vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 1 Ay boyunca sadece ayran+simit yapsam ölürmüyüm vücudum çok güçsüz kalırmı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ayran+simit değilde simit+çay+peynir zeytin olursa 1 yılda yesen ölmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ayran simit peynir ve domates bi ömür geçiririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 simit + karper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 gevrek + peynir var burda.. simit çok totoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 totoş derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ahaha asıl gevrek totoş be. gevrek nedir. sdkjfhsdk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hmm denicem bu ay yemege verdigim para dunyalar anasini satiyim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Simit, çay, peynir, domates, zeytin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 vay be herkez ACIN OĞLUYMUŞ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Yannış bu yazınannar. Doğrusu ise şölle ki: Simitimizi alıyoruz, yanına sıcak çayımızı ve tereyağını koyuyoruz. Simiti ortadan ikiye bölüp, ucunu çaya batırıyor, bilahare üzerine tereyağ sürüp, ısırıyoruz. Budur...Bilmediiniz şeyi yemeyin, cık cık cık... he bir de yannızca simitçilerin sattığı bi karper peynir var, markasını unuttum, onna da olur. Çaya batırmııcaz yannız. Ama sacene o marka olcak, neydi yav markası? :S ''dilim'' mi ne?, nese, gidim, bişiler yiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Bu guzel tarif icin tesekkurler soylenisi karper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 aquatik said: he bir de yannızca simitçilerin sattığı bi karper peynir var, markasını unuttum, onna da olur. Çaya batırmııcaz yannız. Ama sacene o marka olcak, neydi yav markası? :S ''dilim'' mi ne?, nese, gidim, bişiler yiyim. ahahaha jenerik marka böyle bişey işte. markası karper zaten. kars peynir tic. gibi bişey. bahsettiğin ürün ise üçgen eritme peyniri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hehe esprik lem olm o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bırah numarayı ibo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 lütfü, bu herif bana kötü kötü bakıyo. http://img507.imageshack.us/img507/6154/tosunpasa200ez2.th.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Simit+ayran olmaz ama Gevrek+ayran olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 vimpir said: vay be herkez ACIN OĞLUYMUŞ :D :D öğrenci adam ne bulsa yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Hıyarsız ,dometes olmaz bunu burdan belirtmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 simit, çay, peynir, domates olsun başka bişey olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 vimpir said: vay be herkez ACIN OĞLUYMUŞ :D ASĞFOFSAOFASDASD OF BİTİYORUM BU LAFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 en azından peynir de ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 seagle eskiden feray internet cafeydi setboy bize eşşeği devirip taze sucuklu tost yapardı X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 fsdgsdfdg. gfsgfsdsd. "yatırıverdik eşeği eehehhehe." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar