nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 superwiz said: yok,ben neysem oyum çevirme çabalarımda olmaz,10 sene önce iktidardayken yapılan onca yolsuzluklara bakınız ecevit>yılmaz>bahçeli döneminde sesini çıkarmayan ulusalcı kesim,şimdi ibre tersine dönünce haliyle çamur atmayı adet haline getirdi,ne oldum demeyeceksin ne olacam diceksin ,onun için kafanıza göre takılın eueheuhe ben gayet rahatım göster de bi zahmet bakalım ne yolsuzluk yapmış ecevit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 yolsuzluklara göz yummakta bir yolsuzluk değilmi? bakınız: mavi akım bakınız :koray aydın v.s v.s v.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 superwiz said: yolsuzluklara göz yummakta bir yolsuzluk değilmi? bakınız: mavi akım bakınız :koray aydın v.s v.s v.s diktatör mü yargıya karıssın,o zamanki yargıya laf et,tayyip in gemicigi unakıtan ın gecelik vurgunları var mesela,bunun gibi bi şey olması lazım laf edebilmen icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuþ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 iyi de bu ülkede ecevite küfür etmeyen insan yok gibi birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 superwiz said: yok,ben neysem oyum çevirme çabalarımda olmaz,10 sene önce iktidardayken yapılan onca yolsuzluklara bakınız ecevit>yılmaz>bahçeli döneminde sesini çıkarmayan ulusalcı kesim,şimdi ibre tersine dönünce haliyle çamur atmayı adet haline getirdi,ne oldum demeyeceksin ne olacam diceksin ,onun için kafanıza göre takılın eueheuhe ben gayet rahatım bu adamlar evrime inanmamakta haklılar yahu. hepsi torna makinesinden çıkmış gibiler çünkü. o dönemlerdeki yolsuzluklara da tepki gösterildi halk tarafından, temiz eller ne bileyim aydınlık gelecek için bir dakika karanlık gibi halk eylemleri. "onlar da çalıyordu bunlar da çalıyor, en azından bizimkiler müslüman" zihniyeti ise yeni yerleşti. ne oldum demeyeceksin ne olucam diyeceksin demişsin, sizden bir cacığa hıyar bile olmadığı gibi ilerde üstüne nane veya zeytinyağı da olamaz. bunun rahatlığını ise anlamak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 superwiz said: yok,ben neysem oyum çevirme çabalarımda olmaz,10 sene önce iktidardayken yapılan onca yolsuzluklara bakınız ecevit>yılmaz>bahçeli döneminde sesini çıkarmayan ulusalcı kesim,şimdi ibre tersine dönünce haliyle çamur atmayı adet haline getirdi,ne oldum demeyeceksin ne olacam diceksin ,onun için kafanıza göre takılın eueheuhe ben gayet rahatım Bizim çekeceğimizi sende çekiceksin, bu yüzden bence seninde kafan rahat olmamalı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 valla çok rahatım ben,yolsuzluk yapmadımki,sezere ecevite darbe planı yapmadımki:D,benim tek isteğim ekmek paramı akşam eve nasıl götüreceğim,ha tayyip olmuş ha che olmuş farketmiyor yani,nüanslar önemli burda,özgürlük benim vazgeçilmezim,her zaman dediğim gibi özgür olmazsan vatanın toprağın bayrağın olmazsa ,ne dinin ne namusun olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Olm onu bunu bırakın da adam tek başına trollemiş topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Ya olay laiklik maiklik olayı değil ki. Bu cummurbaşkanının eskiden anti-komünist bir örgüt mensubu olduğu ve bu örgütün de devrimcilere düzenlediği bir saldırı anlatılıyor. Ulusal TV-Bilbilik birlikteliği ahah geçin bunları demekle olmuyor. Ben de çıkayım Fethullah-Gül birlikteliği geçin bunları diyim, taraflar keskinleşsin, insanlar takım tutar gibi parti tutsunlar. Konuşma, tartışma, değişme ortadan kalksın; hala Rusya'nın sıcak sulara inmek istediğini sananlarla, AKP'nin İran tipi şeriat kuracağını sananlar olarak yaşayalım gidelim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bunları söyleyebilmek için, ya çok çok çok zengin olacaksın böyle gelen geçen iktidar sırtını kaşıyacak, ya da o kadar kötü şartlarda yaşayacaksın ki işte 5 vakit namaz kılıp öteki dünyada mutlu olma hayaliyle burdaki hayatının zorluklarını da orda mükafatlandırılacağı ilüzyonuyla günümüzle bir ilişkin olmayacak. bir üçüncüsü de var ki, koyun olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 hocam haklısında burda problem olan şu,2 tarafın birbirine çamur atma olayı,zaman gazetesinden alıntı yapılınca eueheuhe fettoşcular denilince problem değilde,benim ulusal tv nin yayın çizgisi belli olan ,pardon belli olmayan(bakınız:apo-d.perinçek ilşkisi)bir kanalın safsatalarını eleştirmemmi komik oluyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Erol Bilbilik hakkında 2 satır okumamışsın daha önceden, otur da düşün be adam. Önyargı kafanı keçe yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 şimdi crit attın he kendime gelince dönücem sana,buda sabahı bulur ben yatmaya gidiom,ii akşamlar herkese:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 @superwiz Burada şöyle bir şey var. Şimdi bir teze sadece katılıyorum demek bir anlam ifade edebilir ama katılmıyorum dersen antitezlerini sunmazsan pek bir anlam ifade etmez. Örnekle anlatayım. Örneğin biri vakit gazetesinden bir haber yazdı. Bu haberin altına gerizekalılar demek doğru bir tartışma biçimi olmaz, community feeling olur. Karşı tarafın çürütmeye çalışması lazım Vakit'in haberini. Ancak aynı taraf Cumhuriyet gazetesinin bir haberine ekstra bir tez katmadan onaylıyıcı yorumlar yaparsa bu da "alkış", ya da "artı bir" dediğimiz şey olur. Bu da makul bir tartışma biçimi olmaz fakat genellikle forumlarda kabul edilen bir davranış biçimidir. O yüzden ben senin "Ulusal tv zırvalıkları" sözlerini ciddiye almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 iddialar biraz havada kalmış daha iyi kanıtlar beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 of ya, forum kalitesiz adam doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Syn said: of ya, forum kalitesiz adam doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 İlk mesajlara, konunun içeriğine falan bakmıyorum artık, direk 2. sayfadan tartışmaları okumaya başlıyorum. Daha zevkli valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 di said: superwiz said: yav adamın açtırıosunuz ağzını şimdi,sezer cumhurunbaşkanıyken bu kadar çamur atılmıyodu dunyadan haberin yokmus senin, agzini acsan ne olacak. Katılmadım değil sdf. Sezer'e hiç laf söylenmemiş ve hatta bizde seks partisi falan yapıyoruz eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 oha süper saçma bir konu olmuş konuyu açan yarıca şuur yoksunu.. ne oluyor lan burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Haber öyleki , dünya eskiden köşeliymiş bile denilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 sen neymişsin be exeter üniversitesi... ha bi de biz dünyaya saldığımız ajanlarımızı hangi üniversitemizde yetiştiriyoruz onu sormak istiyorum bu habere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 BabacumMostors said: oha süper saçma bir konu olmuş konuyu açan yarıca şuur yoksunu.. ne oluyor lan burada? tezkip: konuyu açan superwiz sandım konuyu açan değil de konuyu sahiplenircesine bol mesaj atan superwiz için şuur yoksunu dedim yine superwizin mesajları sayesinde konu çok saçma bir yere geşmiş.. bebek ölü doğmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 abi nasil bi insanin orgut sempatizani oldugunu pekaka ya pekeke demesinden anliyosak bi insanin ulusalci oldugunuda siayey e cia demesinden anlayabiliriz sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Veya video görüntülerine izlence denilmesinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar