Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Galatasaray 24.05.2009 @ 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

İşine gelmeyen şeyi geyiğe vurdurmam kusura bakma :) Sizi de anlıyorum tabii, "6 yiyen 8 de yer" diyorsunuz kendinize zarar, "0-3'ten 4-3 mü olurmuş şike bu" diyorsunuz yine kendinize zarar, sonra gülüp dalgaya vurasınız geliyor tabii :p

Neyse Tenekeadam her ne kadar kötü bir üslupla da olsa haklı idi, konuyu dağıtıyoruz. Akşamki maçtan konuşmaya devam.
Sosyal ağlarda paylaş

Sildiğim mesajların tekrar atılmış hallerini gayet de silebilirim, kahveniz değil burası, itirazlarınızı özel mesaj yoluyla yapıyorsunuz. Medeni olmak lazım bu zamanda.

Hatanı görüp ilk mesajındaki gereksiz tahrik edici kısımları sildiğin için ve gerilmeyelim diye ellemiyorum ama.

En az başarısı ve en az taraftarı olan takımın en büyük olması da ayrı bir güzellik ama kesinlikle :p

Haydi başarılar iki takıma da.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
İşine gelmeyen şeyi geyiğe vurdurmam kusura bakma :) Sizi de anlıyorum tabii, "6 yiyen 8 de yer" diyorsunuz kendinize zarar, "0-3'ten 4-3 mü olurmuş şike bu" diyorsunuz yine kendinize zarar, sonra gülüp dalgaya vurasınız geliyor tabii :p

valla ben "sonra" değil onları yazarken dalgaya vurduydum. anlamadıysan ben napim. ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Ya geniş ol azıcık modluk bunu gerektirir.Eğlenmeye çalışıyoruz.Eğlenmezsek bir anlamı yok.Şurada laf atacaz laf yiyecez gülecez eğlenecez maça gidecez gelecez.Duruma göre foruma girmicez ya da girip foto falan koyacaz.

Germe ortamı genç.Zaten buraya Pzeronun mod olması lazım ya.

Dip not:senden medeniyet öğrenecek halim yok.

Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:
92-93 sezonunda!
iki takım şampiyonluk yolunda!
Hatırlayın ne oldu Ankara'da?
8-0'ı unutma!

Unutmadık!

ilahi adalet işte biri ligde kalma mücadelesi veriyor biride avrupaya gitme hesabı içinde
ne demişler gs gibi dostum olcağına fenerbahce gibi düşmanım olsun

said:

Ali ; “Bu kupa Adnan Polat’a yakışır. Galatasaray’a yakışmaz. Beşiktaş’a kimse dil uzatamaz.”

Rıza ; “8-0’lık skoru Ankaragücü’ne yakıştıramadım. Konyaspor’a 5 tane gol atan takımın Ankara’da 8 gol atması şaşırtıcı. Gençlerbirliği’de çok iyi oynadı. Herhalde onlara da prim verdiler. Başta Adnan Polat olmak üzere Galatasaray’ı tebrik ediyoruz. Sezon boyunca bizimle uğraştılar.”

İhsan Kalkavan ; “Adnan Polat’a iki çift sözüm var. Yanlışlıkla 8 golü biz atsak, onlar da 3–1 galip gelselerdi neler söyleyecekti. Tarih hiçbir zaman kirli işleri gizleyemez. Şike paçalarından akıyor.”

Süleyman Seba ; “Şampiyon olmadığımız için hiç üzülmüyorum. Yeşil sahaların gerçek şampiyonu Beşiktaş’tır. Beni en çok üzen Türk sporunun hale düşmesidir. Tarihimize dil uzatanlar şimdi ne diyecekler acaba? Kimin ne yaptığı ortada.”

Asbaşkan Recep Yazıcı ; “Türk futboluna teşvik primini Ergun Gürsoy, şikeyi ise Adnan Polat getirdi. Adnan Polat teneke kupayı istemediğini açıklamıştı. Acaba bu kupayı ne yapacak? Galatasaray yazdığı şike kitabının doktorasını Ankara’da yaptı. Kaleci Zalad’ın yediği goller şikenin en büyük kanıtıdır.”

Yönetici Yüksel Ülken ; “Beşiktaş’a atılmak istenen çamur Adnan Polat’ın üstünde kaldı. Polat bu lekeyi ömrü boyunca taşıyacak.”

Yönetici Metin Keçeli ; “Adnan Polat bizi UEFA’ya şikayet edecekmiş, biz de onları Türk kamuoyuna şikayet ediyoruz. Asıl şikeyi Galatasaray yapmıştır. Başkanımız Süleyman Seba bugüne kadar hep bizi susturdu. Bileğimizin hakkıyla şampiyonluklar kazandık. Ancak Galatasaray’ın Avrupa Kupalarında hakemlere verdiği dolarları kimse inkar edemez. Biz gerçek şampiyonuz.”

Adnan Polat ; “Gençlerbirliği onuru için oynadı. Haysiyet savaşı verdiler. Onları tebrik ediyoruz. Beşiktaşlı futbolcuların benim aleyhimde konuşmalarına çok üzüldüm. Oysa ben onları her zaman göklere çıkarmıştım, demek ki yanışmışım.”

Mehmet Cansun ; “İnanın her şey bizim bu işin üstüne gitmemizle değişti. Eğer biz konuşmasaydık, hakkımızı aramasaydık, Beşiktaş ile Gençlerbirliği’ni frenleyemezdik. Üstlerine gitmeydik kesinlikle şampiyon olamazdık.”

Ankaragücü ise 8-0’lık yenilgiden sonra yeni sezon için tepeden tırnağa yenileceğini açıklarken Zalad, Sabotiç, Erhan, Hayrettin gibi 9 isimle sözleşme yenilenmeyeceği belirtilir.
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:
92-93 sezonunda!
iki takım şampiyonluk yolunda!
Hatırlayın ne oldu Ankara'da?
8-0'ı unutma!

Unutmadık!

ilahi adalet işte biri ligde kalma mücadelesi veriyor biride avrupaya gitme hesabı içinde
ne demişler gs gibi dostum olcağına fenerbahce gibi düşmanım olsun

Beşiktaşın dostu yoktur. Beşiktaş çıkarcıdır, gs veya fb nin hangisinden çıkar sağlayacaksa ona yamanır.
Sosyal ağlarda paylaş

raw power said:
Beşiktaş kazanır gibi geliyor bana.Beşiktaş çok formda,ligdeki son FB mağlubiyetinde sonra bu maça çok asılacaklardır.Galatasaray'ın bu maçtan puan çıkarması için ciddi şansa ihtiyacı olacak.

BJK'nın favori olduğu garanti zaten. Hem lig tablosu, hem son dönemki futbolu hem de puan ihtiyacı açısından BJK çok daha ön planda GS'ye göre. Bunlar da yetmezmiş gibi evinde oynuyor BJK. Bunların yanısıra GS'de kaleci De Sanctis ve Lincoln gibi kritik eksikler de var.

Ama son yıllarda derbilerde genelde favori takımlar kaybediyor. Pek çok sebebi var tabii. Ama BJK'nın ciddi dezavantajları da var. Liderlik için aşırı strese binecek, bu da çok saldırgan bir oyun oynamasına sebep olabilir. Üstelik üst sıralardan bir takımı yenememe durumu var. Şampiyonluk stresiyle çıkacaklar maça, bunun etkisi de bayağı büyük olacak.

İki takımın da defansı rezalet. BJK'nın özellikle kupa finalinde defansı tam çöptü, GS'ninki zaten Servet gittiğinden beri adam olmadı. Buna karşılık hücum kurgusu iki takımda da iyi. GS'de Kewell ve Arda gibi yaratıcı oyuncular, Baros gibi fırsatçı ve tecrübeli bir forvet var, takır takır oynuyorlar. BJK'da Tello gibi atak başlatan adam, son dönemlerdeki çıkışıyla Yusuf ve tekrar parlayan Bobo var. İki takımın da yaratıcı ve serbest oyuncu fazlalığı bu rezil defanslara fazla gelir bol gollü maç olur gibi :) GS'de zaten maçı kilitleyecek adam yok, Linderoth falan sakat, BJK'da Ernst falan maçı kilitleyerek iki takımın da golünü azaltabilir tabii ama pek sanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
raw power said:
Beşiktaş kazanır gibi geliyor bana.Beşiktaş çok formda,ligdeki son FB mağlubiyetinde sonra bu maça çok asılacaklardır.Galatasaray'ın bu maçtan puan çıkarması için ciddi şansa ihtiyacı olacak.

BJK'nın favori olduğu garanti zaten. Hem lig tablosu, hem son dönemki futbolu hem de puan ihtiyacı açısından BJK çok daha ön planda GS'ye göre. Bunlar da yetmezmiş gibi evinde oynuyor BJK. Bunların yanısıra GS'de kaleci De Sanctis ve Lincoln gibi kritik eksikler de var.

Ama son yıllarda derbilerde genelde favori takımlar kaybediyor. Pek çok sebebi var tabii. Ama BJK'nın ciddi dezavantajları da var. Liderlik için aşırı strese binecek, bu da çok saldırgan bir oyun oynamasına sebep olabilir. Üstelik üst sıralardan bir takımı yenememe durumu var. Şampiyonluk stresiyle çıkacaklar maça, bunun etkisi de bayağı büyük olacak.

İki takımın da defansı rezalet. BJK'nın özellikle kupa finalinde defansı tam çöptü, GS'ninki zaten Servet gittiğinden beri adam olmadı. Buna karşılık hücum kurgusu iki takımda da iyi. GS'de Kewell ve Arda gibi yaratıcı oyuncular, Baros gibi fırsatçı ve tecrübeli bir forvet var, takır takır oynuyorlar. BJK'da Tello gibi atak başlatan adam, son dönemlerdeki çıkışıyla Yusuf ve tekrar parlayan Bobo var. İki takımın da yaratıcı ve serbest oyuncu fazlalığı bu rezil defanslara fazla gelir bol gollü maç olur gibi :) GS'de zaten maçı kilitleyecek adam yok, Linderoth falan sakat, BJK'da Ernst falan maçı kilitleyerek iki takımın da golünü azaltabilir tabii ama pek sanmam.

Dediğin gibi iki takımda da hiç yoktan poziyon üretebilen,gol atabilen adamlar var.Fakat şunu belirtmek lazım,Galatasaray'ın hücumları tamamen bu adamların yaratıcılıklarına bağlı.Bülent Korkmaz'ın bir hücum planı yok.Kewell,Arda günündeyse GS gol atabiliyor;öbür türlü inanılmaz zorlanıyor takım.BJK bu konuda çok daha iyi.Haftalardır kabız bir futbol ortaya koyuyor Galatasaray.Bülent'in Lincoln'ü küstürmesi zaten hücum gücü 3-4 adamın bireysel yeteneğine bağlı olan takımı iyice zora soktu.
Bu maçta Yusuf'un kilit rol oynayacağını düşünüyorum.İlk yarıdaki Bursaspor maçında attığı toplar ile mahvetmişti GS defansını.Bu sefer önünde Holosko ile Bobo olacak.Onlara atacağı paslarla GS defansını kevgire döndürebilir.Beşiktaş'ın kontrollü bir futbol oynarayak defansın arkasına atılan paslarla sonuca gitmeye çalışacağını tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Beşiktaşın dostu yoktur. Beşiktaş çıkarcıdır, gs veya fb nin hangisinden çıkar sağlayacaksa ona yamanır.
evet son berabere biten fb derbisinde de, oyuncularımızın tekme tokat birbirine daldığı- fenere yamanmaya çalıştı başkanımız.

napalım böle bir camiayız kader utansın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...