fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 gerivites atarken çıkan ses yusuf yusuf
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 oha, geri vites yazıyomuş. yeni anladım.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 nası bir tonlamayla bağırdın onu da açıklar mısın
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 tahminimce eller belde, böyle bi "'yine mi vişne suyunu halıya döktün?' tonlamasında bağıran anne" tonlamasıyla bağırdı
napae Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 hani çocuklar duymasın diye bi dizi vardı, kadın SELAAAAAAMİİ diye bağırırdı. o tonda bağırdım.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 hah tam da o ses canlandı aklımda. utku kaç
napae Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 utkuyla ilişkimizi medeni bi şekilde noktaladık. kızlar gözünüz aydın.
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Şu anda çok sinirliyim, kişisele topik bile açabilirim üzüntüden, o derece.
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bugn benımde başıma geldi çağrı geldi. geri aradım kız açtı bi tane -(ben)efendim? (o)efendim? -aramışsın evet? -bişey oldu sandım merak ettim yalnız tanıyamadım seni ben -bende seni tanıyamadım, tanıdıgım birisindir die konuşuodum yanlış aradım o zaman pardon -kimi aramıştın sen? caner'i -baya bi yanlışmış, benzemıyor bile :) ehehe -iyi akşamlar o zaman rahatsız ettim kusura bakma gece gece iyi akşamlar iyi geceler sana da -çok teşekkürler sana da Numarasını ''caneri yanlışlıkla arayan'' die kaydettim. bende yarın bi yanlışlıkla aricam ya da mesaj atıcam bakalım :)
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ormanda 10 caner gücündeyimdir deseydin. zühelepühele
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ohoo aga ben canerin arkadaşıyım diye devam etcektin kolpaya
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Voys said: bugn benımde başıma geldi çağrı geldi. geri aradım kız açtı bi tane -(ben)efendim? (o)efendim? -aramışsın evet? -bişey oldu sandım merak ettim yalnız tanıyamadım seni ben -bende seni tanıyamadım, tanıdıgım birisindir die konuşuodum yanlış aradım o zaman pardon -kimi aramıştın sen? caner'i -baya bi yanlışmış, benzemıyor bile :) ehehe -iyi akşamlar o zaman rahatsız ettim kusura bakma gece gece iyi akşamlar iyi geceler sana da -çok teşekkürler sana da Numarasını ''caneri yanlışlıkla arayan'' die kaydettim. bende yarın bi yanlışlıkla aricam ya da mesaj atıcam bakalım :) yapma öyle şeyler.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bella bence sen de bu çocuğa bir şans ver. çocuk azmetmiş bak. bu da delebilir mermeri. zaten sen de istiyo gibisin o çocuğu bunu kendine bile itiraf edemiyosun sadece.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ahaha kaç kafana cocuk aradığında çalan tüm telefonlar fırlatılcak şimdi
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bidaha aradı. ben de mesaj attım manyak mısın nesin birdaha ararsan savcılığa vericem seni dedim.ses yok zafer (tu)
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bana mı diyosun? ben burda birbirini seven iki gencin arasını yapmaya çalışıyorum. dünyaya mutluluklar yayma amacım var. edit: eagle a demiştim.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bella said: bidaha aradı. ben de mesaj attım manyak mısın nesin birdaha ararsan savcılığa vericem seni dedim.ses yok zafer (tu) ne kadardır ses yok da zafer ilan ettin
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 barbu said: bana mı diyosun? ben burda birbirini seven iki gencin arasını yapmaya çalışıyorum. dünyaya mutluluklar yayma amacım var. edit: eagle a demiştim. :) kolay gelsin o zaman çok kutsal bir görev
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 işte 1 saat falan olmuştur herhalde yok daha gelmez bişi bence.
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Lan şu topik sevgilimi aldı elimden yaa.
Öne çıkan mesajlar