di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Selam, Iki liseli gencin yaptigi ve uluslar arasi bilisim olimpiyatlarinda odul alan web based bir oyun hucresavaslari. Yaslarina ve cikardiklari ise bakacak olursak gercekten takdir edilesi. http://www.hucresavaslari.com adresinden oyuna goz atip oynayabilirsiniz. Bu arada ufak tefek bug'lar ya da eksiklikler cikabilir. Bildirirseniz kendilerine direkt iletebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 oynamak için add-on birşey isityor ama ne olduğunu çözemedm tam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Kodlarla oynuyor sanirim eleman. Bozmus =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Ahaha fikir çok güzelmiş yanlız oynayalım bakalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 seyahat işini çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ehehe fikir süper oyunu çözmekle uğraşıyorum genel durum kısmında sorun var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 bi besine yapıştım sömürüyorum da tam olarak kavrayamadım olayı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 protein otomatik mi yapilio onun dısında güzel fikir geliştirilse ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Protein ve atp otomatik olarak üretiliyor. Besin almak için atp lazım onuda mitokondri üretiyor. Virüs saldırdı bana kurtulmak için 1000 atp 500 protein lazım ama besin üzerinde değilim ve seyahat ekranı açılmıyor. Ve Stoklarımda yeteri kadar besin yok 1000 atp ve protein üretimi için. Fikir güzel ama çok fazla hata var sayfada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 seyahat açılıyor ama gitmeyi yapamadım.. operadan mı acep firefox'la da deneyeyim bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 gitmeyi ekranın 4 tarafında bulunan ok tuşlarıyla yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 virus olayı cidden saçma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Savunma kalkanını bir kaç seviye artırmadan yada 1000 atp veya 500 protein üretecek stoğunuz olmadan besin kaynaklarını terk etmeyin. Virüs kitliyor yoksa oyun bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 suan oyun bende sadce kendi kendini refreshliyip duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 çok iyi fikirmiş yanlız takdir ettim(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar