Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yumurta hakkında soru?


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pazar günü gelen insanlar için parfe yapmam lazım ama vaktim yok hiç, parfenin içinde yumurta beyazı var pişmeden buzluğa konuyo, bugün yapsam pazara kadar bozulmadan durur mu?

Teşekkür.
Mesaj tarihi:
hazır yumurta topiği açılmış bende soriyim . Bu yumurtalar cezvenin içindeyken niye kırılır ki . 2 yumurta atıyorum 1 si kırılıyo diğeri sağlam kalıyo anlamadım gitti . Suyla beraber kaynatmayı denedim , suyu kaynatıp ateşin altını kısıp öyle denedim ama genede kırılıyo hemde 1 dakkada fln
Mesaj tarihi:
Ya kaynarken cezveye çarptığından kırılıyodur. 3. yumurta da diğer yumurtalar yüzünden hareket edemiyodur ve çatlamıyordur. Yada ısındığından genleşiyordur ve çötenk diye kırılıyordur
Mesaj tarihi:
2 yumurta atıorm cezveye agatör . Acaba suyla birlikte mi kaynatsam kısık ateşte yavaş yavaş ısınsa belki çatlamaz . Ya çok enteresan bişey %50 fire vere vere yumurta haşlamaktan soğudum artık yumurtalı ekmek yapıcam sorunu bulana kadar
Mesaj tarihi:
Disease said:
2 yumurta atıorm cezveye agatör . Acaba suyla birlikte mi kaynatsam kısık ateşte yavaş yavaş ısınsa belki çatlamaz . Ya çok enteresan bişey %50 fire vere vere yumurta haşlamaktan soğudum artık yumurtalı ekmek yapıcam sorunu bulana kadar

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

seni tez konusu yapıcam okulda ahahahah
susuz haşlama yumurta yapmaya çalışan insan
Mesaj tarihi:
Agalar valla edebiyat hocasısınız hepiniz resmen hayır hani anlamanıza rağmen dalga geçmek amaçlı mı saptırıyosunuz yoksa cidden anlamadınız mı çok merak ediyorum . Demek istediğim şeyi sadece 2 kişi anlamış adamınbiride açıklamış saolsun

Ha adamınbiride anlamamış başta teşekkürümü geri aldım sdf
Mesaj tarihi:
Disease said:
2 yumurta atıorm cezveye agatör . Acaba suyla birlikte mi kaynatsam kısık ateşte yavaş yavaş ısınsa belki çatlamaz . Ya çok enteresan bişey %50 fire vere vere yumurta haşlamaktan soğudum artık yumurtalı ekmek yapıcam sorunu bulana kadar


önce cezveye yumurtaları koy dikkatlice bırak teee en dibine.
üstüne cıkacak kadarda su koy sonra yak altını orta derecede.
fokurdadmaya başladıktan sonra 100e kadar sayarsan rafadan oluyo.
150-200 sn kayısı kıvamı dedikleri 200den üzeri ise bildiğin katı yumurta oluyo.
çatlayınca irenç oluyo içine su giriyo ıyk
Mesaj tarihi:
Saol dostum ^^ . ARKADAŞLAR NİYE HEPİMİZ 10 NUMARA CÜMLE KURARMIŞÇASINA İNSANLARIN CÜMLELERİNE MÜDAHELE EDİYORUZ YAPMAYIN ETMEYİN LAN . yumurtayı SUSUZ bir şekilde KAYNATIYORUM
×
×
  • Yeni Oluştur...