superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Yarın vizyona girecek 'Hadi Gari Cumhur'un başrol oyuncusu Merve İldeniz, 'Orada Neler Oluyor' programına katıldı. İldeniz evinde piton beslediğini ve geceleri onunla uyuduğunu söyledi. Piton'un kendisini 3 kez soktuğunu söyleyen oyuncu yine bu sevdasından vazgeçmemiş ve onu beslemeye devam ediyormuş. İldeniz evinde beslediği pitonla ilgili şöyle konuştu: "Ona haftada bir gün süt banyosu yaptırıyorum. Bahçeden yakaladığım fare ve böceklerle besliyorum. Yazın havuzda birlikte yüzüyoruz. Tek sorun arkadaşlarımın evime gelmek istememesi. Kaşkol'u kanepenin üzerinde görenler çığlık çığlığa kaçıyor" http://www.haberturk.com/haber.asp?id=148209&cat=150&dt=2009/05/21 konuyla uzaktan alakalı ve ilgili paticik linki, http://forum.paticik.com/read.php?62,4039199 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 superwiz said: İldeniz evinde beslediği pitonla ilgili şöyle konuştu: "Ona haftada bir gün süt banyosu yaptırıyorum. ildeniz ne diyo bunlar? süt derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 iyi sardin sende yilanlara ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Misafir 21.05.2009 17:26 evet benim pitonumla uyuyor çok seviyor onu ASFASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHUAHAUHA ,dikkat yemesin piton kızı,tayvanlının pipiyi yediği gibi:d muahauha yalnız herifi görürlerse banlar ht ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=NkDczoOm0MY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 yorum çok iyi asfasdasfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 pionlar sokmazki, ne sokmus acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 gnome sexy gnome :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Cons said: troll said: İldeniz evinde beslediği pitonla ilgili şöyle konuştu: "Ona haftada bir gün süt banyosu yaptırıyorum. ildeniz ne diyo bunlar? süt derken? valla benim bir alakam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 niye mahallenin sapık sütçüsü senmisin yohsam:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ben bile kötü espriler yapmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 abi herşeyi kenara koyduk,hayvanına Kaşkol ismini koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ahaha mükemmel bi isim pitona takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Cuce said: pionlar sokmazki, ne sokmus acaba ben de tam olarak onu anlamadım. pitonun sokması nasıl bir konsept acaba. beni iki kere piton boğdu falan dese anlıycam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 iki kere piton da yutmuş olabilir (o pitonu değil piton onu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 İki kere piton yutması iki kere boğulduğu anlamına da gelebilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 pitoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ısırmıştır, yalamıştır vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar