Gazanfer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 oyun pek zorlamasa da survival modeu var sonucta. ben kastirip 19 yaptim en fazla, ama nette 70+ vidyolari var, kasiniz kastiriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Bende 19 da takıldım 20. wave çok sağlam geliyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 nette ararken bazı kodlarını buldum bir denicem sanırım :) plants vs zombies codes Plants vs. Zombies Type These Codes In At Any Time While Playing The Game. Code Effect pinata a shower of candy when a zombie dies trickedout Alternate Lawn Mower appearance future Gives zombies futuristic shades dance Makes the zombies dance sukhbir toggles the zombie's call for brains-sound daisies Zombies leave small daisies behind when killed Mustache Zombies Now Have Mustaches Unlockables Steam Achievements The following achievements can be unlocked by completeing the task listed for them Unlockable How to Unlock Ask Me About Mustache Mode Enable Mustache Mode Better Off Dead Get a streak of over 10 in I, Zombie Endless China Shop Get to a streak of 15 in Vasebreaker Endless Cryptozombologist Discover the top secret zombie Explodonator Blow up 10 zombies with a single cherry bomb Home Lawn Security Complete adventure mode Immortal Get to 20 flags in Survival Endless Morticulturalist Collect all 49 plants Nobel Peas Prize Get the golden sunflower trophy Spudow! Blow up a zombie using a potato mine Towering Wisdom Grow the Tree of Wisdom to 100 feet Walk This Way Hypnotize the lead dancer zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Tree of wisdom alıp onu yavaş yavaş büyütürseniz o kodları orada söylüyor zaten =) , yanlız çok büyüyünce 50 feet den 100 feet'e 1 er 1 er büyüyor =P Para harcatmak için yapmışlar ama 1 gübrenin 2500 olduğu düşünülürse 125000 sırf oraya gidiyor! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 oyun iyiymiş baya, ana menüdeki help kısmını da iyi yazmışlar birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 çok pis bağladı sabah final vardı 9 da gece 4 e kadar oynadm sonra çalştm buneya ÇDasdaszxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ben böyle 17 lvl geldim de 17yi geçemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hocam benim anladigim kadariyla survivalda cannonlar pek etkili degil. ben 16 tane yapmistim, 19u gecemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 karpuz yapmanız lazım, dondurucu olanlı hemde, toplu slow yapıyor, yanlız o metal spikelarda inanılmaz önemli. ben 20 ye tam geçerken bir tane kaçırdım =p Zaten olayı gargantulanların kırmızı gözlüleri bitiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 tree of wizdom ilginç şeyler söylüyor yalnız=) oyun sırasında "future" yazınca zombieler gözlüklü geliyor=) bir de main menudeki çiçekler düşüyor üzerine tıklayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sonundaki suondtracke hasta olmayan var mi ya? asdgdgjhas cok sirin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ilk iki oyunda bayar gibin oldum da sonradan sardi baya. güzel güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Survival Endless'te 27'de kaldim. 70 kusur yapanlar var bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Darksun said: o metal spikelarda inanılmaz önemli. ben 20 ye tam geçerken bir tane kaçırdım =p Zaten olayı gargantulanların kırmızı gözlüleri bitiriyor. metal spikelar cok ise yariyo da, lastigi patlayan arac gelmiyosa masrafina degmiyo hic bence. +2 slot harcamak gerekiyo onlarin kullanilacagi bolumde, bir de patlamaya dayanamadigi icin surekli kurmak gerekiyo. slot boslugum ve bol param yoksa ben kullanmiyorum metal spike. bi de hic buyuk gargantuan gormedim ben. nasil cikariyoruz o arkadasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Survival endless da geliyor zaten ona dayanamazsanız bitiyor, aşırı güçlüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Gazanfer said: Darksun said: o metal spikelarda inanılmaz önemli. ben 20 ye tam geçerken bir tane kaçırdım =p Zaten olayı gargantulanların kırmızı gözlüleri bitiriyor. metal spikelar cok ise yariyo da, lastigi patlayan arac gelmiyosa masrafina degmiyo hic bence. +2 slot harcamak gerekiyo onlarin kullanilacagi bolumde, bir de patlamaya dayanamadigi icin surekli kurmak gerekiyo. slot boslugum ve bol param yoksa ben kullanmiyorum metal spike. bi de hic buyuk gargantuan gormedim ben. nasil cikariyoruz o arkadasi? sen survivaldan bahsettiğimizi ayıkamamışın sanırım dostum metal spike olmadan ilerlemen mümkün değil +15 den sonra fln bende 26 yaptım şimdilik ama kasmadım çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Luriel said: ben böyle 17 lvl geldim de 17yi geçemedim. minerlar gelmeye değilde adam akıllı gelmeye başladığında o kedicikler yetmiycektir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Metal Spikelar farz. Kirmizi gozlu gargantuanlar geldiginde cook ise yariyor. Gargantuanlar anca 3 vurusta indiriyor onlari, zaman kazanma acisindan cok onemli metal spikelar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 o kediler sadece balonları patlatsın diye var ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Kediler herkese ve her yöne atıyor. Süper seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 zaten gelenleri fume shroomlar öldürüyo oyunun en güçlü towerı bence saniyede 4 kere her tarafa attack veriyor. kırmızı gözlü gargantuarlar da 4 tane mısıra ölüyo ama tek sorunum 16 dan sonra çok fazla miner geliyor durduramıyorum. bazende gargantuarlar üstlerindeki minigi mısırlara fırlatıyor o zamanda mısır kaybediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 az vuruyo onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 minerlar için ön saflar da bi boş bi dolu, toplam 3 mıknatız hallediyor. Sinir bozucu zıp zıpları da hallediyorlar çoğu zaman Ama her miner, eksik firepower demek. Bir de ya donmuş bezelye, ya da donmuş karpuz çok önemli, yavaşlatmak için. Yavaşlatıp, metal spikelara uzun zaman bırakmak süper sonuç veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 http://img188.imageshack.us/img188/9058/surt.jpg buraya kadar gelebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=anldCwBBbWY&feature=related şunu görünce vazgeçtim uraşmaktan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar