Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 uzun süreden beri arabayı ilk defa yıkamaya götürdüm bugün de özellikle bu sefer çok dikkatimi çekti bazı izler. Metalik gri rengi araba işte bir ton çizikti,arka tamponda mesela garajda bir kere benim uykulu halde geri geri giderken duvara çok hafif değdirdiğim izler vs. olsun bayağı iz var. Birde arabanın sağ tarafında bir intikam çiziği var,sağ arka kapı boyunca uzanıyor nasıl olmuş bilmiyorum.Çoğunluğu alışveriş merkezlerindeki arabaların oluşturduğu ufak çizikler diğerleri de vs. Arabayı boyatalım diyorum,babama yarın sunacağım önergeyi sdafsd ama fiyatı kafama takıldı.İnternette bayağı bakındım forumlara,kesin bir fiyat beklemiyorum ama ortalama bir fiyat istememe rağmen 300'e yaparız diyenlerde var 1500tl fiyat isteyenlerde var komple boyamaya.Birde bir kilo oto boyası sanırım 135 milyonmuş,2.5 kilo gerekiyormuş arabayı komple boyamaya vs. en az işçilikle birlikte 1000tl olur diyende var. şimdi sorum şu ki,aynı renge arabayı boyatacağım da komple boyatmak mantıklı seçim mi ? Yoksa çizikleri kapatmak sadece mümkün mü ? Birde fiyatlar genel olarak firmaların servisleri dışında ne kadardır ? dp : Resmi servislere hiçbir şekilde arabaları götürmüyoruz da 1-2 senedir,en son km kontrolüne götürdüğümüzde sağlam arabaya dışarıdan 3 milyar masraf yaptıkta toplayabildik ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 keşke patinaj'a açsaydın daha çok yardımcı olunurdu.bunun yanı sıra fiyatlar hakkında tam bi bilgim yok ama boyattığın zaman arabayı satarken full boyalı katagorisine giriyo ki buda zarar onu belirtiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bak bence sundan yaptir bende yaptiricam kaplama hem hic zarari yok hem guzel gorunuyo canin sikildimida atip cikartiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bu protac koruma, transparan folyo ne kadara mal oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Selam, Merak ettim ben de, kaça yapıyorlar komple :) Ben benim aracı boyatma/boyatmama arasında gidip geliyorum. Sigorta 9 parçaya boya verdi :P Boyacı da benden üstüne 1000TL istedi. Camlar, kapı içleri falan komple sökülüp boyanacak ama. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Şu renk değiştirme olayı aslında pratik ama polis amca çevirip ruhsattakinden farklı bir renk bulduğunda ne diyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 işi bilmiyon sen vodan aynı arabadan 5 tane 5 farklı renk 5 farklı kişi üzerine alıcaksın, 5 tane ruhsatın 5 tanede kimliğin olucak. araba arananlar listesine eklendikçe değiştirceksin rengi ve plakayı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 750-1000lira dediler bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Vodan said: Şu renk değiştirme olayı aslında pratik ama polis amca çevirip ruhsattakinden farklı bir renk bulduğunda ne diyecek? bunu kontrol edicekmi cevirmedeki polis yahu. benim bir tanıdığım taksisini kaplattı araba megane'dı , sarıya boyatmak yerine kaplattı. bir sorun yaşamadı ,memnun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 anladığım kadarıyla bu işi en çok kullananlar taksiciler satarkende normal araba gibi satılacak gerçi km.den yine belli olur ama taksi olmadığını bilerek alacak alan kişi , yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 km yide düşürebiliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 matama said: 750-1000lira dediler bana aslında çok güzel.. bayağı iyi gibi duruyor koruma olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bu kaplama olayına polis amcalar ne der? Aynı rek olsa sorun çıkmaz da, farklı renklerde ne yaparlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ruhsata işletmen lazım sanırım, bağlarlar muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Selam, matama said: 750-1000lira dediler bana 750 TL derlerse çok iyi rakam. Bir sende görelim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ruhsatta problem çıkmayacağını bilsek çok güzel bişey 750 lira ver arabanın orjinalliğide bozulmadan değiştir rengini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nası orjinal gibi oluyo mu acaba ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 taksiler yıllardır yapıyo ya bunu işte... altındaki saçma camgöbeği metalik renk belli oluyo mu hiç? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Vodan said: Şu renk değiştirme olayı aslında pratik ama polis amca çevirip ruhsattakinden farklı bir renk bulduğunda ne diyecek? muameleci var orda 150 milyon verip ruhsata işletiyormussun. Yağmur,kar'da fln açılma olmuyor güzel yanı mesela birisi anahtarla arabasını baştan aşağı çizmiş gitti 100 milyona 2 kapı parası verdi yenisini yapıştırttı. Arabanın boyasını hiç bir şekilde de zarar vermiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 çok iyi ya bende ilk fırsatta değiştirecegim rengini :D işletiriz ruhsata da amaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 satış değeri %50 azalıyor soylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 e onlar çıkmıyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 cıkıyor ancak boyalı araba muamelesi goruyor nede olsa orj alındıgı renk deil. çizik kapatıncada boya suruyorsun renk değiştirincede tek fark yama olması ancak satıs degeri duser her zaman fabrika cıkıslı sekilde satmak daha karlıya gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Niye düşsünki çıkart üstündeki folyoyu eski rengine dönsün, orjinal diye sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar