Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 merhabalar, mağazalarda her aradığım kitabı bulamıyorum (türkçe/ingilizce roman, şiir türünde özellikle). kitap arşivi geniş olan, online olarak kitap satın alabileceğim firma var mıdır bildiğiniz? www.kitapstore.com dedi bir arkadaş. fiyatları da çoğu mağazaya göre iyidir demişti (d&r vs gibi), var mıdır böyle başka site? teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 idefix? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ideefixe'in fiyatlari cok uygun gercekten. ayrica kitapyurdu denyosundan almayin bisey nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 pandora nın internet sitesi ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 http://www.pandora.com.tr/ http://www.abebooks.co.uk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 yabancı bakınıyorsan amazon.co.uk / amazon.com hatta .de ve .fr bile işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 di said: ideefixe'in fiyatlari cok uygun gercekten. ayrica kitapyurdu denyosundan almayin bisey nolur. Herkes böyle söylüyor. Bir yanlışları mı oldu? Fiyatları da iyi halbuki. Hatta birkaç kez alışveriş yapmıştım memnun kalmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Türkçe kitapları kitapyurdundan ingilizceleri pandoradan alıyorum ikisinden de memnunum ben.Abebooks biraz tuzlu geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 netkitap var 1 günde de teslim ediyorlar. ben baya kitap aldım ordan veya gittigidiyor'uda deniyebilirsin. kitapların eski basımları filanda oluyor ve çok daha ucuza oluyor. misal 1937 basım Atatürk hakkında eski abd büyükelçisinin (ingilizde olabilir) yazmış olduğu bir kitabu buldum aldım. hemde 10 liraya filandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 idefix firma olarakta çok iyi çalışıyor,kütüphanesi de çok iyi, Kitap ve DVD alışverişimi komple buradan yapıyorum artık,D&R'lara vs. arada uğruyorum indirime vs. birşey girmiş mi diye asfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar