Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abdullah Gül ve Kanlı Pazar İlişkisi

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

superwiz said:
yok,ben neysem oyum çevirme çabalarımda olmaz,10 sene önce iktidardayken yapılan onca yolsuzluklara bakınız ecevit>yılmaz>bahçeli döneminde sesini çıkarmayan ulusalcı kesim,şimdi ibre tersine dönünce haliyle çamur atmayı adet haline getirdi,ne oldum demeyeceksin ne olacam diceksin ,onun için kafanıza göre takılın eueheuhe ben gayet rahatım

göster de bi zahmet bakalım ne yolsuzluk yapmış ecevit
Sosyal ağlarda paylaş

superwiz said:
yok,ben neysem oyum çevirme çabalarımda olmaz,10 sene önce iktidardayken yapılan onca yolsuzluklara bakınız ecevit>yılmaz>bahçeli döneminde sesini çıkarmayan ulusalcı kesim,şimdi ibre tersine dönünce haliyle çamur atmayı adet haline getirdi,ne oldum demeyeceksin ne olacam diceksin ,onun için kafanıza göre takılın eueheuhe ben gayet rahatım

bu adamlar evrime inanmamakta haklılar yahu. hepsi torna makinesinden çıkmış gibiler çünkü.

o dönemlerdeki yolsuzluklara da tepki gösterildi halk tarafından, temiz eller ne bileyim aydınlık gelecek için bir dakika karanlık gibi halk eylemleri.

"onlar da çalıyordu bunlar da çalıyor, en azından bizimkiler müslüman" zihniyeti ise yeni yerleşti.

ne oldum demeyeceksin ne olucam diyeceksin demişsin, sizden bir cacığa hıyar bile olmadığı gibi ilerde üstüne nane veya zeytinyağı da olamaz. bunun rahatlığını ise anlamak çok zor.
Sosyal ağlarda paylaş

superwiz said:

Bizim çekeceğimizi sende çekiceksin, bu yüzden bence seninde kafan rahat olmamalı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

valla çok rahatım ben,yolsuzluk yapmadımki,sezere ecevite darbe planı yapmadımki:D,benim tek isteğim ekmek paramı akşam eve nasıl götüreceğim,ha tayyip olmuş ha che olmuş farketmiyor yani,nüanslar önemli burda,özgürlük benim vazgeçilmezim,her zaman dediğim gibi özgür olmazsan vatanın toprağın bayrağın olmazsa ,ne dinin ne namusun olur ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya olay laiklik maiklik olayı değil ki. Bu cummurbaşkanının eskiden anti-komünist bir örgüt mensubu olduğu ve bu örgütün de devrimcilere düzenlediği bir saldırı anlatılıyor. Ulusal TV-Bilbilik birlikteliği ahah geçin bunları demekle olmuyor. Ben de çıkayım Fethullah-Gül birlikteliği geçin bunları diyim, taraflar keskinleşsin, insanlar takım tutar gibi parti tutsunlar. Konuşma, tartışma, değişme ortadan kalksın; hala Rusya'nın sıcak sulara inmek istediğini sananlarla, AKP'nin İran tipi şeriat kuracağını sananlar olarak yaşayalım gidelim abi.
Sosyal ağlarda paylaş

bunları söyleyebilmek için, ya çok çok çok zengin olacaksın böyle gelen geçen iktidar sırtını kaşıyacak, ya da o kadar kötü şartlarda yaşayacaksın ki işte 5 vakit namaz kılıp öteki dünyada mutlu olma hayaliyle burdaki hayatının zorluklarını da orda mükafatlandırılacağı ilüzyonuyla günümüzle bir ilişkin olmayacak.

bir üçüncüsü de var ki, koyun olmak.
Sosyal ağlarda paylaş

hocam haklısında burda problem olan şu,2 tarafın birbirine çamur atma olayı,zaman gazetesinden alıntı yapılınca eueheuhe fettoşcular denilince problem değilde,benim ulusal tv nin yayın çizgisi belli olan ,pardon belli olmayan(bakınız:apo-d.perinçek ilşkisi)bir kanalın safsatalarını eleştirmemmi komik oluyor acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

@superwiz Burada şöyle bir şey var. Şimdi bir teze sadece katılıyorum demek bir anlam ifade edebilir ama katılmıyorum dersen antitezlerini sunmazsan pek bir anlam ifade etmez.

Örnekle anlatayım. Örneğin biri vakit gazetesinden bir haber yazdı. Bu haberin altına gerizekalılar demek doğru bir tartışma biçimi olmaz, community feeling olur. Karşı tarafın çürütmeye çalışması lazım Vakit'in haberini. Ancak aynı taraf Cumhuriyet gazetesinin bir haberine ekstra bir tez katmadan onaylıyıcı yorumlar yaparsa bu da "alkış", ya da "artı bir" dediğimiz şey olur. Bu da makul bir tartışma biçimi olmaz fakat genellikle forumlarda kabul edilen bir davranış biçimidir. O yüzden ben senin "Ulusal tv zırvalıkları" sözlerini ciddiye almıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:
oha süper saçma bir konu olmuş konuyu açan yarıca şuur yoksunu..
ne oluyor lan burada?

tezkip: konuyu açan superwiz sandım konuyu açan değil de konuyu sahiplenircesine bol mesaj atan superwiz için şuur yoksunu dedim yine superwizin mesajları sayesinde konu çok saçma bir yere geşmiş.. bebek ölü doğmamış
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...