Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 delikanlı ertesi gün evlenecektir. dedesine sorar. ya dede yıllardan beri bakarım ninem sana en ufak bir terbiyesizlik yapmaz, bir dediğini iki etmez, en ufak şekilde bile sesini yükseltmez. nasıl oluyor bu? nasıl başardın? dedeside "anlatayım da dinle bari der" biz evlendiğimizde öyle araba felan yoktu, at arabası vardı bir tane, ninenin çok fazla çeyizide yoktu bi bohçası vardı. aldım at arabasını gittin ninenin köyüne, düğünden sonra nineni ve çeyizini koydum arabaya bizim köye doğru yola çıktım. biraz gittikten sonra atın ayagı tökezledi, şöyle bir sendeledi. döndüm ata ,"bu birrrrr" dedim biraz daha gittik yine tökezledi at, döndüm ata "bu ikiiiiii" dedim. biraz daha gittikten sonra at üçüncü kez tökezledi. hiçbirşey demeden döndüm vurdum atı. ninen başladı söylenmeye " sen ne salak adamsın, kim yürüyecek bu kadar yolu, kim taşıyacak bu kadar yükü, bıdı bıdı bıdı....." döndüm ninene, dedim " bu birrrrrr" saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 o dedenin elinden öpmek lazım,böyle dik duruşlu olupta,mıymıntı olmazsan hayatta da dik durursun , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ibret verici bir hikaye, sürükleyici bir başyapıt, durdurak bilmeyen bir aksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 süpırviz'e de katılmamak elde değil şüphe götürmez gerçekler, kusursuz bir anlatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Sarsılacaksınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 forumdaki kızlar damlar birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 abi sen şimdiden,kaybettin napalım yani hazırolamı geçelim,doğru bildiğimizdemi söylemiyelim :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 keybetmek ? ben asla kaybetmem dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 abooov çok iyiymiş beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 vayy be çok etkilendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 evlimisin bilmiom,ama bekara ..boşamak kolay derler,evlenin de sizide pistlerde görelim:D,yahu hanım yasakladı giremiyorum paticiğe eueheuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Böjeek said: vayy be çok etkilendim. ağlamak istiyomusun benim gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 yoook ağlamıcımmm. ama keşke bu dede şöyle 20-25 yaşlarda biri olsaydı. saygılar (edik: sondaki smiley cok cıvık bişeydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bence hata payına bile gerek yok direk kulaktan girmeli kurşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bu biir diyip atın mahremine tecavüzerlik yaptı sandım bir an. sonra 2-3. İHİHİHİİİ (at kişnemesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Saeros said: ibret verici bir hikaye, sürükleyici bir başyapıt, durdurak bilmeyen bir aksiyon ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 batak oynarken papazlara dede diyoruz biz olm dede çıktı mı lan hatırlamıyorum gibi cümleler kuruluyo bazen komik oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 kadınlar çiçektir, su ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 fede böyle yazılar yazıp kız tavlamaya çalışma hiç beceremiyon olm sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 kamer genç idolüm diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 çiçek sulamak ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 fede said: kadınlar çiçektir, su ister korkarım gübre verebiliten var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Saeros said: troll'e de katılmamak elde değil şüphe götürmez gerçekler, kusursuz bir anlatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 gfhjf hırsa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar