Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 arkadaşlar şöyle eski ne tam dos oyunu ne de yeni olan (yani internetten çekilebilecek bir oyun) bir fps oyunu arıyorum ne öneririsiniz?[signature][hline][i]i will endure, hide away. i would outrun the scythe glaring with failure.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bu arada doom 3 topiği gibi yine unuttum FPS bölümü yerine buraya açtım topiği kusura bakmayın =)[signature][hline][i]i will endure, hide away. i would outrun the scythe glaring with failure.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 blood dene birincisi.. olmassa blood 2 dene, 1 kadar korkunç değil ama zevkli.. painkiller var, her ne kadar korku öğesi sadece iskeletlerle sınırlı kalmış olsa da.. eskilerden doom var yine korku öğeli.. not: oha undying'i nasıl unuturum, korku fps diyince akla o gelir.. update: hatırladığım korku öğeli fps'ler: undying blood 1 painkiller doom 1-2 alien vs predator 1 alien trilogy chasm [signature][hline]Hastanız Willow! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 31 Mayıs 2004 11:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 blood'ları ikisini de bitirdim.. doom'da öyle.. painkiller yenisinden mi bahsediyorsun yoksa bilmediğim eski bir painkiller fps'si de varmı?[signature][hline][i]i will endure, hide away. i would outrun the scythe glaring with failure.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 dediklerinin hepsine bir bakıyorum sağol bone..[signature][hline][i]i will endure, hide away. i would outrun the scythe glaring with failure.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 painkiller yeni evet[signature][hline]Hastanız Willow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 tnt2 ile nasıl oynayayım ben onu :-p[signature][hline][i]i will endure, hide away. i would outrun the scythe glaring with failure.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Ekleme: They Hunger, güzel bir Half-life modudur... http://www.fileplanet.com/files/60000/60777.shtml[signature][hline]Hastanız Willow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 onu da oynadım baya bi :)[signature][hline][i]i will endure, hide away. i would outrun the scythe glaring with failure.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 The Thing ve Undying i dene hele benim gibi TNT 2 iseniz anca çalışıyor.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 alien trilogy çok iyiymiş ama netten demosundan başka birşey bulamadım :([signature][hline][i]i will endure, hide away. i would outrun the scythe glaring with failure.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyamoto_musashi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 nocturnal[signature][hline]samurai's way is to know how to die. No more no less.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 oynadın mı demosunu? playstationda (kaç sene evvel) full oynama şerefine ermiştim de zevkliydi..[signature][hline]Hastanız Willow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 nosferatu ama gece oynamazsanız pek korkunç olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 öyle bi oyun yok :P tam dos oyunu olan doom var netten çekilemeyecek boyutta olan ise undying var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: miyamoto_musashi, 31 Mayıs 2004 11:58 tarihinde demiş ki: nocturnal Nocturne netten cekilmez bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: arcane, 31 Mayıs 2004 14:32 tarihinde demiş ki: öyle bi oyun yok :P tam dos oyunu olan doom var netten çekilemeyecek boyutta olan ise undying var nası ole bi oyun yok ya var nosferatu ama boyutu buyuktur dos oyunuda deildir dos oyunu yazdığını gormemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 shadow warrior'da bu tür oyuna örnek mesela ama xp'de zortluyo malesef :( *!eski günleri yad eder*[signature][hline][i]i will endure, hide away. i would outrun the scythe glaring with failure.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Undying bu alanda tektir. Resident Evil 2 dan sonra gerçekten korktuğum ikinci oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Undying i diğerlerinden ayıran yön akıcı hikayesi var öle önüne zombi çıktı bir ona selam ver sonra arkadan vampir arkadaş geldi senin haçı göremk istiyormuş faln filan yok biraz adventure biraz sinema bilgisi yapanların Jamie Lee Curtis in oynadığı bütün korku filmlerini izlediğine bahse girerim filmden esinlenme birsürü yer var bkz. tapınak bir yere gitmek isterken suratına kapıların ardı ardına patır patır kapanması...[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 undying cd'sinin bozuk çıktığına sevinmem gerek anlaşılan.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 undying de hiçbir esinlenme yok çünkü hikayeyi yazan Clive Barker gibi bi adam, parayı basmış ea yazdırmış. clive barker korku romanı yazarı, baya ünlü hellraiser serisinin yaratıcısı, filmlerin büyük kısmının yazarı.ama undying in hellraiser ile alakası yok, jamie lee curtis ve halloween ve türevleriyle hiç yok, özgün bi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 "Korku edebiyatının geleceğini gördüm... Adı Clive Barker'dı." - Stephen King[signature][hline]geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 edebiyat kelimesini kullanmıyordu diye hatırlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Clive Barker kitabının arkasından alıntı yaptım, orda öyle yazıyor [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Haziran 2004 06:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar