anesthetic Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 Oyunlar benim dünyam.. 1- Age of Empires ( Bana bilgisayar aldırtan oyun) 2- Starcraft 3- Heroes 3 ( Turn base in kralı) 4- Ultima online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anesthetic Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 Tabii yüzlerce oyun var ama benim gönlüm hep strateji oyunlarında oldu. Simdilerde de Empire Earth oynuyorum. ( Eger ultimaya giremediysem ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 vampire redemption çok iyi oyundu :) düşiniim biraz hm.. lands of lore 2 süperdi ..düşün düşün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 Hehe baimkiler babalar gibi geliyor 1.Close Combat 3: The Russian Front 2.They Hunger 3.Crimson Skies 4.The Final Fight 5.Duke Nukem 3D: ATomic Edition[hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 solitaire :-)[hline]I'm Guybrush Treepwood mighty pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uranka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 Planscape Torment :)[hline]Oh Christine on this eve I will come for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 -Gelmis Gecmis en iyi oyun Ultima Online(50+ ay insani oynatabilecek baska oyun biliyorsaniz soyleyin) -Defender Of The Crown -Heroes of MM -Might &Magic 6-7 -Dune 2 -The Last Ninja(Bunu hatirlayacak kadar eski varmi aranizda) -Fallout 2 -Civilization 1-2 -Ve su anda benzerini yapmaya calistigim Bandit Kings Of Ancient China(Hala oynarim 1989 yapimi-KOEI) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 eh madem ilgi gösterildi ben de hafızamı didikleyerek teşrif buyurayım :-p bütün platformlar için değerlendirme yapacak biri(leri) var mı bilemiyorum ama ben maalesef o kadar sıyırmış biri değilim henüz, :) şunlar için yazayım o nedenle: amiga: -it came from the desert serisi (pc'de aynı atmosferi yakalayan 1-2 oyun görebildim) -sim city (yapıcı bir oyun nasıl çekici olabilir? oluyormuş demek) -north & south (mizah, strateji, aksiyon) -nuclear war (mizah ve aksiyon, gandi'den nefret ettiren oyun :) ) -wings (bütün cinemaware oyunları gibi zamanının ötesinde, red baron hey gidi hey) -lemmings (bunu da unutmuşum; mükemmel bir puzzle, bu türden başka oyun da sevmedim) gameboy: super mario land (gameboy oyunu eklemeyecektim listeme ama çıkışından 7-8 yıl sonra sonuna ulaşabildiğim bu oyunu saymazsam brütüs'lük yapmış olurum :) ) pc: -myth serisi (14 yıldır oyun oynuyorum ama hikayesine aşık olduğum bir oyun daha yok bunun gibi) -half-life (film izliyormuşum hissini veren tek oyun) -c&c: red alert (rts ile tanışma ve ilk zirvesi) -ultima online (ilk mmorpg olmasını dikkate alıyorum özellikle) -fallout serisi (tactics dahil, mükemmel kara mizah ile birleşen müthiş bir ortam) -unreal tournament (salt multiplayer shooter devrini açan iki oyundan biri, en uzun süre kesintisiz bilgisayarımda yüklü kalan oyun) -sim city 2000 (classic keyfini 6 yıl sonra aynen yaşatan ve geliştiren oyun) -transport tycoon (tycoon oyunlarının zirvesi, otobüsümün rakip şirketinkini geçmesini seyrederken göbek attıran oyun) -doom 2 (korku ve kesintisiz aksiyon, grafik ve atmosfer şaheseri) -duke nukem 3d (dondur, küçült ve tekmele; hail to the king baby! 8-) ) -diablo 2 (bu kadar çok oynayıp da listeye almam saçmalık olurdu) -max payne (bir shooter'da aynı yeri 10 defa arka arkaya oynayıp yine de keyif almak mümkün mü? mümkünmüş) -age of empires serisi (bunu unutmuşum; ilk red alert dışında çok keyif veren diğer stratejiler) belki unuttuğum 2-3 oyun olabilir ama hala hatırdığım, bazılarını hala oynadığım, anıları olan oyunlar bunlar..[hline]That's a Bortubocuk! [Bu mesaj Sam tarafından 16 Eylül 2002 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 X-COM 1 = UFO enemy unknown unutulmuş arada sankim ... Q2 ve CS de önemli isimler ... HMM3 BG2 fallout vs ... diye giden listelere aynen katılıyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2002 1 numara fallout serisinindir (tactics i saymıyorum fallout serisinden:)) 1 den sonrası çok ta önemli diil zati :)[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2002 -fifa97(oynadığım ilk fifa serisi ve aldığım ilk cd oyunu heh) -prince of persia ve Wolf3D(bilgisayarım yokken sağda solda bulduğum bilgisayarlarda oynardım hep bu oyunlar yüklü olurdu) -monkey island 3 ve broken sword 2 -Commandos 1 (elemanların sesleri hala kulağımda valla.that's impossible offiser ;)) -Delta Force 2 (multipalyer oalrak oynadığım ilk oyun buydu sanırım.Yabancı serverlarda sabah akşam oynardık) -Age of Kings ve Rainbow six: rogue spear(bi ara manyak gibi oynardım internetten ikisinide.hatta bu oyunlar yüzünden zone.com a katlanırdım) -counter strike(rogue spear ve aok dan soğumama yol açan oyun.sanırım ben başladığımda version 6.5 di.baya bi version çıktı.bende sonunda çıkan bi aptchı download etmeye üşenip bırakmıştım heh) -ultima online(cs yi bırakmamın asıl sebebi) düşününce aklıma bunlar geldi hatırlayamadığım oyunlardanda özürdiliyorum[hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2002 Hayat nedir biliyormusunuz, hayat bir oyundur, dunyanin en guzel oyunudur! *camdan atlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2002 1.BG2 2.Starcraft 3.Severance: Blade Of Darkness 3 tane yeter, bunlar benim bugüne kadar oynarken en cok zevk aldigim oyunlar[hline]Dont make me more agressive then devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Hugo yu da unutmamak lazım (ilk hugo.. sadece tren ve dağ bölümlerinden oluşan) kendi pc'mde oynadıım ilk oyun olmakla beraber küçükkene bizi tv başına çeken ayrıca süper zevkli bir platform oyunu olup 6-7 yaşında çocukların bile zorlanmadan ve zevk alarak oynayabileceği bir platform oyunu grafik ses olarakta iyiydi zamanında[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 hakki yenmesin 92den 2002 ye kadar 10 sene gecti hala o tarihte beraber oturup oynadiim adamlar sabahin korunde arayip size gelioz multi vaaaar diyorlar ha oyun mu tabikide SENSIBLE WORLD OF SOCCER [hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bu topiği nasıl es geçmişim hayret.. en çok sevdiğim 10 oyunu yazayım ben de.. - Diablo 1 - Dungeon Keeper 1 - Starcraft - Baldur's Gate 2 - Red Alert 1 - Aliens vs Predator 2 - Half-Life - Quake 2 - The Curse Of Monkey Island - Descent: Freespace 1 Özel onur ödülleri: - Super Frog - Prince Of Persia - Duke Nukem 3D [signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 29 Mayıs 2004 12:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 divine divinity i unutuyor herkes mükemmel oyundu[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 apache bu başlık açıldığında divine divinity pek yoktu ortalarda.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 C64'te choplifter vardı.PC'ye geçince Princeof Persia ve MI1-2-3 e hasta olmuştum.Sega'da Mario derim başka bişi demem. Cep Teleofnunda Fifa güzeldi:)[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Final Fantasy Viii baldurs gate 2 jagged alliance 2 total annihilation samurai shodown 2 parasite eve 2 suikoden 2 final fantasy x metal gear solid1-2 syphon filter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Dünya da şu ana kadar en çok satılmış oyun olan TETRİS tabiki bir numara gerisi yalan.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Baldurs gate 2[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 magic&mayhem(bu oyunu bilen 1 kişiye rastladım eskidir biraz bilmiyor olabilirsiniz ama süper bişi:)) baldur's gate 2 jedi knight serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 super frog u nerden yukleyebilirim bilen var mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Diablo & Diablo II Ultima Online...[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar