Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Şimdi efendim charımız bu; http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Karazhan&n=Drevstarn trinket olarak Dying Curse ( http://www.wowhead.com/?item=40255 ) demirbaş olarak duruyor. yanına Embrace of the Spider( http://www.wowhead.com/?item=39229 ) mı taksam yoksa Sundial of the Exiled mı ( http://www.wowhead.com/?item=40682 ) karar veremiyorum. Embrace +sp ile göz doldururken Sundial'da crit veriyor, fire mageiz ne de olsa..bir önerisi olan var mı? bide forumda wowhead scrpiti yok muydu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kulağa bir delik daha açtır hepsini tak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kulağa mı takıyorsun trinketi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 vardı da sonra bla bla dan dolayı kalktı script abi her zaman için crit git salla haste neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Skyfire said: kulağa mı takıyorsun trinketi?ben birini dile, diğerini de göbeğe piercing şeklinde takıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 embrace of the spider derim ben. yada ulduar 10man yap razorscale'den eye of the broodmother al, öyle de olabilir. ben de şuan dying curse ve eye of the broodmother kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bro$ olarak kullan daha güzel bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Broodmother > Sundial > Embrace Birde vezax hardmode bir trinket varki efsane ötesi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 _ILuVaTaR_ said: embrace of the spider derim ben. yada ulduar 10man yap razorscale'den eye of the broodmother al, öyle de olabilir. ben de şuan dying curse ve eye of the broodmother kullanıyorum. aynen ben de böyle kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 FFB degilsin görünüşe göre, arcane fire da SP>Haste>Crit embrace ftw yani; ama 10 man razorscale daha iyi tabî. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 http://www.wowhead.com/?item=45518 şuraya yazılmış olan şu yazıda aradığımı buldum sanırım :) said: The right maths for a firemage almost completely Ulduar-BiS equipped would then be: * 1 crit ~ 0,92 sp * 1 haste ~ 0,99 sp * uncontrollable procs suffer a 0.90 malus, as they don't have a 100% chance to proc and mostly need 1-2 casts to proc after the internal cd 1.) Flare of the Heavens: 120 crit + 170 sp ~ 109,7 sp + 170 sp = 279,7 passive spell power 2.) Scale of Fates: 125 sp + 72 haste ~ 125 sp + 71,3 sp = 196,3 (+ ~15) passive spell power (+ ~15 sp because Scale of Fates has an on-use-effect which can be controlled and will be used in times of highest benefit (e.g. Potion of Wild Magic, T7 2/5 bonus proc, ...) -> about 20% more efficient) 3.) Eye of the Broodmother: 87 crit + 125 sp ~ 80 sp + 125 sp = 205 passive spell power 4.) Illustration of the Dragon Soul: 200 passive spell power 5.) Embrace of the Spider: 98 sp + 101 haste ~ 98 sp + 100 sp = 198 passive spell power 6.) Sundial of the Exiled: 84 crit + 118 sp ~ 77,3 sp + 118 sp = 195,3 passive spell power Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 armorye baktımda 9sp 12sta olan gemleri 9sp 8spiritlerle değiştir, crit crittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ana doğru lan..bak onu unutmuşum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Aket ben senin üstünde Ulduar Bis item görmedim o yüzden o değerleri salla oynadığın spec/geara göre falan simulationcrafttan hangi statın ne kadar scale olduğuna bak öyle karar ver ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Crit düşükse başlarda SP trinketleri kullanmak daha mantıklı ama crit yüzdesi yükseldikçe kullandığın talentteki pyro procu yüzünden crit gittikçe dahada önemli bir hal alıyor. Full raid buff ile %50 crit'in varsa pyro çıkma şansı %25 iken, bu criti %10 arttırıp %60 yapınca instant pyro çıkma şansı %10dan fazla artıp %36 oluyor. Bir %10 daha arttırıp criti %70 yapınca instant pyro şansı bu sefer %13 artıp %49 oluyor. Ve bu crit yükseldikçe dahada artıyor. Şuan 226 level ulduar non-hard mode itemleri ile donanmış bir mage'in wws raporunda gördüğü crit şansı %70'i geçmeye başladı. (%6 focus magic, %6 fireball glyph vs ile) şimdi bu adam için %1 daha crit arttırmaktan daha değerli birşey yok. Çünkü %70 crit %10 haste yerine. O %10 haste'ide bir şekilde crite çevirebilse instant pyro şansı %49'dan %64'e fırlayacak demek bu. Fark %15 gördüğün gibi. Bu sebeple self buff %40 criti bulan bir fire mage'in, artık tek kasacağı stat daha çok crittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ad3m said: Aket ben senin üstünde Ulduar Bis item görmedim o yüzden o değerleri salla oynadığın spec/geara göre falan simulationcrafttan hangi statın ne kadar scale olduğuna bak öyle karar ver ;) EJde aradım da bulamadım bri BiS listesi, sende varsa verebilir misin? ki aslında BiS mantığını sevemedim gitti, fabrikasyona dönüyor tüm charlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ama şöyle bi konu da var ki 4x T8 alınca pyro dan geçilmiyo.. gcd yi living bomba pyroya yetiştirebilmek için criti hatırı sayılır bi yerde (%40larda) bırakıp haste kasılmalı bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 freemoon 3 saniye fireball cast pek akil kari degil ama. benim fikrim (arcane oynasam da) fireda da en az 400 civari haste bulunmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Full ulduar non-hard mode gearlı bir fire magede, raid buffsız 350 haste, %40 civarı crit, 2200 SP oluyor zaten kendiliğinden. Ama bu haste'i 600-700 lere çıkarmaya çalışanlar var. Yada crit kısıp SP kasmaya çalışanlarda var. Bu bana çok doğru gelmiyor. 600-700+ haste için bir mage T9 dönemine kadar beklemeli bence. Şuan 600+ haste toplayınca hem baya crit kaybediliyor. Hem de mana regenin büyük kısmı crit'e bağlı olan fire mage için mana problemi çıkmaya başlıyabilir. Hoş hardmode'lar hariç mana sorunu çekilen biryer yok pek, ama 600-700 haste ile full nüke durumunda iken baya yüksek mana harcaması başlıyor. Ulduarda uzun süren hiçbir boss olmadığı için bu pek dikkat çekmiyor. T8 dçnemi bir fire mage için instant pyro dönemi resmen. Bunun üstüne gidip tadını çıkarmalı fire mageler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 evet 600 700 bence de mantiksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 450 civarı haste yapmaya çalışıyorum ben de ama crit 35% civarında sanırım. zaten daha oturtamadım da eşyaları, yarısı ulduar 25, yarısı eskiden kalma falan. Aket-Atum said: EJde aradım da bulamadım bri BiS listesi, sende varsa verebilir misin? burda var fb ve ffb için BiS listesi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 arcane icin de ben yazayim mimiron 25man normal mode - pandora's plea thorim 25man normal mode - scale of fates sartharion 25man (0 drake) - illustration of the dragon soul maexxna 10man - embrace of the spider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Masquerade said: Skyfire said: kulağa mı takıyorsun trinketi?ben birini dile, diğerini de göbeğe piercing şeklinde takıyorum. trinketler farklı yerlere yapılan pearcingler neden takınca dışardan bakıtığınızda görüntünüz değişmiyor sanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Darklight1903 said: arcane icin de ben yazayim mimiron 25man normal mode - pandora's plea thorim 25man normal mode - scale of fates sartharion 25man (0 drake) - illustration of the dragon soul maexxna 10man - embrace of the spider bildiğim kadarıyla pandora's plea o kadar iyi bir trinket değil mageler için, arcane mage için bile. scale of fates ve illustration of dragons soul/eye of the broodmother daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 yanlis. pandora's plea(kings ve arcane mind talenti ile) = +2049.3 mana +.82% crit = +37.5 crit rating +20.5 sp(mind mastery) +25.6 replenishment +~22.0 mp5 (11 cast ederken)(750 raid buffed) +51.2 mp5 evocation( cdsi her geldiginde kullandigini varsayarsan) 45 saniye ICD var. yani ortalama 170 spelldmg getirisi varmi$ (bunu denemedim matematigini, adamin hesaplamasi bu.) yani toplamda +2049.3 mana +37.5 crit rating +87.8 mp5 +190.5 sp ya da 5 dakikalik bir combatta -2 evocation kullanirsan +6703.8 mana (111.7 mp5) +37.5 crit rating +190.5 sp (son hesaplama da adama ait) http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=16904078508&sid=1 ingilizcesini okumak isteyenler icin link yukarida. 2k mana arcane mage icin 1 kere daha rotation demek. o da procc tutarsa ve crit 50%den fazlaysa raidlerde 30-50k arasi damage demek raid buffed. ve evocationda daha fazla regen replenishment ile beraber. pool ne kadar geni$se o kadar iyi yani. spelldmg crit getirisi mana getirisi vs tarafimdan da onay gormu$tur(noterim sanki ben fdjfsd). en babasindan bis kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar