Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 abi ne bilim öyle hatırlıyorum bi gece yine bi grup toplanmış senin hakkında atıp tutuyolardı :D yok iyi içer yok diğeri diyo taklaya gelir falan filan diye. ortaya attım senide k.bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 taklaya gelir ne lan bi dakka?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 laraken hakkında bildiğim tek bişi varsa o da rakı içtiğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 laraken pozu da var meşhur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 taklaya gelir dediğim içemez yani sarhoş olur baabında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 laraken hakkında söylesimiz birazdan başlıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Fransuxa said: taklaya gelir dediğim içemez yani sarhoş olur baabında. içip sarhoş olurum lan daha iyi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 let the sun shine in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 laraken neden laraken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 zuhauhuha harbi lan iyiki bi laraken dedim şimdi açık oturum konusu olucak. affet beni laraken :'/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ne biliim olum şimdi olsa epik artemis alırdım misal nick olaraktan. neden epik artemis? şimdi olsa oha fallen oldum diyen tikky paladin alırdım misal nick olarak. neden hıbı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 aga ben ne alkolikler gördüm. 20 sinde ÇOK PİS İÇİCİYİM diyip 60 ında camiden çıkmayan fsdgsfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 niye laraken dediğin de ayrı bir tartışma konusu... yoksa... (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Fransuxa said: zuhauhuha harbi lan iyiki bi laraken dedim şimdi açık oturum konusu olucak. affet beni laraken :'/ adamlar grup yapıyor grupta değilim lan o nası iş dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ben 5 yıl önceki yaşımda olmasam da çok epic saçmalayabiliyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 birazdan 4'e düşer bence o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Masquerade said: aga ben ne alkolikler gördüm. 20 sinde ÇOK PİS İÇİCİYİM diyip 60 ında camiden çıkmayan fsdgsfdg. 60ına kadar yaşabiliyosa bende onların izinden gidiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bilimsel araştırmalara göre saçmalayabilmek sadece zekilerin yapıcagı bişeymiş. evet şimdi araştırdım bilimsel olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ardeth gelir seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 adamınbiri said: birazdan 4'e düşer bence o 2003teydi diye düşündüm swgye 2004te başladığım için doğru sayıyı buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 neden ardeth acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sabredin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 BloodyBeast said: Masquerade said: aga ben ne alkolikler gördüm. 20 sinde ÇOK PİS İÇİCİYİM diyip 60 ında camiden çıkmayan fsdgsfdg. 60ına kadar yaşabiliyosa bende onların izinden gidiyim yaşıyorlar lan, bizzati gördüm. kaslı yaşlı her gün ankarada keyif adlı ÇOK PİS METAL çalan bara geliyordu mütemadiyen. bi gün kafam güzelken sordum abi nasıl dayanıyorsun bu müziğe diye. öyle baktı yüzüme. sora öğrendim meğer sağırmış lan adam, ucuz diye geliyormuş bara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 OAHHAHAHAHA :D edit : kaslı yaşlı derken ? gay alert? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 yaşlıdır ama çökmemiştir yada şişmemiştir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar