Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yoga, reiki ve meditasyon imaninizi bozar! Aman dikkat...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaynak ve video icin tiklayin...

Cem Yılmaz öyle bir dalga geçti ki... - Video

"- Yogaya yazıldım Nişantaşı'nda, büyük bir aydınlanma oldu. - Onlar sana yazıldı haberin yok!" diyor Cem Yılmaz ve başlıyor işin içyüzünü anlatmaya...

Son dönemde popüler olan Yoga, Reiki, Meditasyon gibi akımlarla insanlara sahte mutluluk formülleri sunuluyor. Bu yöntemlerin insanı uç noktalara götüreceğini belirten din adamları ve uzmanlar, gizli tehlikeye dikkat çekerken; mağdur olan insanlar da işin perde arkasında yaşananları bir bir deşifre ediyor. Ünlü komedyen Cem Yılmaz da 2008 yılındaki bir skecinde bu "aldatmacayla" bakın nasıl dalga geçmiş... İşte izleyenleri gülmekten kırıp geçiren bölüm...

Yorumlar da super:
RUSTEM 21.Mayıs.2009 15:28:13 said:

Ergenekonculara
Müslüman ülkede din düşmanlığı yapıp bu yüce dine alternatifler uyduran çağdaş!!! (misyonerlere) lara ithaf olunur.

Bu adamlarla ayni havayi soluyorum. Huseyin Uzmez'i cennete yollayanlardan da farkli bir yorum yapmalarini bekleyemezdim zaten. Ruh hastasi sapiklarsiniz. Abilerinizden, seyhlerden, sihlardan din ogrenip saga sola sacma sapan yorumlar yaziyorsunuz.

-40'da yasiim gelmeyeyim. 1 bucuk ayligina geldim su ulkeye, gene sinirlerim tavanda dolasiyorum ya.

Bu yontemlerin dinle alakasi nedir ya?
Yeni tanri, yeni kitap mi getiriyor bu yontemler?
Tanrinin varligini mi inkar ediyorlar? Yeni kitap mi sunuyorlar?
Mesaj tarihi:
neye sataşacaklarını şaşırdılar iyice, sıra yoga yapanlara geldi.

Değişerek gelişen muhafazakar kesim...

- Abicim bu laikler yöga yapıyormuş.
- Vay dinsiz ezemenkler!
Mesaj tarihi:
Geçen gün zapping esnasında samanyolu veya kanal 7'de rastladım böyle bir programa. Adamın biri çıkmış karıma sende çok güzel enerji var diyip ellemeye başladılar, yuvamızı yıktılar, zaten günahmış bunlar tövbe ettik diye ağlıyordu.
Mesaj tarihi:
Siteden şaka gibi bir yorum:

------------------------------------------

ismet amber 21.Mayıs.2009 17:12:33

Hindistan doğumluyum
Hindistan doğumluyum.Bu putperest yogacıları, Türkiye de çok anlatmaya çalıştım.YOGA nın bir tür hindu dini ayini olduğunu söyledim. bana gerici dediler.Boşluğunuzu putperstlikle kapatmaya çalışan zavalılara söyluyorum,ne olursunuz islam dininizi iyi anlayıp öğrenin.İşte o zaman bu putperest yogacı gibİlerden etkilenmezsiniz.
YOGA YAPILAN YERLERDE YOGA YAPTIRANIN ARKASINDA OM İŞARETİ VARDIR.O SİMGE HİNDU DİNİNİN KUTSAL İŞARETİDİR. GENELDE YUZUNUZU O İŞARETE DÖNMENİZİ İSTERLER. ALLAH AKIL VERSİN HEPİMİZE AMİİN

--------------------------------------------------

Bu gibi adamlar troll mu gerçek mi yahu?
Mesaj tarihi:
ahaha yorum efsanevi.

iyice ayrı kafalar oldu bu arkadaşlar artık.

http://img188.imageshack.us/img188/6342/1242887780029.jpg

lan her mesaja da resim iliştirmeye başladım. hadi bakalım.
Mesaj tarihi:
Yoga yapanlar aşırılıklardan, dolayısıyla şerlerden uzak kalır. İhtiras ve buna bağlı streslerden de büyük ölçüde kurtulur.

Yoga yapanlarda tevekkül duygusu otomatik olarak gelişir.Ruh hastalıklarında büyük etkisi olan vesvese böylece tahrip imkanı bulamaz. Yoga yapanların ruhi yapılarında birbirine zıt kargaşalar yerine sentezini bulmuş rahatlıklar vardır.
  • Yeni Oluştur...