Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

inançlarım yıkıldı

Killer

Öne çıkan mesajlar

tanrıya dine inanırım ama yaratılıp bırakıldığımız düşüncesindeyim.hani inşallah maşallahlarla hayat yürümüyo.yok büyüdür muskadır falan filan.neyse

tabi haliyle fala da inanmıyorum.din dersinde geleceği görmek tanrıya ve cinlere mahsustur bla bla diye öğretmişlerdi.hani cin min olmasa bile gerçekten sadece öyle varlıklların görebilmesi lazım.insanların neyine geleceği görmek?

hayatımda hep falla dalga geçtim.annem okumuş üniversite bitirmiş kadın fal baktırıyo bakıyo falan diyorum yuh yani bilim ilim insanı ol ne işlerle uğraşıyosun faln.cevap yok tabi fala inanma falsız kalma diyor.

annemin bi arkadaşı var üniversiteden.kadın geliyor sürekli her geldğinde de fal bakıyor.en son yine dalga geçiyorum bidahaki geldiğimde sana da bakıcam dedi.gülüyorum tabi ee tamam bak bitane yalanlarsam şöyleyim böyleyim diyorum.

neyse dün annemin arkadaşı yine geldi.hadi bakıyo muyuz dedim tamam dedi.kahveler geldi falan ilk kahve içişm zaten.çay kahveyle aram yoktur içmem hiç.ıkına sıkına içtim iz kalmıyo diye de sürekli soruyorum olmıcak bu falan diye, bişey olmaz diyo.neyse bitirdim kahveyi kapattım çevirdim gittm içeri ders çalşmaya.yarım saat sonra geldim hadi dedim.

kadın açtı şöyle bi baktı.dedi sen sıkılmışsın patlayacak noktaya gelmişsin ağladın ağlayacan falan.harbiden öyle yani bu öss sinirleri yıprattı okuyan varsa eğitim bölümünü kapı cam falan kırdım.neyse dedim devam.kadın bi başladı çatır çutur ne varsa döküyo.arkadaşların arasında en sıkıntılı sensin,yok kız arkadaşnıa hediye almışn,kız çok hırslı ve başarılı,seni çok seviyo,tatile gideceksin şuraya,yazın sevineceksin ama istediin bişeye değil başka bişeye, falan filan saydı.kadının anlattığı %98'i doğru.

2 şey söyledi olmayacak. yazın köpek alıcaksın dedi.ilk hayvan mı alıcan dedi ondan sonra köpek dedi.evet hamster alıcam dedim.
2.si dedi bi kız arkadaşın olacak adının içnde e var hayatını değiştirecek falan.dedim dur bakalım orda o iş yaş.

sonunda fal bitti ve ben dumur oldum.bunca sene dalga geçtim ettim kadın çatır çutur söyledi ne var ne yok.döt oldum kaldım kısacası.fena bişey inandıklarınız boşa çıkması.

bide sınavdan 1 hafta önce bakacak bakalım onda ne diyecek.

cant read too long ama olsun yazdım ben
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

kadın açtı şöyle bi baktı.dedi sen sıkılmışsın patlayacak noktaya gelmişsin ağladın ağlayacan falan.harbiden öyle yani bu öss sinirleri yıprattı okuyan varsa eğitim bölümünü kapı cam falan kırdım.neyse dedim devam.kadın bi başladı çatır çutur ne varsa döküyo.arkadaşların arasında en sıkıntılı sensin,yok kız arkadaşnıa hediye almışn,kız çok hırslı ve başarılı,seni çok seviyo,tatile gideceksin şuraya,yazın sevineceksin ama istediin bişeye değil başka bişeye, falan filan saydı.kadının anlattığı %98'i doğru.

Şu ilk dediğini odana ders çalışmaya gittikten sonra anlaması pekte zor değil bence : )

inanmam fala falan ya

Annenin arkadaşı olduğuna göre kız arkadaşının olduğunu da biliyodur kısacası biraz seni tanıyodur
Sosyal ağlarda paylaş

said:

ulan oss gencligi o kadar hapsetmisiniz ki kendinizi siklar arasina
azcik dusunun
annen solemis olmasin
bizim oglan kiz cok sikintili
sole sole desende yane bu sikinti gecicicalismaya devam
aydinlik gunler eni bekliyo desende cocuk calismay adevam etse

azcik dusunun be

ayrica senin hakkidna hic bisi bilmesede
karakter okuma diye bi bilim war
yane mimiklerden hareketlerden ruh halini anlamak mumkun
ayrica oss doneminde ergensin ne problemin olcak ki baska
Sosyal ağlarda paylaş

ya yok annem anlatmış falan olsa tam işsizlik.öyle bişey yapmamışlardır çok alakasız kaçar.hem annemin bilmediği şeyler de söyledi.öyle bişey yoktur yani.

mimik okuma falan demiş bi arkadaş.sokakta parayla fal baktırmıyorum ki işi gücü yok ona mı baksın.ayrıca paso kadına bakıyodum suratıma bikere bile bakmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim oğlanın össi var bu sene dediyse tabi için sıkıntılı diyecek lan %99 tutar. ÖSSde %1e girecek kapasitede olan herkes dışında çoğu insan stres yapar zaten össyi.

aynısının tıpkısı bi modeli benim için öss senesinde (ben baktırmadım başkası yaptırmış) çalışırsa yapar demiş lol EYW ABLA
Sosyal ağlarda paylaş

o ne demek?fala inanmıyorum.inanmamak da bi bakıma inançtır yani.

ya dediğiniz gibi hani öss senesi belli başlı şeyler vardır söylüyodur onları.isimlerin çoğunda e vardır söylüyodur ama yarım saat anlattı daha pek çok şey vardı yani.

şimdi tabi %100 inanmadım 2. fala bakıcaz artık sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...