Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Cairne said: satış değeri %50 azalıyor soylemesi araba taklali olsa %50 neyse de. ben 14 ya$indaki bmw yi 2 kere boyattim komple, fiyati artti mesela =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 açıkcası kırmızı honda alıp 1 milyara siyaha boyayarak ve kit taktırarak 2 milyar fazlasına satıp bu işten para kıran adamlar duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 tek renk siyah mi? siyah arabaya sirf korumasi icin yapilmasi mantikli mi? yani o derece koruyormu tastan cizikten acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Eğerki arabanın boyasında hiç bir hasar meydanan gelmemişse ve sadece boya koruma amıcı ile şeffaf kaplamalar var onlardan yaptırıp aracın boyasını koruya bilrisin. Üzerinde korum amaçlı şeffaf kaplama olduğu belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 arkadaşlar şuanda arabamı kaplatıyorum.arabamın orjınal rengi metalik gri.ben mat beyaz'a kaplattırıyorum..İşçilik ve kullanılan malzeme cok kaliteli olduğu için ben 1500 liraya aracımı kaplatıyorum..aracın rengı degısır degısmez folyolama yada boyattıgınız yerden bı fatura alıyorsunuz.kullandıgnız renk we malzemeler için..o faturayla muayene ıstasyonuna gidiyorsunuz..EK-1 belgesi alıyorsunuz ve muayene ıstasyonunda aracınızın rengını değiştirdiğinizi ve tespit ettirmek istediğinizi soyluyorsunuz.Aracınızı otopark bolumune alıyorlar we tespit ediyorlar.Yanılmıyorsam muayene ıstasyonunda 160 lira vericeksiniz..muayene ıstasyonundan sıze bır belge verıyorlar o belgeyle bırlıkte aracınızn bağlı olduğu trafık subesıne gıdıyorsunuz.ruhsatınızı verıyosunuz we yenı rengın işletilmesini istediğinizi soyluyorsunuz yanılmıyorsam orayada 40 yada 70 lira verıyorsunuz.10 gun ıcınde yenı ruhsat sayfanız çıkyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 çizikler vs. üstüne kaplanıyor mu önceen kapatmak mı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ya bi de kaplama sonrası foto koyar mısın imkanın olursa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 cok canim cekiyo bu kaplama olayini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Selam, Kaplamayı sökmek istesek veya satacağımız kişi folyoyu çıkartmak istediğinde yine bu prosedür mü takip ediliyor? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 elle sokebiliyormu$uz. yalniz hafif yapi$kan bi katman kaliyormu$, o da folyodan folyoya degi$iyormu$. Onun da temizleyicileri var heralde tiner bazli. bostanci sahilde oturuyorum, marti pisligi (%90 HCL iceriyor evet) yuzunden isyanlardayim, arabanin boyasi kalkti resmen. tavani kaputu ve bagaji kaplatmayi du$unuyorum. ama yalnizca onlari yapinca cok komik de durabilir. ama komple kaplatmak da pek bi pahali. neredeyse araba boyasi fiyatina. 3m in di-noc karbon filmi var, mukemmel bir$ey, hemen her dalga sicak havayla kaplanabiliyor. karbon un fiyati da pahali, ama pek bi guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 folyonun kotu yani; outdoor en iyi ihtimal 4 yil , ortalama 3 yil dayaniyormu$. indoorda 10-12 yil gorur diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 folyolamanın kötü yanı bide kaza yaptığında eğer arabanı cins bi renk yaptırdıysan aynı rengi bulabilirimisin o var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 forgiver said: çizikler vs. üstüne kaplanıyor mu önceen kapatmak mı lazım çızıklerı onceden gidermek gerekıyor.kaplamada direk bellı oluyor.ama basıt bır ıslem zaten macun zımpara astarboya kombınasyonu yeterli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 dasaaa said: ya bi de kaplama sonrası foto koyar mısın imkanın olursa? tabii koyarım.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 paramecium said: Selam, Kaplamayı sökmek istesek veya satacağımız kişi folyoyu çıkartmak istediğinde yine bu prosedür mü takip ediliyor? Saygılar. kaplama yaptırdıgınız araç kırmızı ama sız sıyaha kaplattırdıgınızı farzedelim.we daha sonra folyoyu cıkarttınız aracınız tekrar kırmızı oldugunu dusunelım..aracınızın ruhsatında renk bolumunde sıyah yazıyor ama aracınız kırmızı olucak we doğal olarak aynı prosedürü takıp etmek zorunda olucaksınız..ama trafıgı ayarlayıpda ruhsatınızda sıyah + kırmızı yazdırabılırsenız hıc bı problem olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Esh said: elle sokebiliyormu$uz. yalniz hafif yapi$kan bi katman kaliyormu$, o da folyodan folyoya degi$iyormu$. Onun da temizleyicileri var heralde tiner bazli. bostanci sahilde oturuyorum, marti pisligi (%90 HCL iceriyor evet) yuzunden isyanlardayim, arabanin boyasi kalkti resmen. tavani kaputu ve bagaji kaplatmayi du$unuyorum. ama yalnizca onlari yapinca cok komik de durabilir. ama komple kaplatmak da pek bi pahali. neredeyse araba boyasi fiyatina. 3m in di-noc karbon filmi var, mukemmel bir$ey, hemen her dalga sicak havayla kaplanabiliyor. karbon un fiyati da pahali, ama pek bi guzel. elle değilde ısıtma makinasıyla beraber bı uzman kişinin sökmesini tavsiye ederim.cunku sonuçta yapışmış olucak sökmeye çalışırken ısıtmazsanız aracın boyasını kaldırabilme olabiliteniz yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bu arada folyo yaptırmak ısteyen olursa pm atsın arkadaşlar.benım yaptırdıgım yerle tanıştırabılırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Selam, Kaput korumayı kaça yapıyorlar acaba, hep onu merak ediyorum : ön tampon+arka tampon+ön farlar+aynalar Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 on far icin isidan etkilenmeyen seffaf film war da 3m in turkiyede olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Selam, O farların(plastik olanlar yani) tamiri(matlaşmanın ve çiziklerin giderilmesi yani) mümkünmüş. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 evet bır sprey warmış sanırım gıderıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Selam, Ben araştırdım ürünleri. 3000 kuma kadar zımparalandıktan sonra özel bir sıvı sürülüyor veee yepisyeni oluyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Esh said: elle sokebiliyormu$uz. yalniz hafif yapi$kan bi katman kaliyormu$, o da folyodan folyoya degi$iyormu$. Onun da temizleyicileri var heralde tiner bazli. bostanci sahilde oturuyorum, marti pisligi (%90 HCL iceriyor evet) yuzunden isyanlardayim, arabanin boyasi kalkti resmen. tavani kaputu ve bagaji kaplatmayi du$unuyorum. ama yalnizca onlari yapinca cok komik de durabilir. ama komple kaplatmak da pek bi pahali. neredeyse araba boyasi fiyatina. 3m in di-noc karbon filmi var, mukemmel bir$ey, hemen her dalga sicak havayla kaplanabiliyor. karbon un fiyati da pahali, ama pek bi guzel. bu olay güzelde türkiyede renge göre bulmak ve uygulayan yerleri bulmak kolay mı? ya da var mı? 200dolarlık şeye 500dolar isterler burda o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 paramecium said: Selam, O farların(plastik olanlar yani) tamiri(matlaşmanın ve çiziklerin giderilmesi yani) mümkünmüş. Saygılar. plastik farsa kolay, cam farsa yattara genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 DoGMeaT said: Vodan said: Şu renk değiştirme olayı aslında pratik ama polis amca çevirip ruhsattakinden farklı bir renk bulduğunda ne diyecek? bunu kontrol edicekmi cevirmedeki polis yahu. ediyor. özellikle birden fazla renk varsa özel olarak çevirip özel olarak ruhsatta ona bakar. ama kaplama olunca polis çevirip işlem yapana kadar kaplamayı sökersen bilmiyorum ne olur. normal boyattığında işletmen lazım ruhsata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar