Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tehtid..

Uzun

Öne çıkan mesajlar

kermit said:
Law said:
Ben özel yurtda kalıyordum, duş alırken elektrik çarpıyordu. Artık adamlar nasıl salakca bir sistem yapmışlarsa, topraklamayı su tesisatına mı vermişler. Çok tuhaf anlar yaşıyordum tahta ile 5 lik bidonu musluğun altına uzatıp dolmasını bekleyip öyle duş alıyordum.

Yan oda arkadaşına durumu sordum, "bende aylardır aynı sorun var artık alışdım" demişdi. Ertesi gün gittim şikayet ettimde gelip düzeltiler bir şekilde.

Konuyla alakası yok ama yurt macerası olarak anlatayım dedim.

özel yurt diyon kardeş bak
devlet yurdunda öyle bi lüksün yok
bazı devlet yurtları vardırki ordanda priz yoktur
telefon şarj etmek için emanet kutusu gibi sistem yapmışlar içinde priz var takıyosun şarja kitliyosun sonra alıyosun.
benim odam o kutuların olduğu kattaydı elemanın birisi melodisini kurtlar vadisinin müziğimi ne yapmış sabahın 7 sinde bi çalmaya başladı şarjda bitmiyo ki anasını satayım sussa arayanda öyle böyle değil 10 dk aradı rahat uyku muyku kalmadı sinirden.
görevliyi çağırdık geldi kırdı kapağı aldıydı.
her neyse devlet yurdunda biz odamızda elektriği gece lambası vardı ordan çekerdik.
yasak derlerdi gelirlerdi alırlardı ketıl felan ne var ne yok.
bizde ucuzunu alırdık 5 milyonluğu haftada 1 kaptırırdık anasını satayım.

Kaptırmadan bahsedince yurt anılarım geldi aklıma. Tam lavaboların olduğu yerin karşısında arkadaşların odası vardı. Uzatma kablosu ile oradan elektrik çekerlerdi odaya. 100m den fazla kablo gitmişti bi dönemde.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu videoda bulunun küfürleri tehtidleri vs unsurları dinleyebilirsin.Ama içindeki hakarettir, tehtiddir.Kendini haklı çıkaramassın sonuçta sesini aça aça katta duyulcak şekilde dinliyorum diyorsun ki burda hatalı olan sensin benim fikrime göre.Siyasi görüşünü, hakaret içerikli bi müziği kimseye zorla dinletmeye hakkın yok bence.Ama tehtid yerine kibarca bi uyarı daha yerinde olurmuş bence.Abartılacak bişi yok.Kuyruğuna basılmadan bişi yapmaz kimse
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın tehdit etmesi hoş olmamış o kim oluyor ki. Öte yandan senin yüksek sesle bunu açman da hoş değil. Neticede o yurtta herkes seninle aynı görüşü paylaşmak zorunda değil hatta şarkının içinde 's..icez' lafını duyunca fetoculara tamamen karşı olmama rağmen kıl kaptım şarkıya. Bazı değerler bu tip dışa vurumlarla ayaklar altına alınmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla içeriği ne olursa olsun sınav dönemi millet ders çalışmaya ya da kısıtlı vaktinde uyumaya çalışırken lavuğun biri tüm katı duyuracak yükseklikte sesle bangır bangır müzik veya gürültü çalıyosa o adamı bırakın tehdidi falan, bildiğin odunla şöyle 1-2 saat boyunca dövmek farzdır :)
Sosyal ağlarda paylaş

tehdit edilme olayi o sarkiyi sadece facebook taki profile ime koydum diye oldu. Sarkiyi dinledigim falan yoktu. Bu olayin ustune 8 oda ayni anda bu muzigi actik ( Son Ses ) , sinirden kopurerek cemaatine gidiyordu sanirim en son :) Fazla ustune gitmek istemiyorum cunku az once babam cok guzel bi ogut verdi " CAHILE BIR SEY ANLATAMAZSIN ". bu laf yeter bence. sacma sapan insanlarla ugrasacak vaktim olmadiginin farkina vardim :)
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
Law said:
Ben özel yurtda kalıyordum, duş alırken elektrik çarpıyordu. Artık adamlar nasıl salakca bir sistem yapmışlarsa, topraklamayı su tesisatına mı vermişler. Çok tuhaf anlar yaşıyordum tahta ile 5 lik bidonu musluğun altına uzatıp dolmasını bekleyip öyle duş alıyordum.

Yan oda arkadaşına durumu sordum, "bende aylardır aynı sorun var artık alışdım" demişdi. Ertesi gün gittim şikayet ettimde gelip düzeltiler bir şekilde.

Konuyla alakası yok ama yurt macerası olarak anlatayım dedim.

özel yurt diyon kardeş bak
devlet yurdunda öyle bi lüksün yok
bazı devlet yurtları vardırki ordanda priz yoktur
telefon şarj etmek için emanet kutusu gibi sistem yapmışlar içinde priz var takıyosun şarja kitliyosun sonra alıyosun.
benim odam o kutuların olduğu kattaydı elemanın birisi melodisini kurtlar vadisinin müziğimi ne yapmış sabahın 7 sinde bi çalmaya başladı şarjda bitmiyo ki anasını satayım sussa arayanda öyle böyle değil 10 dk aradı rahat uyku muyku kalmadı sinirden.
görevliyi çağırdık geldi kırdı kapağı aldıydı.
her neyse devlet yurdunda biz odamızda elektriği gece lambası vardı ordan çekerdik.
yasak derlerdi gelirlerdi alırlardı ketıl felan ne var ne yok.
bizde ucuzunu alırdık 5 milyonluğu haftada 1 kaptırırdık anasını satayım.

kredi yurtlar kurumunun yurtlarından bahsediyosun galiba,bende 1 sene o eziyeti cektim,yarı askerlik gibi oldu valla.
Odada elektrik yok.Her katta tek tuvalet,banyolar ortak,oda kapısının kilidi yok,her gün biri arza cıkarır,koridorda bagıra cagıra ismail yk nın sarkısını soleyenmi ararsın,sabahın korunde kurtlar vadisinin eski bolumlerini son ses izleyenmi dersin,ulan allahın dagındaki erkek yurdunda 2 tane gay bile vardı off off ne günlerdi be
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...