roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Çok geçmiş olsun, elinize sağlık, hukuk mücadelenizde de başarılar dilerim, umarım gereken cezayı alırlar (sanmıyorum) ginaly said: Stifler said: yahu sorduk mu ? konuyu nereye çektin. en çok şeyi merak ediyorum, neden hep böyle tipler aynı şeyi savunur. abi bunların şakirtlerden farkı yok. abileri ablaları anlatıyor bunlara çay ocağı üstü, işhanı bodrumu tkp bürolarında vay gapitalistler şöyle, vay atatürk böyle, aman gomünüzüm gelsin falan. bunlarda dinliyor, aa negzel dünya lan hagaten diye gelip burada duyduklarını satıyolar. Ben kurmalı olduklarını düşünüyorum. Arada bir abileri ablaları kuruyor bunları sırtlarındaki dalgadan, sonra salıyorlar sosyal yaşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Kahin olmaya gerek yok. Ataturk bir liderdi ve durum lartlarında Turkiyenin kurtuluuna liderlik etti. O olmasaydı hede olurdu zart olurdu diyebilmen için bazı somut gercekleri sunman lazım yoksa dediklerin ruzgardaki saman kadar etkili olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Atatürk'ün Osmanlının son Sultanlarından Sabiha Hanımla evlenmek istediğini ama Sultanın red ettiğini biliyor muydunuz? Aklıma geldi ne alakaysa sgdfd. Saraya damat olsa Mustafa Kemal kim bilir tarih nasıl yazılacaktı. Belki de bunu başaramayan Mustafa Kemal'ın Saraya olan nefreti katlandı ve darbeyi başlattı. Evet evet böyle olmalı. Of zırvalıyorum ben. yatayım. fsdgfsd. Atatürk ve Sabiha Hanımı da başka bir başlık altında tartışalım ama. ^^ :D xD :p bb gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 calimero said: atatürk olmasaydı daha iyi olurdu demedim. Sevmiyorsan olmamasını tercih ediyorsun demektir. Neden olmasaydı dendiğinde bunu diyorsan da kıvırmaktan başka bir şey değil o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 calimero said: dersim i bombalatmıştır (ki bombalayanların arasında kızı olan sabiha gökçen de vardır ve bu o nun ilk uçuşudur), ikinci meclis te "türkiye cumhuriyetinin iki kurucu unsuru kürt ve türk milletdir" demesine rağmen bir sonraki anayasa da kürt ifadesini kaldırmıştır, önce komünist partiyi kurdurup (ki bu sayede sovyetlerden ciddi yardım almıştır) sonra mustafa suphi leri öldürtmüştür. vs vs... kurtuluş savaşını da müslümanlar sayesinde kazanıp onların dinlerini yaşamasını engelledi de bir de, liseli komunist + humeyniyi seviyorum atatürkü sevmiyorum diyen kız soylemlerin tamamlansın. ülke yönetmek tkp ortamlarında atıp tutmakla, veya ütopik sistemleri konuşmakla aynı şey değil. aynı denge politikasını bir çok lider de izlemiştir nitekim, ve bu topraklar çok daha büyük katliamlara seyirci kalmıştır çıkarılan isyanları bastırmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 30 kere yazdım sildim yazdım sildim. Uykudan önce patiye bakmamak lazım gene gitti uyku. Küfürle başlayan topice küfürle devam etmicem, moddur küfreder, ben etsem banlanırım falan şimdi. Allah sabır versin hepimize. Zegna gibi bir yerde patlayacağız ama ya sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Absolut said: Sen bana herhangi bir canlı söyle hatası olmayan o zaman calimero. bush. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Doruk sadece cevap istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 crit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 nasıl bir mantıktır bu yahu? küfür eden banlanıyor fakat küfürü ima eden ve bariz bir şekilde işaret eden banlanmıyor. o da iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Dersim'den ders çıkarmak lazım. Neden öyle oldu acep diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 roket adam said: Çok geçmiş olsun, elinize sağlık, hukuk mücadelenizde de başarılar dilerim, umarım gereken cezayı alırlar (sanmıyorum) ginaly said: Stifler said: yahu sorduk mu ? konuyu nereye çektin. en çok şeyi merak ediyorum, neden hep böyle tipler aynı şeyi savunur. abi bunların şakirtlerden farkı yok. abileri ablaları anlatıyor bunlara çay ocağı üstü, işhanı bodrumu tkp bürolarında vay gapitalistler şöyle, vay atatürk böyle, aman gomünüzüm gelsin falan. bunlarda dinliyor, aa negzel dünya lan hagaten diye gelip burada duyduklarını satıyolar. Ben kurmalı olduklarını düşünüyorum. Arada bir abileri ablaları kuruyor bunları sırtlarındaki dalgadan, sonra salıyorlar sosyal yaşama. Heheheeheh çok komiksiniz be. Bence sizi kurmuşlar zira bu ülkenin sorunu komünist propaganda değil anti-komünist propagandadır. Yıllardır liboş üniversite öğretmeniniz, izlediğiniz filmler, okuduğunuz köşe yazarları sizi fena kurmuşlar. Hem de baya yıldır. Okuyun bakalım http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=11617799&yazarid=218 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ya adam misal demek istemiş. ama çok yanlış anlamaya müsait duruyor yazı normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 cogitoz said: Adam öyle bir şey demiyor. Diyor ki ben Atatürk olmasa dada iyi olurdu diyebilirim böyle bir özgürlüğüm olmalıdır atatürkü tartışabilmeliyiz sembol haline dönüştürmeliyiz her haksızlığın karşısına koymamalıyız yani bunu tartışmak anlamsız falan filan zıbıtıpzomnobik calimero said: dersim i bombalatmıştır (ki bombalayanların arasında kızı olan sabiha gökçen de vardır ve bu o nun ilk uçuşudur), ikinci meclis te "türkiye cumhuriyetinin iki kurucu unsuru kürt ve türk milletdir" demesine rağmen bir sonraki anayasa da kürt ifadesini kaldırmıştır, önce komünist partiyi kurdurup (ki bu sayede sovyetlerden ciddi yardım almıştır) sonra mustafa suphi leri öldürtmüştür. vs vs... Goruldugu uzre gayet tartisilabiliyor, yaptiklari onaylanmayabiliyor ama hakaret etmek kufretmek bambaska. Kaldi ki bu konu nasil Ataturk'u sevip sevmeme tartismasina dondu yine anlamadim. Sevin sevmeyin arkadasim oyle ya da boyle rejimi cumhuriyet sayilan bir memlekette yasiyorsunuz sayesinde. Konuyla da alakasi yok ayrica bunun. Ata sayilan kisiye hakaret etmisler, anasini avradini s... demisler. Bunu da mi savunacaksiniz anlamadim ki ? Kufur etme ozgurlugu de mi olsun yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 cogitoz said: DoruK said: atatürk olmasa nasıl daha iyi olurdu anlamıyorum yahu, gerçekten yani bunun nedenini söyleyin atatürk olmasa nasıl olurdu şu an merak ettim sizin teorinize göre. Adam öyle bir şey demiyor. Diyor ki ben Atatürk olmasa dada iyi olurdu diyebilirim böyle bir özgürlüğüm olmalıdır atatürkü tartışabilmeliyiz sembol haline dönüştürmeliyiz her haksızlığın karşısına koymamalıyız yani bunu tartışmak anlamsız falan filan zıbıtıpzomnobik Doruk saat geç olmuş tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Cevirme konuyu :P Kaldı ki topiği açan yonetici yani bir nevi ulkenin basbakanı eee basbakannın lafının kanun oldugu ulkede bakanlara is yapmak dusmez. BKZ. gunumuz turkiyesi calimero said: nasıl bir mantıktır bu yahu? küfür eden banlanıyor fakat küfürü ima eden ve bariz bir şekilde işaret eden banlanmıyor. o da iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 calimero said: nasıl bir mantıktır bu yahu? küfür eden banlanıyor fakat küfürü ima eden ve bariz bir şekilde işaret eden banlanmıyor. o da iyimiş. aggroyu üstüne aldın fakat o küfürleri üstüne almaya bu kadar hevesli olman, saçmaladığının farkına varmandandır umuyorum. zira düşüncelerini sağlam temellere oturtmadan önce ortalıkta iddialı açıklamalar yapman ve sonra kıvırtmaya başlaman senin ilerki yaşamın için pek iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 cogitoz said: Heheheeheh çok komiksiniz be. Bence sizi kurmuşlar zira bu ülkenin sorunu komünist propaganda değil anti-komünist propagandadır. Yıllardır liboş üniversite öğretmeniniz, izlediğiniz filmler, okuduğunuz köşe yazarları sizi fena kurmuşlar. ya ekonomi eğitimi aldın mı sen? aldıysan nerden aldın bi söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 DoruK said: calimero said: DoruK said: calimero DoruK said: atatürk olmasa nasıl daha iyi olurdu anlamıyorum yahu, gerçekten yani bunun nedenini söyleyin atatürk olmasa nasıl olurdu şu an merak ettim sizin teorinize göre. @doruk atatürk olmasaydı daha iyi olurdu demedim. atatürk olmasaydı daha iyi olur muydu bilemiyorum zira kahin değilim. calimero said: arkadaşlar. hepinize bu sözüm (ki quote layıp arkadaşım demiyorum). enver paşa dan haz etmiyorsanız (ha edebilirsiniz o ayrı), gelip bana atatürk ü savunmayın. her devrimin ilkin provası yapılır ve sonrakiler bunun kaymağını yer. atatürk iyi şeyler yapmıştır, atatürk utanılacak şeyler yapmıştır. size göre kurtarıcıdır. bana göre olmasa daha iyi olurdu. size göre politik dehadır, bana göre rüzgara göre yön alandır. yani kişiler insanın bakış açısına göre değerlendirilir. CHP mantığı ile dinci mantık arasında bir fark görmüyorum ne yazık ki. hatta chp li ve atatürkçü mantık daha da yobaz. daha önce de verdiğim örnekteki gibi ben allahsızım diyebiliyorum fekat atatürk ü sevmiyorum diyemiyorum (ya da diyorum da aşırı tepki alıyorum). saygılar diyorum. bi çay koyup geliyorum... ?? ben orada misal demiştim fekat anlayamamışsın sanırım. bence daha iyi olurdu. fakat bilemem daha iyi olup olamayacağını. yani ben derim ki x takım bu maçı kazanır ama bilemem kimin kazanacağını. basitleştirmemi mazur görün:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Dün akşam Atatürk'ün üzerinde olduğu afişi bıçakla kesme özgürlüğünü de gördük televizyonda. Her türlü özgürlük var bu ülkede aslında. Keşke yüzünü gösterecek cesaretide olsaydı. Biz de özgürlük istiyoruz, kapalı suratları görme özgürlüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 MAçların sonucu %50dir ama bahsettigimiz konuda 1000 degişik ihtimal var yani gene olmadı calimero baska yerden dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ginaly said: cogitoz said: Heheheeheh çok komiksiniz be. Bence sizi kurmuşlar zira bu ülkenin sorunu komünist propaganda değil anti-komünist propagandadır. Yıllardır liboş üniversite öğretmeniniz, izlediğiniz filmler, okuduğunuz köşe yazarları sizi fena kurmuşlar. ya ekonomi eğitimi aldın mı sen? aldıysan nerden aldın bi söyle. bu gençler acaba marx'ın beklediği organik entellektüelleri mi proleteryanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Arkadaşlar uzun deneyimlerden sonra gördüm ki; argümanlar ile tartışmak, bir konuyu masaya yatırmak yersiz.Çünkü ancak Türkiye'nin %5 bu tartışmayı anlayabilir.Geri kalan %95 için mesele sembol meselesidir, kendini adayacak birşeyler bulma meselesidir, bir topluma girme, yer edinme meselesidir.Fikrin mantıki olup olmamasının bu insanların gözünde zerre önemi yoktur, 2. plandadır. Zegna'nın olayında ve benzeri birsürü münferit denilen olayda zanlıların böyle şeyler yapmalarının sebebi bu davranışlarla prim kazanacaklarını düşünmeleridir.Mesela o adamlar Zegna ve arkadaşını hiç yara almadan dövebilmiş olsalardı cemaatçe gittikleri kahvede arkadaşlarından övgü alacaklarını düşündükleri için Zegna ve arkadaşına saldırdılar.Ne Allah ne islam vardı akıllarında.Futbol takımı taraftarlarının da kavgası böyledir, kimse prestij dışında birşey kazanmaz herşey prestij içinidir. Yani, Atatürk'e laf atabilecek (doğru/yanlış) argümanı üretebilen, laikliğin kötü birşey olduğunu savunabilecek ve bunun üzerine saçmalamadan 10 dakika konuşabilecek olan kişi, ürettiği argümanların boş ve yersiz olduğunu, aslında savunduğu fikrin yanlış olduğunu bilir..Sadece dahil olduğu topluluğa yaranabilmek için yaptığı davranışı sürdürür. Orda kavga çıkaran serserilerde yaptıkları davranışın yanlış olduğunu biliyorlardı, sadece kendi cemaatlerinde edinebilecekleri sosyal prestij için kavga çıkardılar.Onlar için Allah falan tefferuattır, Allah olmasaydı futbol ile alakalı bir toplulukta olup onun üzerinden kavga çıkartıcaklardı, sebep aynı: Sosyal prestij için. Uzun oldu ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Absolut said: MAçların sonucu %50dir ama bahsettigimiz konuda 1000 degişik ihtimal var yani gene olmadı calimero baska yerden dene. tarih olmasaydı iyi olurdu sanki diye tartışılmaz, olan olmuştur biten bitmiştir. sebep sonuç dahilinde incelenir. maçın sonucu da 50% değildir, zira top yuvarlak ve futbol maçları 3 sonuçludur. ilk yarı ikinci yarı alt üst olayina girmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar