Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yapmam "gereken" şeyleri yapamıyorum

cogitoz

Öne çıkan mesajlar

Şimdi benim Ağustos'ta İngilizce hazırlık geçiş sınavım var. Zaten üni hazırlığa gitmedim, bu dönemde hiç ingilizce çalışmadım, İngilizcem berbat durumda yani. Ben ne yapıyorum sınava çalışmak yerine? Sürekli farklı konularda (tarih, siyaset, bilim vs.) ilgili kitap okuyorum ya da internette araştırma yapıyorum. Sosyalliğim kız arkadaşımla buluşmakla sınırlı. Davul çalıyordum, bıraktım. Zil takımım var odada duruyo, onun bile fotoğraflarını çekip satmaya üşeniyorum. Davul kesmedi diyip gitara başlamıştım bir hevesle, ona da çalışmaya fırsat bulamıyorum artık.
Eskiden spor yapardım şimdi spor yapmadığım gibi sürekli ve çok yemek yiyorum, 20 kilo aldım 8 ayda. Geç yatıyorum geç kalkıyorum kahvaltımı hamburger ile yapıyorum. Günde ortalama 12 saat uyuyorum. Biriyle buluşacağım zaman falan hiç uyumuyorum öyle gidiyorum, sonra eve geldiğimde 16 saat falan uyuyorum. Sigarayı da çoğalttım ama alkol hiç içmiyorum.
Yani özetle şu an varsa yoksa internetim kitaplarım. Bunlardan taviz vermeden diğer şeyleri nasıl yapabilirim tavsiyesi olan var mı. Örneğin az uyutan bir hap tavsiye edebilirsiniz kullandığınız, hızlı öğreten bir ingilizce kursu olabilir (proficiency için), evde kilo vermek için bir alet edevat olabilir, bu gibi şeyler yani.

bi de ekleme yapayım; ilginçtir hayatımın en mutlu dönemini yaşıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mille said:
ozgurluk diyorum ben abi ona, istedigini yapiyosun istemedigini yapmiyosun

AthleT said:
Aynen devam.

yanlış bence, hem de epey yanlış. özgürlük bambaşka bi şey, sorumluluktan kaçmak bambaşka.

aynısından bende de var hala durduramıyorum yani ilginç bi mevzu. örneğin yapmayı deliler gibi sevdiğim bi şeyi (müzik örneğin), üstümde sınava girme, çalışma vb. bi baskı olmadığı zaman 7/24 yapabiliyorum. ama biri bana "yapmak zorundasın, kontrol edicem" (veya benzeri bir şey) dediği zaman elimi bile sürmeyip başka şeylerle uğraşıyorum ta ki baskı kalkana kadar ya da şöyle diyeyim insanlar umutsuz vaka olarak görüp uğraşmamaya karar verene kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

internet cok tehlikeli bisi, banada olmustu zamaninda, arkadaslarinda disari cikican tum bunlardan siyrilman icin, bide mutlak suretle ickiye baslaman lazim.. oda nasi mi?

simdi arkadaslaridna aksam 8 de buluyosuyon, bi mekana gidiyosunuz 12-1 e kadar muhabbet, geyik birkac bira yuvarlosunuz, havalarda guzel etrafta dolaniyosunuz, eve gelinde zaten alkol + temiz hava almisligi yuzunden zibarirsin direk.

sabahta 11 de kalk aksam 6 ya kadar internette takil, hamburger ye kahve ic, sonra 8 de hop yine disari. hergun icki icmene gerek yok arada nargileye falan gidin, sahile falan filan, bunu arada ark larinla bazen sevgilinle yap, hafta sonlari daga, baliga, mangala falan cikin bak 1 ayda bisiyin kaliyomu

bide rock konserleri falan basladi sanirim, onlara falan git.

hadi bakim bidaha seni bole gormiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Nedir bu insanları alkole özendirme davası ya. Ben de alkol içerim ama bir türlü başkalarını alkole başlattırma hevesini anlayamadım.

Böyle lay lay lom yazmak güzel de eleman yazdığın şeyden etkilendi gerçekten içmeye başladı bunun üstüne bir de alkolik oldu hayatının düzeni tamamen bozuldu diyelim? Nerden biliyorsunuz böyle bir şey olamayacağını? Yazarken biraz düşünelim geyiğin ya da hava atmanın da tehlikesi olabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yapman gereken şeyleri yapamıyorsan, şimdiden etkili bahaneler bulmak için kafa patlat.

bi laf vardı, neydi?! hah "ya bu deveyi güdersin, ya bu diyardan gidersin".

yalnız etkili bahaneler dedik, bunlar çok etkili olmalı ki seni bile ikna etmeli. yok böyle bahaneler bulamayacaksan, söyle kız arkadaşına benden adam olmaz diye; bilsin kız da.

gerçi anlamıştır o, anladığını sana anlattığında günde 22 saat uyumaya hazır ol.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...