Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eurovision Final 22.00 @ trt 1

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:
azerbaycanın ki de öyle ahım şahım değildi yani. ermenistanın ki daha güzeldi bence.

BUNLA HEP POLÜTİK ŞEYLER DOSTUM, AZERBAYCANIN AZINA BİR PARMAK BAL ÇALDILAR ŞİMDİ, AZERBAYCAN AVRUPAYA KARŞI SERMPATİ DUYACAK ŞİMDİ, SONRA DİYECEKLER KARABAĞI BOŞVERİN, TÜRKİYE DE SINIRI AÇACAK, BUNLAR POLÜTİK, 2003TE BİZİ BİRİNCİ YAPTILAR SONRA NE HALE GELDİK.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:
BiTcH_oFBaT said:
azerbaycanın ki de öyle ahım şahım değildi yani. ermenistanın ki daha güzeldi bence.

BUNLA HEP POLÜTİK ŞEYLER DOSTUM, AZERBAYCANIN AZINA BİR PARMAK BAL ÇALDILAR ŞİMDİ, AZERBAYCAN AVRUPAYA KARŞI SERMPATİ DUYACAK ŞİMDİ, SONRA DİYECEKLER KARABAĞI BOŞVERİN, TÜRKİYE DE SINIRI AÇACAK, BUNLAR POLÜTİK, 2003TE BİZİ BİRİNCİ YAPTILAR SONRA NE HALE GELDİK.

bu agrasiflik neden :)
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
ginaly said:
BiTcH_oFBaT said:

bu agrasiflik neden :)

DOSTUM SEN ÇOLUĞUNA ÇOCUĞUNA DANONO YOĞORDU DA YEDİRİRSİN SENDEN HER ŞEY BEKLENİR DOSTUM. DOSTUM DOSTUM, BİN CEFALAR ÇEKSEM ALMAM ÜSTÜME OOĞY. BU VATAN BİZİM, BU BAĞ BİZİM, CEMİL BAYRAK AS.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...