Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 1.sezonda bir yerde kafası düşüyordu uykusuzluktan. Ayrıca sadece Jack mi? Chloe, Cole, Arlo, Madam Pirezident hepsi biyonik mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 nasıl biter ya bazen kıl olurdum bölümlere ama :( f u I WANT THE MOVIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Kiefer'in performansı bana gore gecen her sezonla birlikte dustu fakat dizi biterken attıgı o huzunlu ne yapacagını bilemez bakısı beni duygulandırdı gercekten.. Son sezonlar eski heyecanı veremese de, 8 sezonun ardından yine de bittigine uzuldugumu hissettirdi Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 sadece 8 sene bile olsa performansının düşmesi normal zaten gayet gerçekçi. senin var mı 8 sene önceki performansın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Son 8 bölümü dünden bugüne seyrettim, İlk 12 - 13 bölüm inanılmaz kötüydü de 15 - 16. bölümden itibaren nasıl toparladılar belli değil. Döktüğü o kadar kandan sonra Suvarov'u da öldürmesini bekliyordum şahsen. O noktadan sonra kalite biraz düşmüş olmasına rağmen yine de fena bitirmediler. 17 - 22 arasındaki bölümler için söyleyecek hiçbir söz bulamıyorum, orgazm oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 vay beeee, bir efsane bitti. ben tv'den seyrettiğimden yeni gördüm demin son bölümü, böyle gündoğumuna karşı yavaşça yürüdüğü sezon sonu kadar olmasa da güzel bitti. 24 böyle gerçekten öldürecekler diye bekliyordum son bölümlerde, iyi sürpriz oldu son anda. 2001'de başlamış, her ne kadar adam gibi bütün adamları öldürüp chloe gibi yükü kaldıramayan bir karaktere bütün yükü yüklemeleri nedeniyle ve ctu'nun stormtrooper sendromundan ısrarla muzdarip olması bakımından son sezonlarda başarısı düştüyse de yine kendini izlettiren bir diziydi. gene bu kadar uzun süre tümden saçmalamayan dizi bulmak zor. hey gidi cek baaver, teeey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Sırf Jack Bauer gibi bir TV ikonu yaratmış olması yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Star da denk geldim türkçe dublajlı veriyorlar. Abi Jack i Tamer Karadağlı seslendiriyor ama anlatılmaz yani. O kadar kötü okadar rezalet haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 8.sezona ara vermiştim geçen sene 12. bölümden falan sonra o derece baymıştı. şimdi vizeler bitince başladım birer bölüm izlemeye de dünden beri 8 bölüm izledim, ne güzel olmuş öyle sezonun son bölümleri. çok güzel final yapmışlar gerçekten(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 alakasız konu açmiyim dedim, e zamanında sezon sezon açıyomuşuz dizilere de. buraya upliyim http://www.imdb.com/title/tt2792284/ anil kapoor hint 24ünde oynuyor ahah maksat heyecan yaratmaktı zaten. jack falan yok dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 londrada ve 12 bolum olarak geliyor https://www.facebook.com/notes/24/london-calling-jack-bauer/10151895997579522 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar