Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba Boyatma

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

uzun süreden beri arabayı ilk defa yıkamaya götürdüm bugün de özellikle bu sefer çok dikkatimi çekti bazı izler.

Metalik gri rengi araba işte bir ton çizikti,arka tamponda mesela garajda bir kere benim uykulu halde geri geri giderken duvara çok hafif değdirdiğim izler vs. olsun bayağı iz var.

Birde arabanın sağ tarafında bir intikam çiziği var,sağ arka kapı boyunca uzanıyor nasıl olmuş bilmiyorum.Çoğunluğu alışveriş merkezlerindeki arabaların oluşturduğu ufak çizikler diğerleri de vs.

Arabayı boyatalım diyorum,babama yarın sunacağım önergeyi sdafsd ama fiyatı kafama takıldı.İnternette bayağı bakındım forumlara,kesin bir fiyat beklemiyorum ama ortalama bir fiyat istememe rağmen 300'e yaparız diyenlerde var 1500tl fiyat isteyenlerde var komple boyamaya.Birde bir kilo oto boyası sanırım 135 milyonmuş,2.5 kilo gerekiyormuş arabayı komple boyamaya vs. en az işçilikle birlikte 1000tl olur diyende var.

şimdi sorum şu ki,aynı renge arabayı boyatacağım da komple boyatmak mantıklı seçim mi ? Yoksa çizikleri kapatmak sadece mümkün mü ? Birde fiyatlar genel olarak firmaların servisleri dışında ne kadardır ?

dp : Resmi servislere hiçbir şekilde arabaları götürmüyoruz da 1-2 senedir,en son km kontrolüne götürdüğümüzde sağlam arabaya dışarıdan 3 milyar masraf yaptıkta toplayabildik ...
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan said:
Şu renk değiştirme olayı aslında pratik ama polis amca çevirip ruhsattakinden farklı bir renk bulduğunda ne diyecek?

bunu kontrol edicekmi cevirmedeki polis yahu.

benim bir tanıdığım taksisini kaplattı
araba megane'dı , sarıya boyatmak yerine kaplattı.
bir sorun yaşamadı ,memnun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
Vodan said:

Şu renk değiştirme olayı aslında pratik ama polis amca çevirip ruhsattakinden farklı bir renk bulduğunda ne diyecek?

muameleci var orda 150 milyon verip ruhsata işletiyormussun. Yağmur,kar'da fln açılma olmuyor güzel yanı mesela birisi anahtarla arabasını baştan aşağı çizmiş gitti 100 milyona 2 kapı parası verdi yenisini yapıştırttı.

Arabanın boyasını hiç bir şekilde de zarar vermiyormuş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...