Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Selam patiler, bir kısım arkadaşımızla ortak bir problemimiz var sanırım. Nedir? Şu: Dinan var, aksiyon , bilimkurgu ve komedi filmlerinden hoşlanıyor. İÇinde PARİS geçen filmlere çok gıcık olmakla birlikte durgun film sevmiyor. dram hiç hiç sibel var, bu dinan'ın sevgilisi romantik filim olsun, dram olsun ağlanılcak film olsun, siyah beyaza yakın her türlü klasikimsi şey olsun bilmemne bilmemne... Bu 2 insan tipini ortada buluşturacak filmler istiyorum. Gittim kasımda aşk başkadır izledim sevicek diye, bu sefer de "amma cacık film yaa" demez mi bana. pls pls pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Big Fish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 closer var herkes sever eminim. kim kime dum duma bir ilişki ağı var filimde. garipliği bilim kurgu filmleri kadar ilgi çekici. aşk ta var gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 The Wrestler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ehueh yerim len sizi.sibele selam<3 söyle yol filmi,muzikal fln versek size. yol filmi:bir tony gatlif manyağı olarak tum filmlerini tavsiye ederim:transylvania,vengo,exils,gadjo dilo muzikal:chicago,once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 The Goonies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 garden state Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 emanuelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bya said: garden state Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bya said: garden state çok güzel film ama çok durağan gibi lan aslında düşündümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 12 angry man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 requiem for a dream i uygun gordum ben size =)) yok yok american history x i izleyin sonu drama sdf =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 screwy said: requiem for a dream i uygun gordum ben size =)) ahah evet o o şekilde izlediğimiz filmlerden biriydi! success !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 American Gangster de iyi bak. Biraz uzun ama iyi yani. Dram, aksiyon falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Matrix izleyin, Neo ve Trinity adında 2 karakter var, bi de Morpheus mu ne var bunların arasını bi türlü yapmayan kötü baba rolünde. çok güzel bi aşk filmi 3lemesi. ama biraz durağan gibi. gerçi bilim kurgu öğeleri az buyüzden senin ilgini çekmeyebilir ama Neo ve Trinity'nin imkansız aşkını görmek için izlemeye değer ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 shawshank redemption Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 onu izlemeyen var mı yaw. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 eagle_dnz said: shawshank redemption evet kesinlikle izlemelisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 marley & me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 shawshank redemption'ı seven herkes bunu da sevdi: Guguk Kuşu (One Flew Over the Cuckoo's Nest) sonunda en sağlam adamın gözlerini yaşartır, film boyunca sürükler. harikulade süper über bi film bence, en sevdiğim ilk 5 film listesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 shawşankı izlemiştim sağolun. diğerlerini de sıraya koyuyorum torrentime ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 aquila said: marley & me (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Kibar Feyzo. Türk sinema tarihinin en muhteşem filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Boys and girls.İzleyin seversiniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 little miss sunshine ortada buluşturur sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar