xunn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Vingthor said: abi herif kolumdan tutup götürüyodu yalvarmasam falan. Abi canlandırdım, hiç yakışmıyor tipine. Daha çok "Ya benim yolum, yada thor'un." diyip çekice davranırsın diye bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 öyle bağırsalar felan oturur ağlarım lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 hayırlı teskereler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 kormana gerek yok,okuldan aldıgın kagıtları kabul etmeseler bile liseden sonra tecil hakkın var onu kullanırsın,bende ankarada üniden ayrıldıktan sonra direk kagıt geldi eve hic sıkıntı cekmeden 2 sene tecil ettirdim okulu,sonra 2 senelik myo bitirdim sonra bi 2 sene daha tecil ettirdim,simdi bulgaristanda ünideyim,burdan mezun olunca yine tecil hakkım var 2 sene.Hatta master yaparsam yine tecil hakkım olacak ama büyük ihtimal sssttrr lan derler ,zaten masterda yaparsam 29 yasında olcam ,o yastan sonra biraz zor gibi tecil olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 işin kötüsü bana kağıt gelmedi. polis gelip yoklama kaçağısın dedi. tecil hakkımı kaybettim mi acaba diye korkum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Aga bosver bence askere git-gel sonra yeniden üniye başlarsın.Zaten uzun-kısa dönemde kalkacakmış.Öylede uzun yapıcan böyle de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 öyle bir lüksüm yok malesef. ya aradan çıksın gibin. kardeşimle yaşıyorumda ben anne baba falan yok onu yalnız bırakamamyani lise2de daha. ayrıca hayatımın şu döneminde okumak mı? askerlik mi? okumak. askerlik ne kadar istemesemde yapmam gereken birşey. kabullendim askerlik yapacağımı öle kaçayım ımm çürük çıkayım pipimi alnıma dikersem almazlarlankesin falan gibi değil bakış açım. okul bitsin. mastır falan yapiym askere gidiym geliym bitsin gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 laf arası, 90 doğumlular ve sonralarına 91-92 vs uzun dönem gelecekmiş diye duydum. 80 küsürlüler hala kısa dönem ypaabilirmiş vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 evet evet. öyle olsun. olmalı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ey allam 90~ neden uzun dönem. şuurunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 okuldan belgeleri aldım bugün gidip. yarın sabah erkenden gidicem bakalım ne olacak. içim içimi siLkmiyor değil. logaritmik ritimlerle atıyor totom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bol sans --- edit: yuh, saat 5 olmus ee durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 adam içtimadadır şimdi bence yazamaz patiye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Greeny said: laf arası, 90 doğumlular ve sonralarına 91-92 vs uzun dönem gelecekmiş diye duydum. 80 küsürlüler hala kısa dönem ypaabilirmiş vs vs n..NE! 1.1.90 doğumluyum, normalde 30 aralık 89 da, çocuk askere bi sene geç gitsin diye 2 gün kaydırmışlar kaydımı. harbiden geç gidicem askere ama tam gidicem galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 şu zamana kadar ki 87liyim hiç askerlikle alakalı birşey yapılmamış görünüyor. okul tecil ettirmemiş. ve okula gidip sorduğumda 'aa kaçmış yieaaa niye acaabaa bakalım dosyanaeea' dosyaya baktı, 'yaa dosyadada yoook alla alla yaaa' budur verilen cevap neden hiç belge yollamadınız deyince. ayrıca öğrenci işlerinin istediğim belgeyi inatla vermeyip saçma sapan bi belge vermeleri 1 hafta sürdü. bugün gittim inatla vermedikleri belgeyi istedim. istenilen belge neden okuldan ilişiğimin kesildiğiyle alakalı. öğrenci işlerinin cevabı 'öğrenci olmadığın için veremeyiz'. LAN ÖĞRENCİ OLSAM NİYE OKULDAN NİYE ATILMIŞIM DİYE BELGE ALAYIM GERİZEKALI, dimi? şu anda baya kaç senedir yoklama kaçağı görünüyorum. yarın gidip muayne olucam. ha bu arada öğrenci işlerinin 1 belgeyi kaç günde vermesi yüzünden affın tecil hakkınıda kaybetmişim. okuldan kaydın silinince 2 sene tecil hakkın varmış onu yarın kullandırmaya çalışacaklar bana. 1 hafta rektörlük-dekanlık arasında gide gele sonunda bir tane silkik belgeyi verdiler. ve 2 saatte çıktı belge. şunu önceden 2 saatte verselerdi itoğluitler affın tecil hakkından yararlanabilecektim. 25 mayısta bitmiş af sayesinde tecile başvurma süresi. önce baya bağırıldı çağırıldı banada bu arada. inatla sessiz sakin sıramı bekledim bilmemne. kadın duruyodu masada çözemeyince üstlerden birine yolladı. baya komutansal birşeydi herif galiba. o dedi bak senin böle böle hakkın var okul yapmamış tamam biz sana bu şekilde 2 senelik tecili çıkarmaya çalışalım ama kütük nerdeyse onlar kabul edecek bu tecili ordan çıkacak çıkmazsa yapacak başka birşeyimiz kalmıyor, kimlik kontrolüne denk gelirsen emniyete götürülsün yalnız haberin olsun hemen halletmeye çalışalım bunu falan dedi. yarın gidicem tekrar sabahın köründen. bu arada ben düztabanım lan taban çökmeside deel direk düz taban böle ayağımın altına tavayla vurmuşlar gibi acaba yırtarmıyım lan bişeylerden ne bilim öf (şu forumda küfür 1 gün serbest bırakılsaydı ne küfürler ediyorum ama nafile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 düztabanlıktan yırtmıyorsun artık. uğraşma. yani yırtacak durumdaysan yürüyemeyecke durumda oluyorsun ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bizim bi arkadaş pek güzel bi düz taban.. ayağını su dolu kovaya sokup yere bastırtmışlar. yerde kalan ize bakıp "yok bişiyin" demişler. budur. bu arada kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 eğer okulun hatası varsa verin mahkemeye. madem kız arkadaşın avukat. büyük dallamalık yapmışlar. hatta şu belgeleri istediğin tarih 25 mayıstan önceyse de tarihi geçirip verdilerse suç onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 SKJDOGIJFOJSDJFGJSD. kız arkadaşımla konuşuyoduk şimdi. şu ek-c-2 belgesini bir okurmusun dedi. 1 haftadır inatla belgeyi vermeyen öğrenci işleri belgeyi vermiş fakat YANLIŞ tarihler atılmış olmayan bir af kanunu numarası girilmiş. hayatımın içine ediyolar farkında değiller. sinirden ağlıcam resmen. eğer bu tecil çıkmazsa ve askere gidersem resmen kendi kendime yolunu çizdiğim hayattan bambaşka saçma sapan bir versiyona geçmiş bulunucam. elimdeki intikam tohumlarını başkalarının rektumlarında büyütmeyi planlayabilirim. yapabilirim bunu. griswold beni liseden beri bilir eder onaylayabilir ki dünyanın en şanssız her işi yalnış giden insanlarından biriyim. küçükken sperm kazanına mı düştümde bütün hayatım cenabet acaba? (obeliks hesabı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Bu arada evet, alıyolar. Düz taban falan hikaye. Mesela Hepatitlileri de almıyolardı bir ara. O da değişmiş. Her türlü gidiyosun. There's No Easy Way Out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 herkes doomsayer. biri iyi birşey desin kalkıcam sabahın yedisinde azcık moral verin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Hava cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 bugün kütüün bulunduğu yere dilekçe yazıp faks çektik. tecil çıkacak veya çıkmayacak. 2.5 saat sürdü cevap vermeleri. o 2.5 saat hayatımın en zor ikibuçuk saatidir. en son ellerim falan titremeye başladı böle artık. 12/2010'a kadar tecil çıkacaktır şeklinde geri atılan faksı görünce sarılmaya kalkıyodum askere falan. yarın protokolden savunma yazacakmışım ondan sonra muayne olunca tecilimi alabilecekmişim. sonra emniyete askerlik durumu kağıdını götürünce arama emri falanda sonlandırılacakmış. herşey güzel olacakmış lan galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 cicekler sakirdiyor, kuslar aciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Ben dedim olm sana. O değil de ne ara geleceksin arkadaşım sen? Burnumda tütüyorsun. Tütmek falan yakışmıyor sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar