Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 hangi kanal veriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 D-smart :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 gogo karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 İlk yarı bitti!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 1-1 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 abi yapmayın ya gözünüzü seveyim izmir yapma at 1 gol lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Yenelim alalım kombineyi Hadi Karşıyakam ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 karşıyakanın tüm sezon bıkmadan usanmadan uyguladığı "1 gol atalım üstüne yatalım" taktiği yine bir çuval inciri berbat ediyor. inşallah kasımpaşa çıkmaz ya bir diyarbakır iki kasımpaşa sevmiyorum bu takımları ikisi de çıkmasın yine süper lige lütfen :( bu arada ligin ilk yarısındaki maçı copy-paste yaptı adamlar, onda da ilk golü ferhat kiraz atmıştı, erhan küçük ile 1-1 olmuş bitmişti maç. penaltılara giderse kerem kurtarabilir günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Abi napsınlar ki 1 atalım üstüne yatalımdan başka? Kadroları çok kötü, öyle ahım şahıp saldıracak güçleri yok. Sezon başında küme düşmesi bekleniyodu KSK'nın adamlar playoffta. Daha napsınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Abi takıma helal olsun buraya kadar geldi.Buraya kadar gelmişken niye olmasın devamı hadi çocuklar ya..Uzatmalara gitsin istiyorum.Bugün şansım yerimde şans oyunlarında... hadi oğlum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 o da doğru ama siz değil miydiniz bu tip futbolu sürekli eleştiren :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Düşük bütçeli güçsüz takımla güçlü favori takım arasında fark var abi, CL'nin en pahalı kadrolarından birini kurup 560 milyon euroluk takımla yaparsan bu taktiği eleştirmekle kalmaz küfreder elimizde olsa döveriz bile :) Bu tarz futbol zaten kalitesiz futbol buna katılıyorum, ama gücü anca buna yeten takım ayrı, o kadar milyarlar saçıp kadro kurduktan sonra böyle futbol katleden takım ayrı :). Birincisini adamlar düşük bütçeyle neler yapıyo diye takdir etmek lazımken, ikincisini futbol katliamı yaptığı temelli olarak için Avrupa kupalarından banlemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 İyide karşıyaka Premier ligde oynamıyor. Rakipleride denk takımlar. O tip futbolu beğenmiyosan şu an çıkmalarını istememen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Sixoms said: İyide karşıyaka Premier ligde oynamıyor. Rakipleride denk takımlar. O tip futbolu beğenmiyosan şu an çıkmalarını istememen lazım. Karşıyaka premier ligde oynamıyor, ama Bank Asya için bile güçsüz bir kadroya sahip. Bank Asya'dan düşmesi beklenen bir ekip. Daha ne kadar vurgulayayım yahu derdimi anlatmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Evde volta atıyorum delircem niye yersin o golü ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Sonuçta sahada iki takım var. Birisi sürekli kapanıyorsa o çıkmasın dimi? Göz zevkimiz yok mu bizim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 BASTIR KASIMPAŞA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Seneye aynı kadroyla mı devam edicekler? Böyle taraftarı olan bi takım çıksın özellikle Kasımpaşadansa biz çıkalm bundan 10 kat daha iyi..Hadi karşıyakam sokaklara döökülmek için bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kasımpaşalı geldi linç linç linç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Beyhan msnden gel küfredicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 He canım he diyip geçiyorum Sixom, ne kadar anlatırsam anlatayım bir kulağından girip diğerinden çıkıyo çünkü. Chelsea tartışmasında da aynısnı söylemiştim yine söyledim, herkes anlayabilsin diye basitçe de anlattım ama nafile demek ki fazla zorlamıyım zihnini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Güzel kardeşim kapanan takımları izlemekten zevk almıyorum diyen sen değil misin? Onların bütçesi düşük olunca zevk mi alıyosun? Seyir zevki diye konuşan, bunu gelirlere falan bağlayan ben miydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 futbol asla sadece futbol değildir. o yüzden karşıyaka çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Sixoms said: Güzel kardeşim kapanan takımları izlemekten zevk almıyorum diyen sen değil misin? Onların bütçesi düşük olunca zevk mi alıyosun? Seyir zevki diye konuşan, bunu gelirlere falan bağlayan ben miydim? Chelsea ile Karşıyakayı bir tutuyorsan bişi demiyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Yok abi adam anlamıyor cevap vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar