Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=5925 TRGamer burda http://www.vgpro.com/news/4590 kaynağından bir haber yazmış. HL2'yi mükemmel yapmak istiyorlarmış, daha fazla zaman ayırcaklarmış, ayrıca bu işe daha fazla para harcamak istiyorlarmış. Bu yüzden 2005'e ertelenmiş oyun. Ama daha sonra kaynaktakı haber güncellenmiş. http://www.vgpro.com/news/4607 Bu kaynakta da, 2005'e ertelenmesinin uydurma olduğu, 2004'te çıkacağı kesin olduğu söylenmiş. Merakla bekliyoruz bakalım HL2'yi...[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!" Vegeta - DBZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 hmm bekliyoruz bakalim. [Bu mesaj sanerixx tarafından 28 Nisan 2004 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Uydurma değil, insanların ingilizce bilmemesinden çıkan bir sonuçtu o haber. Asıl cümle şöyleydi yanılmıyorsam: "Oyuna 20 milyon $ harcadık. Eğer oyunun daha iyi olması için bir 20 milyon $ daha gerekiyorsa bu parayı harcarız, eğer oyunun daha iyi olması için çıkışını 2005'e ertelememiz gerekseydi ertelerdik..." Ama bunu yanlış çevirdikleri için bu söylentiler çıktı.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bencede yapcaklarsa ve bu kadar reklam yaptılarsa adam gibi bişi yapsınlar ki hl2nin eyvesini hl3 le yiyebilsinler.. her yapımcı tomb raider da oldugu gibi 3982198649869843764 tane versiyon cıkartmıyo, en fazla 4 diyorum ben hl e ki bu hl2 tutarsa... tutarsa hl3 iğrenç olsada alıncak, aslında hl2 de igrenç olsa da alıncak.. neyse adam gibi yaspınlar da ne kadar ertelerseler ertelesinler.. yada boşver şimdi aklıma w3 ve duke nukem geldi... çıksın hemen[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 duke nukem gameshow'u bildim bileli çıkcaktı, aradan kaç sene geçti (98'den beri) bekliyoruz hala.. hl 2'nin bu kadar bekleteceğini sanmam. (yani umarım dn forever gibin olmaz)[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bekliyoruzda e hade..[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 sonsuz gözle bekliom walla artık sabrımda taştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 yanlız DNForever deli bi oyun olacak. yani videosundan öyle gözüküyodu enazından. umarım beklediğimize değer başka bir şey demiyorum.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 HL2 bu yaz çıkıyor yüzde 99. Yani bekletmeyecek artık. DNF ise çıkacak ama teknoloji olarak 3-4 yıl öncesinin oyunlarıyla denk şuan. Zaten oyunun yapımcıları DNF projesinin tamamen bir hayalkırıklığı olduğunu açıkladılar geçen yaz. Ama ne kadar kötü olursa olsun, severk oynayacağım heralde.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ben sierra'nın ve valve'nin sitesinde böyle bir habere raslamadım! Ayrıca resmi olmayan haber kaynaklarına güvenmeyin! [Bu mesaj lord_gorthaur tarafından 16 Mayıs 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 half life in cikmasi icin en guzel zaman eylulun 25 dir ben buraya yazarim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 aman ağzından yel alsın. yazın tatilde 24 saat oynamak varken, eylül-ekimde ders çalışırken oynayamam ki..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 21 Mayıs 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 yok kardes yani en erken eylul 7 yoksa guneyden erken donme hislerimiz depresicek sif oyun oynanacak diye[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 dnf nin yapımcıları aptal... oyunun motorunu 37623 kere deiştirdiler. yok şunun eksiği var yok bunun... ya de get kardeşim ya de get ya... dnf den umudu kesitm ben... ve tahminimce de igrenc olcak, cunki hl2 ve d3 fırtınası esiyor, bi yandan da beklenmedik şekilde farcry oynanıyo olcak... dnf nin bokunu çıkardılar tam anlamıyla... zaten pek sevmiodum o elemanı artık iyice kıl oldum... (ama cıkasa alırım bi bakarım en kopyasından :-P )[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 dnf, daikatana'dan kötü olsa bile bitirene kadar oynarım dn 3d hatırına. *!hail to the king babe*[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 çıksın artk yaaa...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 cacik olmaz bunlardan ya ;)[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar