için kurdum. Felaket hızlıymış. Ama firefox'dan alıştığım plug-in'ler olmadığı için kullanmicam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 said: Increased Stability: Google Chrome is more stable than ever--we have fixed over 300 bugs that caused crashes since launch. Increased Speed: Making the web faster continues to be our main area of focus. Thanks to a new version of WebKit and an update to our JavaScript engine, V8, interactive web pages will run even faster. We've also made sure that JavaScript keeps running fast even when you have lots of tabs open. Try opening a bunch of web applications and then running your favorite benchmark. You can read more about V8 in our JavaScript scalability post on the Chromium blog. Ağlamak istiyorum oleyyyy =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 OLEAEAYAYAYAAYY iyimiş eyAYEAEE sevindim çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mirage said: Denemek için kurdum. Felaket hızlıymış. Ama firefox'dan alıştığım plug-in'ler olmadığı için kullanmicam sanırım. google.com/chrome'den indirilmiyo mu ? Ben indirdim kurdum eski versiyon bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Deniyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 yok hayır. 2.0 oldu versiyon. öpücükler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Değişiklikler pek görünmesede hız bakınımından acayip bi gelişme oldugu göze çarpıyor. Süper olmuş kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 oha hız ne olmuş öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 hızı şaka gibi. Ben alışık değilim bu kadar hızlısına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Firefox'daki tüm içeriği, şifreleri hede hödö nasıl atıyoruz Chrome'a. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Masquerade said: Firefox'daki tüm içeriği, şifreleri hede hödö nasıl atıyoruz Chrome'a. :p Seçeneklerde "Yer imlerini ve Ayarlarını Al" diye bi seçenek var. not: Seçenekler butonu sağ üstte "Kapat" butonunun hemen altında ingiliz anahtarına benziyo. edit: hatta benzemiyo o ingiliz anahtarı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 abi megerse bizim baglantılarımız baya saglammıs. bunu anlamamı sagladı su sayfaları acıs hızı. inanılmaz gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 uçuyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 cachei ve js motoru cok salam ya.. feci hizli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 download link bulamadim yahu. kendi sitesindeki eski versiyonu sanirsam. biri link verebilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 araçlardan "google hakkında" bölümüne bas. ordan update et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 sigisMoNd said: download link bulamadim yahu. kendi sitesindeki eski versiyonu sanirsam. biri link verebilir mi acaba? Sitesinde ki yeni versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 tesekkurler. ama hala sorun var chrome'da. benimkinde en azindan. butun flash sitelerini duzgun acamiyor. ornegin su mybrute zimbirtisini. onun disinda imageshack taki start upload butonuna basilmiyor mesela. ah chrome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 dedigin ikisinde denedim sorun yok, sıkıntı senin flashında.. update etmeyi dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 nedense bana pek bi konforsuz geliyor chrome 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 inspect element olayı çok hoşuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar