smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ben kimseyi gıdıklayamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 benim sevgilim yok demenin bir başka versiyonu mu bu smash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 var olm erkek arkadaşı onu gıdıklıyomuş gıdıklamakda ben o lafı heryerinden anlarım şimdi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kendin söyleyip kendin anlıyorsun bakıyorum sen de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 eagle_dnz said: benim sevgilim yok demenin bir başka versiyonu mu bu smash ı ıh sevgilim var da ben gıdıklamayı beceremiyorum demek. kermit çüş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 anladım deliyorsun galiba sen de bazıları gıdıklıyım diye bağırsakları dışarı döküyor da ayarlayamayıp hiç hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 OOO TÜM HANIMLAR DA BURDAYMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 TÜM KADINLAR ÇİÇEKTİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 imzan hamile bir kadını mı temsil ediyor? ungabunga'nın (boobs)Y(boobs) imzasından sonra değişik geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 tüm hanımlar çiçektir demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 konuda yine herkes birbiriyle eşleşmiş noluyo arkadaşım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Kız kardeşimi çok güzel gıdıklarım. Çok eğlenceli bir eylem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 harbi insan niye kendini gıdıklayamıyor, düşünelim bu sorunun cevabını. bu bunun fiziksel bir eylem olması yanında psikolojik bir eylem olduğunu da gösteriyor. gıdıklama eylemi zaten daha henüz fiziksel temas gerçekleşmeden karşıdakinin gıdıklamayı aklında simüle ederek tepki vermesi ile sonuçlanabiliyor pek çok kez. Gıdıklama eylemindeki bilinmeyenler, yani gıdıklama anı ve gıdıklama temas noktaları bence gıdıklamanın yarattığı streste en önemli elemanlar. vücut her bir parçasının kordinatlarını ve hareketlerini tam olarak monitör edebildiği için (bunun fizyolojik detaylarına girmiyorum) kendi kendini gıdıklamaya çalıştığın zaman bilinmeyen temas noktası ve zaman elemanları eylemden atıldığı için aynı etkiyi yaratmıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 psikolojik olmak zorunda değil, beynımız overload olmasın diye, kendi kendimize dokunurken, alının datayı azaltıyor olabilir. keza uyuşmuş elinizle kndinizi ıdıklıyabilirsiniz, ayağınız uyustuğundaayağınızıda gıdıklıyabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hmm denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bazı hayvanlar gıdıklayacam diye elini 2 kaburga arasına sokuyor o çok fena. sonra vay efendim 'aaa sen gıdıklanıyorsun' ya da 'aaa tikin var'. Ulan yarım santim daha girse o parmak ciğeri delicek nasıl zıplamıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 4 santime kadar np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 eagle_dnz said: anladım deliyorsun galiba sen de bazıları gıdıklıyım diye bağırsakları dışarı döküyor da ayarlayamayıp hiç hoş değil hakaret! :( yok ya deşmiyorum valla ama bi şekilde beceremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ShadowFury said: 4 santime kadar np bahsettiğim durum 3,5 santim kaburga arasına hali hazırda girmişken geçerli tabi haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 smash said: eagle_dnz said: anladım deliyorsun galiba sen de bazıları gıdıklıyım diye bağırsakları dışarı döküyor da ayarlayamayıp hiç hoş değil hakaret! :( yok ya deşmiyorum valla ama bi şekilde beceremiyorum yok hakaret falan tamam anladım bi şekilde :) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 oo saldırı var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ahahhaa dejavu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 oha ad sense alıcam topiğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 100 posta mı be:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar