Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 yusuf yusuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 gerivites atarken çıkan ses yusuf yusuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 löllol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 oha, geri vites yazıyomuş. yeni anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 UTKU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 nası bir tonlamayla bağırdın onu da açıklar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 tahminimce eller belde, böyle bi "'yine mi vişne suyunu halıya döktün?' tonlamasında bağıran anne" tonlamasıyla bağırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 hani çocuklar duymasın diye bi dizi vardı, kadın SELAAAAAAMİİ diye bağırırdı. o tonda bağırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 hah tam da o ses canlandı aklımda. utku kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 utkuyla ilişkimizi medeni bi şekilde noktaladık. kızlar gözünüz aydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Şu anda çok sinirliyim, kişisele topik bile açabilirim üzüntüden, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 haha rezil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bugn benımde başıma geldi çağrı geldi. geri aradım kız açtı bi tane -(ben)efendim? (o)efendim? -aramışsın evet? -bişey oldu sandım merak ettim yalnız tanıyamadım seni ben -bende seni tanıyamadım, tanıdıgım birisindir die konuşuodum yanlış aradım o zaman pardon -kimi aramıştın sen? caner'i -baya bi yanlışmış, benzemıyor bile :) ehehe -iyi akşamlar o zaman rahatsız ettim kusura bakma gece gece iyi akşamlar iyi geceler sana da -çok teşekkürler sana da Numarasını ''caneri yanlışlıkla arayan'' die kaydettim. bende yarın bi yanlışlıkla aricam ya da mesaj atıcam bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ormanda 10 caner gücündeyimdir deseydin. zühelepühele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ohoo aga ben canerin arkadaşıyım diye devam etcektin kolpaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Voys said: bugn benımde başıma geldi çağrı geldi. geri aradım kız açtı bi tane -(ben)efendim? (o)efendim? -aramışsın evet? -bişey oldu sandım merak ettim yalnız tanıyamadım seni ben -bende seni tanıyamadım, tanıdıgım birisindir die konuşuodum yanlış aradım o zaman pardon -kimi aramıştın sen? caner'i -baya bi yanlışmış, benzemıyor bile :) ehehe -iyi akşamlar o zaman rahatsız ettim kusura bakma gece gece iyi akşamlar iyi geceler sana da -çok teşekkürler sana da Numarasını ''caneri yanlışlıkla arayan'' die kaydettim. bende yarın bi yanlışlıkla aricam ya da mesaj atıcam bakalım :) yapma öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bella bence sen de bu çocuğa bir şans ver. çocuk azmetmiş bak. bu da delebilir mermeri. zaten sen de istiyo gibisin o çocuğu bunu kendine bile itiraf edemiyosun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ahaha kaç kafana cocuk aradığında çalan tüm telefonlar fırlatılcak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bidaha aradı. ben de mesaj attım manyak mısın nesin birdaha ararsan savcılığa vericem seni dedim.ses yok zafer (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bana mı diyosun? ben burda birbirini seven iki gencin arasını yapmaya çalışıyorum. dünyaya mutluluklar yayma amacım var. edit: eagle a demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bella said: bidaha aradı. ben de mesaj attım manyak mısın nesin birdaha ararsan savcılığa vericem seni dedim.ses yok zafer (tu) ne kadardır ses yok da zafer ilan ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 barbu said: bana mı diyosun? ben burda birbirini seven iki gencin arasını yapmaya çalışıyorum. dünyaya mutluluklar yayma amacım var. edit: eagle a demiştim. :) kolay gelsin o zaman çok kutsal bir görev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 işte 1 saat falan olmuştur herhalde yok daha gelmez bişi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Lan şu topik sevgilimi aldı elimden yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 o zaman (tu) edit: @bella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar