smash Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Pazar günü gelen insanlar için parfe yapmam lazım ama vaktim yok hiç, parfenin içinde yumurta beyazı var pişmeden buzluğa konuyo, bugün yapsam pazara kadar bozulmadan durur mu? Teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Deepfreeze ise buzluk durur. Biz çilek mevsim tatlısı ne varsa atıyoruz içine taze taze yiyoruz ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 teşekkürlerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 hazır yumurta topiği açılmış bende soriyim . Bu yumurtalar cezvenin içindeyken niye kırılır ki . 2 yumurta atıyorum 1 si kırılıyo diğeri sağlam kalıyo anlamadım gitti . Suyla beraber kaynatmayı denedim , suyu kaynatıp ateşin altını kısıp öyle denedim ama genede kırılıyo hemde 1 dakkada fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Bunu Ardeth açıklar açıklarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Ya kaynarken cezveye çarptığından kırılıyodur. 3. yumurta da diğer yumurtalar yüzünden hareket edemiyodur ve çatlamıyordur. Yada ısındığından genleşiyordur ve çötenk diye kırılıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 2 yumurta atıorm cezveye agatör . Acaba suyla birlikte mi kaynatsam kısık ateşte yavaş yavaş ısınsa belki çatlamaz . Ya çok enteresan bişey %50 fire vere vere yumurta haşlamaktan soğudum artık yumurtalı ekmek yapıcam sorunu bulana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Cezveye tuz at ozaman çatlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ahahahaha susuz mu yapmaya calisiyodun? yumurtalara bogulucak kadar su koyucan iste, sonra su bitmeden kapatican, o ayari deney deneye bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Disease said: 2 yumurta atıorm cezveye agatör . Acaba suyla birlikte mi kaynatsam kısık ateşte yavaş yavaş ısınsa belki çatlamaz . wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Disease said: 2 yumurta atıorm cezveye agatör . Acaba suyla birlikte mi kaynatsam kısık ateşte yavaş yavaş ısınsa belki çatlamaz . Ya çok enteresan bişey %50 fire vere vere yumurta haşlamaktan soğudum artık yumurtalı ekmek yapıcam sorunu bulana kadar AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA seni tez konusu yapıcam okulda ahahahah susuz haşlama yumurta yapmaya çalışan insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 abi adam suyu önceden kaynatıp atıyomuş, suyla aynı anda mı kaynatsam demiş. resmen orta 1 türkçe dersine yollamak lazım sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 seni yollamak lazım. yumurta kaynatılır mı evladım, kaynayan sudur, yumurta pişer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 kemikler nasıl kaynıyor peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 oo kelime oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 soğuk suya koyarsan yumurtayı ısındığında çatlar ılık yada sıcak su kullan ateş derecesi pek önemli değil suda piştikden sonrada tutarsan çatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Agalar valla edebiyat hocasısınız hepiniz resmen hayır hani anlamanıza rağmen dalga geçmek amaçlı mı saptırıyosunuz yoksa cidden anlamadınız mı çok merak ediyorum . Demek istediğim şeyi sadece 2 kişi anlamış adamınbiride açıklamış saolsun Ha adamınbiride anlamamış başta teşekkürümü geri aldım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 olsun bence güzel bi yanlış anlamaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ardeth said: seni yollamak lazım. yumurta kaynatılır mı evladım, kaynayan sudur, yumurta pişer. =))) höhhh koptum öldüm bittim =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Disease said: 2 yumurta atıorm cezveye agatör . Acaba suyla birlikte mi kaynatsam kısık ateşte yavaş yavaş ısınsa belki çatlamaz . Ya çok enteresan bişey %50 fire vere vere yumurta haşlamaktan soğudum artık yumurtalı ekmek yapıcam sorunu bulana kadar önce cezveye yumurtaları koy dikkatlice bırak teee en dibine. üstüne cıkacak kadarda su koy sonra yak altını orta derecede. fokurdadmaya başladıktan sonra 100e kadar sayarsan rafadan oluyo. 150-200 sn kayısı kıvamı dedikleri 200den üzeri ise bildiğin katı yumurta oluyo. çatlayınca irenç oluyo içine su giriyo ıyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Saol dostum ^^ . ARKADAŞLAR NİYE HEPİMİZ 10 NUMARA CÜMLE KURARMIŞÇASINA İNSANLARIN CÜMLELERİNE MÜDAHELE EDİYORUZ YAPMAYIN ETMEYİN LAN . yumurtayı SUSUZ bir şekilde KAYNATIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 dallarda kuşlar uçarmışçasına cümleler kurarmuşçasına zörçletiyordu yerlere pis kara kargalar.. dediğin anlaşılmıyor. suç onlarda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 dimi yumurta kaynatılmaz su kaynatılır derken zaten anlamamanın verdiği bişeyle bu cümle kuruldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar