soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 "yasal hüküm gereği adresinizi teyit için bi faturanızı acilen bıdıbıdı şubemize getirin" dediler mesajda. ben de haliyle korktum ne oluyo falan diye. neden olabilir? arayıp sorucam ama bi önbilgi istiyorum.
Law Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Artık istiyorlar. Annemde ikametgah götürdü işbankasına. Artık hesap açarkende ikametgah istiyorlar herkesden.
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 hesabin warsa isityolar yeni kanun cikti
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 açarken vermiştim ikametgah ama, neyse bi gidicem zaten. sorayım dedim.
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 he bana da dediler de benim hesabım yok ki yaa iş bankasında :S yoksa var mı :S
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Kanunlara göre (harizanın kaçınakadardı hatırlamıyorum) fatura veya ikametgah belgenizi bankanıza götürmeniz gerekiyor. Yani bankanın değil düzenlemenin gerektirdiği birşey. Eğer bunu yapmazsanız hesabınız ve dahil olduğu kart veya kredi kartları bloke edilecek. Buna dahil olanlar , normal banka hesaları , bankomat kartları ve kredi kartları. Hepsi için ayrı ayrı ikametgah almanız gerekiyor. Benim de önümüzdeki hafta 5 tane ikametgah almam gerekecek. 2.5 tl den fena para değil :).
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bu adrese dayalı nüfus hedesi çıktı ya, onun şeysi.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 kızım! ben senin adına, ben öldükten sonra sana güvence olsun diye, hesap açtırmıştım.. ama sen gidip takip etmediğin için kapatmışlar.. şimdi git sayısal falan oynayacam diye motive et kendini.. ben de buradan ak sakallı bi dede bulup rüyana yollayacağım.. imza: büyük büyük dede obsesifik
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 son tarihi nedir bunun, benim de götüm tutuştu şimdi
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Benden tavsiye önümüzdeki hafta içi bu işi halledin. Yumurta kapı misali yapmayın.
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 dasaaa said: kızım! ben senin adına, ben öldükten sonra sana güvence olsun diye, hesap açtırmıştım.. ama sen gidip takip etmediğin için kapatmışlar.. şimdi git sayısal falan oynayacam diye motive et kendini.. ben de buradan ak sakallı bi dede bulup rüyana yollayacağım.. imza: büyük büyük dede obsesifik ahahah dedeemmm =) keşke olsa öyle bişi be :D de ben harbiden hatırlamıorum hesabımın olup olmadığını gerçi msj gnderdiklerine göre demek ki varmışş
smash Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bana da dediler de geçen sene götürdük daha ikametgah belgesi ne bu böyle her akıllarına geldiğinde.
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 eheh. bana da geldi. ben nolursa olsun sildim. hatta spam olarak işaretledim la:)
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ben ikametgahı vermiştim 2 ay önce falan ama yine de sms gelmiş, spam falan mi yapmışlar bi daha uğraşamam ya zaten başka şehirde şube. :(
fede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bütün bankalar istiyo artık ikametgah.
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 banada geldi mail sms hertürlü yoldan söylediler daha halletmedim ama son 3 aylık elektrik su vs. faturasıda kabulleriymiş
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 dasaaa said: kızım! ben senin adına, ben öldükten sonra sana güvence olsun diye, hesap açtırmıştım.. ama sen gidip takip etmediğin için kapatmışlar.. şimdi git sayısal falan oynayacam diye motive et kendini.. ben de buradan ak sakallı bi dede bulup rüyana yollayacağım.. imza: büyük büyük dede obsesifik acaba yaptırmayan kişilerin hesabı kapansın, paralar güme gitsin diye mi böyle birşey uyguladılar...
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 OHa içinde para olan hesabı öyle lak diye kapatabilirlermi hesabımda 52.3 lira var güme gitmesin
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 paraları falan silemezler matrix mi lan bu 2 kodu silip sıfırlasınlar. anca blok falan koyacaklar işlem yapamayacan sonra uğraş dur
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Yapı Krediyle görüştüm şimdi . Onlardada varmış böyle bişey . Napalım artık 2 dakka uğraşcaz..
thedevourer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 lan 4 tane kredi kartı 2 tane hesap kartım bunlar için 6 tane ikametgahmı alıcam ben şimdi bide....
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ikametgaha gerek yok, ozellikle isterlerse son 3 aya ait faturalari gosterin inatla.
smash Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ya daha bi kaç ay önce yaptıktan sonra ne gerek var buna anlamıyorum ben
Öne çıkan mesajlar