Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

işbank'dan gelen sms

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"yasal hüküm gereği adresinizi teyit için bi faturanızı acilen bıdıbıdı şubemize getirin" dediler mesajda. ben de haliyle korktum ne oluyo falan diye.

neden olabilir? arayıp sorucam ama bi önbilgi istiyorum.
Mesaj tarihi:
Kanunlara göre (harizanın kaçınakadardı hatırlamıyorum) fatura veya ikametgah belgenizi bankanıza götürmeniz gerekiyor. Yani bankanın değil düzenlemenin gerektirdiği birşey. Eğer bunu yapmazsanız hesabınız ve dahil olduğu kart veya kredi kartları bloke edilecek.

Buna dahil olanlar , normal banka hesaları , bankomat kartları ve kredi kartları. Hepsi için ayrı ayrı ikametgah almanız gerekiyor.

Benim de önümüzdeki hafta 5 tane ikametgah almam gerekecek. 2.5 tl den fena para değil :).
Mesaj tarihi:
kızım!

ben senin adına, ben öldükten sonra sana güvence olsun diye, hesap açtırmıştım.. ama sen gidip takip etmediğin için kapatmışlar..

şimdi git sayısal falan oynayacam diye motive et kendini.. ben de buradan ak sakallı bi dede bulup rüyana yollayacağım..

imza: büyük büyük dede obsesifik
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
kızım!

ben senin adına, ben öldükten sonra sana güvence olsun diye, hesap açtırmıştım.. ama sen gidip takip etmediğin için kapatmışlar..

şimdi git sayısal falan oynayacam diye motive et kendini.. ben de buradan ak sakallı bi dede bulup rüyana yollayacağım..

ahahah dedeemmm =)
keşke olsa öyle bişi be :D
de ben harbiden hatırlamıorum hesabımın olup olmadığını gerçi msj gnderdiklerine göre demek ki varmışş
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
kızım!

acaba yaptırmayan kişilerin hesabı kapansın, paralar güme gitsin diye mi böyle birşey uyguladılar...
  • Yeni Oluştur...