napae Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 patide benden fazla parasını fala yatıran yoktur heralde. yani 2-3 ayda bir fal baktırmaya gidiyorum. hepsinin 3-5 kalıbı var. yaşına, tipine göre değiştirip değiştirip söylüyolar sana. inanmayın şöyle şeylere. benim bi falcım var yalnız, dediği her şey çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Annengil ispiklemiştir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Krusty said: annenle çok dedikodunu yapmışlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 abi cidden biliyolar be benim teyzem bi tarot bakiyor ŞAAAH ŞAAH ŞAAAH dokturuyo kadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Cons said: ASFASFASFQEWFQEWFWEGVDEIOBVDFBIJDFIOJASCASDASASXAXA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 fala ne kadar "inanmam ben bi git yea" diyeni fal baktırdıktan sonra gördüysem "oha, her dediği çıktı, nası ya" şeklinde dolaşmışlardır.hı her fal bakana inanmalı mı? hayır, çoğu sallıyo çünkü. mesela bi falcı ismimin ilk harfini bilmeye kasmıştı. kadın bütün alfabeyi saymıştı, kızarıp bozarmıştı filan. baya fail bi durumdu. hoş bazıları cidden baya sıyırmış oluyo. ben öyle birine baktırmıştım bi kez. baya bi tırsmıştım, ne dediyse çıkmıştı filan.hatta dur ben bi yine baktıriyim şu kadına humm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ben inanıyorum fala bahçelide FAL BİLİM MERKEZİ vardı oraya gitmiştim. herşeyi bildi karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 fal bilim merkezi iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 lan heycanlı olsun hayat biraz bırakın. össyi kazanmak, sınavları yapmak istiyosanız gidin adam gibi çalışın hey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 fede said: ben inanıyorum fala bahçelide FAL BİLİM MERKEZİ vardı oraya gitmiştim. herşeyi bildi karı olm heralde bizim çiğdemlerin de dediği falcı bu olsa gerek, onlarda diyo her şeyi biliyo diye, bi beni götürün lan. bi rezil edeyim kadını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 İNANMAZSAN OLMAZ AGA İNANCAN ÖNCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 gencler itinayla tarot bakilir. dekkasi 5 dolear, ögrenci-grup ve bebelere indirim yapiyorum. ömden ulasin. yok saka bi yana cidden bakiyorum ve evet dogru ciktigina daha önce kac kez sahit oldum. ben kendimi oyalamak icin bakiyorum, ama cikabilme ihtimali ve cikan seyler hosuma da gidiyo yani sdf. fala inanmayip falsiz kalmayanlardanim ben anacim. neese hakkaten öle hatunlar var ki, iclerine seytan girmis gibin adeta herseyi sayyolar. nas yaptiklarini bi anlasam. gecen bi kahve fali bakiyim dedim kismet yol para'dan öteye gidemedim. aa bak balik sans getirir eööö ay bak görüyomusun icin kararmis! hmfss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Seph said: Cons said: ASFASFASFQEWFQEWFWEGVDEIOBVDFBIJDFIOJASCASDASASXAXA EK OLARAK: SDJKLŞSADFLŞASJKDFŞLAKSJDFŞİFKKLASŞKJLKFJWEIFAJSDFLJKASDF Toparlamak gerekirse ASDSADSADAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 erkeğe bakıyosan beyaz tenli siyah saçlı mavi gözlü kız gör, kıza bakıyosan beyaz tenli siyah saçlı mavi gözlü erkek gör. işin özü bu sdfsdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 vaniLLe said: neese hakkaten öle hatunlar var ki, iclerine seytan girmis gibin adeta herseyi sayyolar. nas yaptiklarini bi anlasam. gecen bi kahve fali bakiyim dedim kismet yol para'dan öteye gidemedim. aa bak balik sans getirir eööö ay bak görüyomusun icin kararmis! hmfss. Sevgili fortune-tellers-to-be, Size en basitinden kahve falma metodunu anlatayım, Kahve falında en önemli şey arada feedback almaktır. Kişinin tepkisine göre konu akışı yönlendirilir. En çok yönelendirme gereken konu da kızların erkek mevzularıdır. Ben kızlara bakarken her zaman aynı cümleyi kuruyorum: "hmm.. bi çocuk var, ama sanki sen böyle bi duvar örmüşün kendi etrafına, çocuk sana yaklaşamıyo.." burada hemen kızın tepkisi izliyoruz. eğer ki kızın da aynen böle düşündüğü falan bi erkek varsa beyninde hemen ona yoracaktır. kızın göz bebekleri büyüyorsa doğru yoldayız demektir.ondan sonra kur senaryoyu üstüne, çocuk ne zamandır açılmak istiyo ama cesaret edemiyor, senin çevrenden birilerine yanaşmaya çalışıyor yapamıyor, birisi var çevrende bunu engellemeye çalışıyor falan. ha baktık kızın hakkaten ilgilendiği biri yok, ki kızların fal baktırma frekansları ile bir erkeğe yazılı bulunma süreleri arasında pozitif korelasyon olduğu için küçük bir ihtimal, o zaman hemen olayı çevirip, ilerleyen günlerde çocuğun birinden böyle bi teklif alabilirsin diyoruz. bu noktada kız yine kafasından kurmaya başlıyor, bu sefer kim olabilir acaba diye düşünüyor. bu noktada enfes yuvarlak cümleyi yapıştırıyoruz, "çevrenden biri." falın içeriği 18-25 yaş aralığındaki kızlar için erkek mevzusundan ibarettir. o yüzden diğer konularda yuvarlak yorumlar yapabilirsiniz, ailede hastalık görüyorum, sülale içinde bi kırgınlık var falan gibi. büyük ihtimalle tutar bunlar, zaten kız çok da ilgilenmediği için tutmasa da mühim değil. Artık siz de gönül rahatlığıyla ortamın kuul falcısı olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 oom biz öle yüzeysel seylerden bahsetmiyoruz. bahsettigim hatunlar, gayet de detayiyla icinde bulundugun durumu anlatabilcek kapasitede insanlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Tyrannus said: falcı vs. allah fayt! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 kenk senin için kararmış sana biri kabarmış filan bunlar klasik sözler zaten.. fal bu sözle açılıyo gibi bişey yani.. sakin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 kahve fali ilginc yalniz lan sekiller falan cikiyo resmen boyle. gerci tek sekli 3-4 farkli seye benzetebiliyorsun bazen ehuehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 tarot falı eziyor ama... yaptığım gereksiz harcamalarımı bile gördüm, hatta yaptığım olumlu olumsuz her boku gördüm diyeyim. hani "yok şu kart alakasız" bile diyemedim tarotta şu güne kadar vanille ablamızın dediğ gibiğn : fala inanma-inansanda olur- falsız kalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Benim kahve falinda bir tek ilginc olayim var ne kadar basit gibi gozukse de gercekten ilginc; Ben ortasondayken annemin tanidigi yasli bir teyze vardi o geldi bakti herkese falan falciymis sanirim hatirlamiyorum, bana da icirdiler kahve (hic de sevmem turk kahvesi :() kadin bakti falan bi suru sey soyledi icinden bugun cikanlar var, cikmayanlar var belki kendi secimimle degistirdiklerim var vs. ama o kadar sey soyledi kadin, beni en cok vuran lafi "Basinda tam ucunda kalp seklinde bir iz var, o sana sans veriyor" dedi. Benim saclarim kucuklukten beri uzundur hep yani hic kafa derimi gorecek kadar kisa kestirmemisimdir ta ki bu yila kadar. Simdilerde hep kisacik dolasiyorum ve gercekten aynadan bakinca orada ufak, nerdeyse kalp seklinde bir iz var. Kadin fala bakarken onu gormus olmasinin imkani yok ben kendim bile goremiyorum saclarim uzundu. Annem soylemis de olamaz oyle bir sey aklina gelmez :D kafa derimi en son ben bebekken sac cikana kadar gormustur ve oyle ufak bir ayrintiyi hatirlayacagini sanmiyorum. Boyle de bir ani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 oha dgf ya genel şeyler tabi söyleniyor da ayrıntı da var.orda şok oldm zaten.siyah sçlı kız mız dedi yoksa. ya bide kadın prim yapmak içn fal bakmıyo ki.para da kazanmıyo.nie boş işler yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Seph said: Cons said: ASFASFASFQEWFQEWFWEGVDEIOBVDFBIJDFIOJASCASDASASXAXA EK OLARAK: SDJKLŞSADFLŞASJKDFŞLAKSJDFŞİFKKLASŞKJLKFJWEIFAJSDFLJKASDF gerçekten örnek alınacak insanlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Her insandaki sorunlar 3 aşağı 5 yukarı benzerdir. Zaten bir kaçını tuttursa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Krusty said: annenle çok dedikodunu yapmışlar bence. yani, annenin arkadaşının baktığı fala nası kek gibi inanıyorsun =) git taksimdeki falan meşur falcılara, seni ve senle alakası olan kimseleri tanımayan bi insana baktır bakalım fal. o zaman görürsün yalan mı değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar