Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil Satılık DK şahane account

Déaddy

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar;

2 yıllık accountumu iş sebebiyle acilen satıyorum.Size karakter bilgilerinden bahsedeyim.

Deathknight main karakterim,nickname i '' Déaddy ''.53 gün played time ı var.Oyunda endgame gear a sahip.Dps gear ı oyunda alabileceğim maximum gear düzeyinde ( ulduar hariç ). Tank gearı yine oyunda alabileceğim maximum gear düzeyinde ( bir iki parça ulduar gearı dahil )Tank gearında ister stamina ağırlıklı ister avoidance ağırlıklı gidebilirsiniz.Stamina ağırlıklı 34.5K unbuffed hp ye ulaşıyor.Avoidance ile giderseniz %47 gibi bir avoidance a sahip olacaksınız.Neredeyse bir warrior kadar.Pvp gearım ile resilience ım 750 civarında ve gayet iyi.Karakter Guild Master idi.Serverda isim yapmıştır istediğiniz herhangi bir guilde apply yapmadan girebilirsiniz.Karakterde epic mount undying tittle ve achievement la kazanılan proto drake mevcuttur.Extra olarak karakter ile toplam değeri 100-110k gold u bulan malzeme bırakıyorum.Nakit olarakda 50k gold.Karakterin serverda yapmış olduğu isimi tahmin edebiliyorsunuzdur.Eğer çok ilgileniyorsanız daha önce rusların yapmış olduğu OS10+3D denemesinde deathknightların 6.4k dps yaptığını hatırlıyorsunuzdur.Benim karakterim 7.3k dps yaptı o denemede.Screenshotlarım mevcuttur.

Karakterde bahsetmiş olduğum toplamda 85-90k bırakacağım malzemeler mevcut.Örnek olarak x260 abyss crsytal, gemler ve aklınıza gelebilecek her türlü malzeme.Karakterimde mining blacksmith professionları mevcuttur her ikiside maximized durumdadır.

Altlarıma gelince hepsi level 73.Hunterımda epic flying mount bulunmaktadır.Dierlerinde ise epic flying mount yoktur.Hunter ve warriorde lvl 70 epicleri ve professionlar maximized seviyededir.Shaman'ım da sadece quest itemları vardır ve mount mevcut değildir.

Accountu banka altınları, matlar ve dier karakterlerle beraber satıyorum.Wotlk Special editiondur bu arada.Cd'ler Gizli soru cevabı ve herşey dahildir.Tahmin edebileceğiniz gibi yüksek bir meblağ olacak.Armory linklemedim ilgilenen arkadaşlarla yüzyüze görüşüp karaktere bakabiliriz.Şehir dışındakilere SS ler ve geçici şifre verebilirim.Lütfen ciddi tekliflerle ulaşınız.Telefon yada e-mail ile ulaşabilirsiniz.

Son bilgi olarak karakter 10 gün içerisinde başka bir teklif çıkmassa kesin gidiyor.Karakter artı üzerindeki gold sadece,matlar hariç.Teklif 1600 ytl.

Murat Noyanlı Istanbul / Büyük Çekmece
Telefon numaram:0545 713 93 00
E-mail adresim:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

cenx said:
50k golddan bahsediyor adam. kaç para ki 50 k gold gerisi 400 etsin 1200 lira ediomu 50 k gold?

abi kac k goldun olursa olsun.Kafanda starcaller title ı olsun istersen bi de ustune,yine de 1.6k verilen bi acc gormedim duymadım wotlk suresince.Bir de Turkiye sınırları dahilinde?
Tekrar ogahahah :q
Sosyal ağlarda paylaş

yani abi.hem naxxramas gearı,hem sadece 1 tane 80 lvl char.içinde kaç tane 80 level naxxramas gearlı char olan accountlar bile yarısı kadar etmiyo şu adamın istediğinin..ki naxxramas nedir,karazhan version 2 filan yani artık,en kötü wipefest runla bile 2-3 saatte clear.hadi goldun hatrına etse etse max 600-700 eder ama zannetmiyorum ki kimse gold sevdasına accounta değerinin iki üç katı parayı ödesin.artık oyunda gold kasmak ta çok zor bişey değil,gider alır naxx gearlı bi DK 200'e filan kendi kasar goldu,1600 ne ya of -_-

http://www.opaquelucidity.com/facepalm.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler adam kafasındaki fiyatı yazmış normal fiyat bu değil. şunlar şu kadar eder bunlar bu bunun ederi şu kadardır diye normal bi şekilde cevap verirseniz daha iyi olabilir.
kalkıpta "1600 ne HAHAHAHAHAH" "bok satılır bu türkiyede" gibi mesajlar atmazsanız bi daha sevinirim.

bide
elesso said:

buranın moduda karı kız kovalıcağına şu msjlarla ilgilnese arada

senin ağzını burnunu kırarım yasaklarım burdan seni asjgd
herşey 1 gün içinde gelişmiş napalım
tatilimiz bile zehir oldu zaten anasını satayım burda geri geldik pazarcılık yapmaya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...