Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

inançlarım yıkıldı

Killer

Öne çıkan mesajlar

patide benden fazla parasını fala yatıran yoktur heralde.
yani 2-3 ayda bir fal baktırmaya gidiyorum.
hepsinin 3-5 kalıbı var. yaşına, tipine göre değiştirip değiştirip söylüyolar sana.
inanmayın şöyle şeylere.

benim bi falcım var yalnız, dediği her şey çıkıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

fala ne kadar "inanmam ben bi git yea" diyeni fal baktırdıktan sonra gördüysem "oha, her dediği çıktı, nası ya" şeklinde dolaşmışlardır.hı her fal bakana inanmalı mı? hayır, çoğu sallıyo çünkü.
mesela bi falcı ismimin ilk harfini bilmeye kasmıştı. kadın bütün alfabeyi saymıştı, kızarıp bozarmıştı filan. baya fail bi durumdu.
hoş bazıları cidden baya sıyırmış oluyo. ben öyle birine baktırmıştım bi kez. baya bi tırsmıştım, ne dediyse çıkmıştı filan.hatta dur ben bi yine baktıriyim şu kadına humm.
Sosyal ağlarda paylaş

gencler itinayla tarot bakilir.
dekkasi 5 dolear, ögrenci-grup ve bebelere indirim yapiyorum.
ömden ulasin.

yok saka bi yana cidden bakiyorum ve evet dogru ciktigina daha önce kac kez sahit oldum. ben kendimi oyalamak icin bakiyorum, ama cikabilme ihtimali ve cikan seyler hosuma da gidiyo yani sdf.
fala inanmayip falsiz kalmayanlardanim ben anacim.

neese hakkaten öle hatunlar var ki, iclerine seytan girmis gibin adeta herseyi sayyolar. nas yaptiklarini bi anlasam. gecen bi kahve fali bakiyim dedim kismet yol para'dan öteye gidemedim. aa bak balik sans getirir eööö ay bak görüyomusun icin kararmis! hmfss.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:
neese hakkaten öle hatunlar var ki, iclerine seytan girmis gibin adeta herseyi sayyolar. nas yaptiklarini bi anlasam. gecen bi kahve fali bakiyim dedim kismet yol para'dan öteye gidemedim. aa bak balik sans getirir eööö ay bak görüyomusun icin kararmis! hmfss.

Sevgili fortune-tellers-to-be,

Size en basitinden kahve falma metodunu anlatayım,

Kahve falında en önemli şey arada feedback almaktır. Kişinin tepkisine göre konu akışı yönlendirilir. En çok yönelendirme gereken konu da kızların erkek mevzularıdır.

Ben kızlara bakarken her zaman aynı cümleyi kuruyorum:

"hmm.. bi çocuk var, ama sanki sen böyle bi duvar örmüşün kendi etrafına, çocuk sana yaklaşamıyo.."

burada hemen kızın tepkisi izliyoruz. eğer ki kızın da aynen böle düşündüğü falan bi erkek varsa beyninde hemen ona yoracaktır. kızın göz bebekleri büyüyorsa doğru yoldayız demektir.ondan sonra kur senaryoyu üstüne, çocuk ne zamandır açılmak istiyo ama cesaret edemiyor, senin çevrenden birilerine yanaşmaya çalışıyor yapamıyor, birisi var çevrende bunu engellemeye çalışıyor falan.

ha baktık kızın hakkaten ilgilendiği biri yok, ki kızların fal baktırma frekansları ile bir erkeğe yazılı bulunma süreleri arasında pozitif korelasyon olduğu için küçük bir ihtimal, o zaman hemen olayı çevirip, ilerleyen günlerde çocuğun birinden böyle bi teklif alabilirsin diyoruz. bu noktada kız yine kafasından kurmaya başlıyor, bu sefer kim olabilir acaba diye düşünüyor. bu noktada enfes yuvarlak cümleyi yapıştırıyoruz,
"çevrenden biri."

falın içeriği 18-25 yaş aralığındaki kızlar için erkek mevzusundan ibarettir. o yüzden diğer konularda yuvarlak yorumlar yapabilirsiniz, ailede hastalık görüyorum, sülale içinde bi kırgınlık var falan gibi. büyük ihtimalle tutar bunlar, zaten kız çok da ilgilenmediği için tutmasa da mühim değil.

Artık siz de gönül rahatlığıyla ortamın kuul falcısı olabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim kahve falinda bir tek ilginc olayim var ne kadar basit gibi gozukse de gercekten ilginc;

Ben ortasondayken annemin tanidigi yasli bir teyze vardi o geldi bakti herkese falan falciymis sanirim hatirlamiyorum, bana da icirdiler kahve (hic de sevmem turk kahvesi :() kadin bakti falan bi suru sey soyledi icinden bugun cikanlar var, cikmayanlar var belki kendi secimimle degistirdiklerim var vs. ama o kadar sey soyledi kadin, beni en cok vuran lafi "Basinda tam ucunda kalp seklinde bir iz var, o sana sans veriyor" dedi. Benim saclarim kucuklukten beri uzundur hep yani hic kafa derimi gorecek kadar kisa kestirmemisimdir ta ki bu yila kadar. Simdilerde hep kisacik dolasiyorum ve gercekten aynadan bakinca orada ufak, nerdeyse kalp seklinde bir iz var.

Kadin fala bakarken onu gormus olmasinin imkani yok ben kendim bile goremiyorum saclarim uzundu. Annem soylemis de olamaz oyle bir sey aklina gelmez :D kafa derimi en son ben bebekken sac cikana kadar gormustur ve oyle ufak bir ayrintiyi hatirlayacagini sanmiyorum.

Boyle de bir ani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...