Killer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 tanrıya dine inanırım ama yaratılıp bırakıldığımız düşüncesindeyim.hani inşallah maşallahlarla hayat yürümüyo.yok büyüdür muskadır falan filan.neyse tabi haliyle fala da inanmıyorum.din dersinde geleceği görmek tanrıya ve cinlere mahsustur bla bla diye öğretmişlerdi.hani cin min olmasa bile gerçekten sadece öyle varlıklların görebilmesi lazım.insanların neyine geleceği görmek? hayatımda hep falla dalga geçtim.annem okumuş üniversite bitirmiş kadın fal baktırıyo bakıyo falan diyorum yuh yani bilim ilim insanı ol ne işlerle uğraşıyosun faln.cevap yok tabi fala inanma falsız kalma diyor. annemin bi arkadaşı var üniversiteden.kadın geliyor sürekli her geldğinde de fal bakıyor.en son yine dalga geçiyorum bidahaki geldiğimde sana da bakıcam dedi.gülüyorum tabi ee tamam bak bitane yalanlarsam şöyleyim böyleyim diyorum. neyse dün annemin arkadaşı yine geldi.hadi bakıyo muyuz dedim tamam dedi.kahveler geldi falan ilk kahve içişm zaten.çay kahveyle aram yoktur içmem hiç.ıkına sıkına içtim iz kalmıyo diye de sürekli soruyorum olmıcak bu falan diye, bişey olmaz diyo.neyse bitirdim kahveyi kapattım çevirdim gittm içeri ders çalşmaya.yarım saat sonra geldim hadi dedim. kadın açtı şöyle bi baktı.dedi sen sıkılmışsın patlayacak noktaya gelmişsin ağladın ağlayacan falan.harbiden öyle yani bu öss sinirleri yıprattı okuyan varsa eğitim bölümünü kapı cam falan kırdım.neyse dedim devam.kadın bi başladı çatır çutur ne varsa döküyo.arkadaşların arasında en sıkıntılı sensin,yok kız arkadaşnıa hediye almışn,kız çok hırslı ve başarılı,seni çok seviyo,tatile gideceksin şuraya,yazın sevineceksin ama istediin bişeye değil başka bişeye, falan filan saydı.kadının anlattığı %98'i doğru. 2 şey söyledi olmayacak. yazın köpek alıcaksın dedi.ilk hayvan mı alıcan dedi ondan sonra köpek dedi.evet hamster alıcam dedim. 2.si dedi bi kız arkadaşın olacak adının içnde e var hayatını değiştirecek falan.dedim dur bakalım orda o iş yaş. sonunda fal bitti ve ben dumur oldum.bunca sene dalga geçtim ettim kadın çatır çutur söyledi ne var ne yok.döt oldum kaldım kısacası.fena bişey inandıklarınız boşa çıkması. bide sınavdan 1 hafta önce bakacak bakalım onda ne diyecek. cant read too long ama olsun yazdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 hayırlısı neyse o olsun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 e aga, öss'ye girecek bünyenin durumu bellidir yani. fala gerek yok ki sıkıntılı falan olduğunu söylemeye. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 annenle çok dedikodunu yapmışlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ASFASFASFQEWFQEWFWEGVDEIOBVDFBIJDFIOJASCASDASASXAXA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Killer said: kadın açtı şöyle bi baktı.dedi sen sıkılmışsın patlayacak noktaya gelmişsin ağladın ağlayacan falan.harbiden öyle yani bu öss sinirleri yıprattı okuyan varsa eğitim bölümünü kapı cam falan kırdım.neyse dedim devam.kadın bi başladı çatır çutur ne varsa döküyo.arkadaşların arasında en sıkıntılı sensin,yok kız arkadaşnıa hediye almışn,kız çok hırslı ve başarılı,seni çok seviyo,tatile gideceksin şuraya,yazın sevineceksin ama istediin bişeye değil başka bişeye, falan filan saydı.kadının anlattığı %98'i doğru. Şu ilk dediğini odana ders çalışmaya gittikten sonra anlaması pekte zor değil bence : ) inanmam fala falan ya Annenin arkadaşı olduğuna göre kız arkadaşının olduğunu da biliyodur kısacası biraz seni tanıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Krusty said: annenle çok dedikodunu yapmışlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 falcı vs. allah fayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 la össci ergenlerin hepsine aynı şeyi söyleyebilirsin, fixtir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Cons said: ASFASFASFQEWFQEWFWEGVDEIOBVDFBIJDFIOJASCASDASASXAXA EK OLARAK: SDJKLŞSADFLŞASJKDFŞLAKSJDFŞİFKKLASŞKJLKFJWEIFAJSDFLJKASDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Daha şimdiden stresten uyuyamayan arkadaşlarım var. Geçen sene kız arkadaşımın babası sınavdan önceki akşam arabayla gezdirmişti bütün bornovayı asdf çok stres yapmş baba beni arabayla gezdir demş asffasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Üzülme Batu yıkılan inançlar tekrar onarılır parlak bir gelecek bizleri bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 hayat fani ölüm ani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 allah dediğin her işi meleklerine yıkar mı lan? helm, mystra falan böyle miydi ölüp astral plane de bulut olmadan önce, cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 said: kadın açtı şöyle bi baktı.dedi sen sıkılmışsın patlayacak noktaya gelmişsin ağladın ağlayacan falan.harbiden öyle yani bu öss sinirleri yıprattı okuyan varsa eğitim bölümünü kapı cam falan kırdım.neyse dedim devam.kadın bi başladı çatır çutur ne varsa döküyo.arkadaşların arasında en sıkıntılı sensin,yok kız arkadaşnıa hediye almışn,kız çok hırslı ve başarılı,seni çok seviyo,tatile gideceksin şuraya,yazın sevineceksin ama istediin bişeye değil başka bişeye, falan filan saydı.kadının anlattığı %98'i doğru. ulan oss gencligi o kadar hapsetmisiniz ki kendinizi siklar arasina azcik dusunun annen solemis olmasin bizim oglan kiz cok sikintili sole sole desende yane bu sikinti gecicicalismaya devam aydinlik gunler eni bekliyo desende cocuk calismay adevam etse azcik dusunun be ayrica senin hakkidna hic bisi bilmesede karakter okuma diye bi bilim war yane mimiklerden hareketlerden ruh halini anlamak mumkun ayrica oss doneminde ergensin ne problemin olcak ki baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 DOSTUM SENE 2009. ADAMLAR ŞAPKADAN TAVŞAN ÇIKARIYOR. ŞAPKADAN TAVŞAN ÇIKAR MI LAN HİÇ? ÇIKARIYOR İŞTE ADAMLAR. BENCE SEN DE YAŞADIĞIN SORUNA BU KONTEKSTEN YAKLAŞABİLİRSİN, FALCIYI DA BIRAK GİTSİN, EĞER GERİ GELMEZSE ZATEN HİÇ SENİN OLMAMIŞTIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ADAM KENDI UCUYO OLSA SANA NE SAKLABALIK YAPAR GIDER PEYGAMBERLIGINI ILAN EDER DI MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Bunu okudum benim de inançlarım GG oldu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ya yok annem anlatmış falan olsa tam işsizlik.öyle bişey yapmamışlardır çok alakasız kaçar.hem annemin bilmediği şeyler de söyledi.öyle bişey yoktur yani. mimik okuma falan demiş bi arkadaş.sokakta parayla fal baktırmıyorum ki işi gücü yok ona mı baksın.ayrıca paso kadına bakıyodum suratıma bikere bile bakmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 erkek adam forumda annem öle dedi böle dedi demez bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 3 vakte kadar yol cikmadi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bizim oğlanın össi var bu sene dediyse tabi için sıkıntılı diyecek lan %99 tutar. ÖSSde %1e girecek kapasitede olan herkes dışında çoğu insan stres yapar zaten össyi. aynısının tıpkısı bi modeli benim için öss senesinde (ben baktırmadım başkası yaptırmış) çalışırsa yapar demiş lol EYW ABLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 %90 isimde zaten e harfi var abi hani olurda ışınsu diye bi kızla tanışırsan u'yu e görmüşüm diyecek. ek olarak: sşdfdjkMFGbm ayrıca inançların yıkılmamış çünkü inancın yokmuş inançlarım tazelendi desen daha uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 o ne demek?fala inanmıyorum.inanmamak da bi bakıma inançtır yani. ya dediğiniz gibi hani öss senesi belli başlı şeyler vardır söylüyodur onları.isimlerin çoğunda e vardır söylüyodur ama yarım saat anlattı daha pek çok şey vardı yani. şimdi tabi %100 inanmadım 2. fala bakıcaz artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar