Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Merhaba, Ya bi ara böle bi prog duymuştm mouse yi ustune getırınce normal gosterıo *** ları. Öyle bi program lazım bana adı nedir nerde bulurm ? Uo da ki username pass ekranımda da kullancam orda da işe yarar mı
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 cigicigi.com da vardı.[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin.
elma Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 www.siberkorsan.net[signature][hline]all fired up
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Yassah gardeşim yassaaah! İllegal onnar! Adresde vermeyin....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Onlar XP öncesinde işe yarıyordu bildiğim kadarıyla, XP kullanıyorsan işe yaramaz. En azından benim kullandığım öyle =]
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Onları kullanacam diye kendininkileri kaybetme de.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 hahahaha :=) koptum ya :) gözümden yaş geldi yahu [signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? [Bu mesaj blackchaos tarafından 01 Haziran 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 şifre kıran çekiç diilmiydi o ya[signature][hline][i]i will endure, hide away. i would outrun the scythe glaring with failure.[i]
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 yok onlar şifreleri paramparça ediyo. zararlı diye kaldırdılar onları:)[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!!
Öne çıkan mesajlar