BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 -Deno- said: KİM BU YA ! KİM ! 2000 dünya güzeli değil mi? öyle bişey dediler tv de. bilmem kaç yılı dünya güzeli bakalım internetten hemen :p 2008'i rusya kazanmış ama sanırsam bu o değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bunun kalbimdeki yerini hiç kmse dolduramaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 BiTcH_oFBaT said: azerbaycanın ki de öyle ahım şahım değildi yani. ermenistanın ki daha güzeldi bence. BUNLA HEP POLÜTİK ŞEYLER DOSTUM, AZERBAYCANIN AZINA BİR PARMAK BAL ÇALDILAR ŞİMDİ, AZERBAYCAN AVRUPAYA KARŞI SERMPATİ DUYACAK ŞİMDİ, SONRA DİYECEKLER KARABAĞI BOŞVERİN, TÜRKİYE DE SINIRI AÇACAK, BUNLAR POLÜTİK, 2003TE BİZİ BİRİNCİ YAPTILAR SONRA NE HALE GELDİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 azeri hatun iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 pogodi said: twilight hastası 93-97 arası kız nesil ne oy atmıştır norveçe şarkı güzeldi,melodi çok tatlıydı,keman da olayı bitirdi.hakettiler,en çok onu beğenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 şarkının neresi güzeldi allah aşkına yea. nakarat kısmında 2 keman tıngırtısına spamladı mesajı kızlar. ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bu sene öne çıkan hiç kimse yoktu :S O attığım video Ruslana-Wild Dance gibi bi şarkı çıksa 400 puanı geçerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ginaly said: BiTcH_oFBaT said: azerbaycanın ki de öyle ahım şahım değildi yani. ermenistanın ki daha güzeldi bence. BUNLA HEP POLÜTİK ŞEYLER DOSTUM, AZERBAYCANIN AZINA BİR PARMAK BAL ÇALDILAR ŞİMDİ, AZERBAYCAN AVRUPAYA KARŞI SERMPATİ DUYACAK ŞİMDİ, SONRA DİYECEKLER KARABAĞI BOŞVERİN, TÜRKİYE DE SINIRI AÇACAK, BUNLAR POLÜTİK, 2003TE BİZİ BİRİNCİ YAPTILAR SONRA NE HALE GELDİK. bu agrasiflik neden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bella said: pogodi said: twilight hastası 93-97 arası kız nesil ne oy atmıştır norveçe şarkı güzeldi,melodi çok tatlıydı,keman da olayı bitirdi.hakettiler,en çok onu beğenmiştim. dinledikçe hoşuma gidiyo benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 BiTcH_oFBaT said: ginaly said: BiTcH_oFBaT said: azerbaycanın ki de öyle ahım şahım değildi yani. ermenistanın ki daha güzeldi bence. BUNLA HEP POLÜTİK ŞEYLER DOSTUM, AZERBAYCANIN AZINA BİR PARMAK BAL ÇALDILAR ŞİMDİ, AZERBAYCAN AVRUPAYA KARŞI SERMPATİ DUYACAK ŞİMDİ, SONRA DİYECEKLER KARABAĞI BOŞVERİN, TÜRKİYE DE SINIRI AÇACAK, BUNLAR POLÜTİK, 2003TE BİZİ BİRİNCİ YAPTILAR SONRA NE HALE GELDİK. bu agrasiflik neden :) DOSTUM SEN ÇOLUĞUNA ÇOCUĞUNA DANONO YOĞORDU DA YEDİRİRSİN SENDEN HER ŞEY BEKLENİR DOSTUM. DOSTUM DOSTUM, BİN CEFALAR ÇEKSEM ALMAM ÜSTÜME OOĞY. BU VATAN BİZİM, BU BAĞ BİZİM, CEMİL BAYRAK AS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 CcC Meter [---------------------------------------------] HOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 -Deno- said: KİM BU YA ! KİM ! kendimi alıntılıyorum. bulun bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bunu bulup ya da getirene tam 100bin lira veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 http://www.gazetem.ru/tur/news/magazin?id=100 Kseniya Suhinova :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 YES !!!!!! REP REP REP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 benim için pardon türkiyey iin girmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ivit kendisi miss world 2008 Ksenia Sukhinova alın gözünüz gönlünüz açılsın. bizim açıldı norveç saolsun^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 gerçekten dünya güzeli hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 çok tatlı gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 dünya tatlısı şekr mi şeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 güzel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 insan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 canlı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 benim de*ğil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ulan nasıl güzel değil allahsızlar. beynimdeki güzellik yakışıklılık kavramı merkezinde problem var dün geceden beri. norveçli çocuğa gittiler yahşi dediler, bu kıza güzel değil diyorsunuz, NASIL DERSİENİZ LKAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar