Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 soulberry said: ilk mesajda da söylemiştim, yaptım ben bunu. "seni sevmiyorum" dan daha açık ne diyebilirdim ki. ben sadece üzülüyorum, şu hali sende gördüğü sürece umudu bitmeyecektir. umut kaldıkça aşk devam eder malesef. o umudu boşu boşuna 4 sene taşımış biri olarak söylüyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 said: direk olmaz sevmiyorum seni de ikiniz içinde daha hayırlı olur. kesinlikle katılıyorum. en ufak bir ümit, EN UFAK BİR ÜMİT TANECİĞİ bile KALMAMALI. özellikle saplantılı biriyse, peşini bırakmaz, çok çok acı çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 1)zktir git die bagır.. ise yaramazsa 2)cok sakin bi sekilde bak arkadasım istemiyorum ya de.. hala yaramazsa 3)bi daa bagır hala zorluosa 4)birini bul onla takıl eglen sdf o sırada o cocuk acılar ceksin haketmis artık 3 kez laftan anlamıosa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ginaly said: grafik ister misin? ben siterim lütfen piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ginaly said: grafik ister misin? başlığı görünce kesin ginaly bi grafik patlatmıştır diye sevindim ama =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ayrıca işine yarar mı bilemem ama fikir verebilir; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Buyse said: soulberry said: ilk mesajda da söylemiştim, yaptım ben bunu. "seni sevmiyorum" dan daha açık ne diyebilirdim ki. ben sadece üzülüyorum, şu hali sende gördüğü sürece umudu bitmeyecektir. umut kaldıkça aşk devam eder malesef. o umudu boşu boşuna 4 sene taşımış biri olarak söylüyorum bunu. O umut bile olmadan 4 senede olayı kendi içinde anca bitirebilmiş biri olarak söylüyorum Buyse doğru söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ben hiç anlamadım lan bu gibi durumları.. kimyasal bi dalgalanma oluyor herhalde beyinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 SodomVsGomore said: Buyse said: soulberry said: ilk mesajda da söylemiştim, yaptım ben bunu. "seni sevmiyorum" dan daha açık ne diyebilirdim ki. ben sadece üzülüyorum, şu hali sende gördüğü sürece umudu bitmeyecektir. umut kaldıkça aşk devam eder malesef. o umudu boşu boşuna 4 sene taşımış biri olarak söylüyorum bunu. O umut bile olmadan 4 senede olayı kendi içinde anca bitirebilmiş biri olarak söylüyorum Buyse doğru söylüyor. 4 sene umut diye biriyle çıkmış olarak söylüyorum, insan farkedemeyebiliyor kız mı erkek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 öyle durumlarda IQ ya da EQ özlürlü insan takliti yapmak faydalı oluyor. Şahsen size hangisi kolay geliyorsa ben doğal olarak EQ özürlü taklidi yaptığım için mesela rahat oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 kalp atacak aga. kalp çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Ardeth said: öyle durumlarda IQ ya da EQ özlürlü insan takliti yapmak faydalı oluyor. Şahsen size hangisi kolay geliyorsa ben doğal olarak EQ özürlü taklidi yaptığım için mesela rahat oluyor ahuahu zaten IQ özürlüsü numarası çeksen bile çok sofistike kaçabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Seni kardeşim olarak görüyorum de.Bırak öyle kalsın de.Hala seviyosa sapıktır zaten koşarak uzaklaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 beni kim sevsin deliler gibi be, anca gercekten deli olursa belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellnar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 bu topiğin konusu herkes var olmayan ölesiye aşıklarını anlatması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Valla herkes aynı şeyi söylemiş ama ben de sölücem. Vur arkadaşım gerçekleri karşındakinin yüzüne. Kalp kırmamak için yalan yanlış şeyler söyleyip çocuğun çektiği/çekeceği işkenceyi uzatma yazıktır. İnsan gerçeklerle yüzleşmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Hergonan said: lol oyle sevmistim ben bi ara iyi kalplilik yapacak diye beni daha da beter etmisti kotu kiz ol canini yak bisi olmaz bi sn ya kim kız ? abi noluyo paticikte bilmediğimiz bi sürü kız mı var yoksa neden haberimiz yok bizim bu durumdan. niye bize bildirmiyolar üye olurlarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bebiþim Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ausdoıuwqu230942340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 kermit hergonan bariz erkek haberin olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 taksim zuhal müzikle megavizyonu yanyana taşımadan bu iş olmaz de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Neden olamıyor,neden ona karşılık veremiyorsun?Senin gözünde nasıl bir eksikliği var,bu eksiklik belirli bir zaman içinde düzeltilemez mi,yani bu insan neden bir şansı haketmiyor. Benim de bir 7 senelik bir psikopatlığım olmuştu,tabi ufaktan başlayıp ergenlik falanda olduğu için o kadar çok, ben hep yukarıdaki soruları düşündüm,yani onu niye tanıma şansım olmuyordu,derken, farklı şehirlerdeydik,bir gün kızı benim şehrimde karşımda buluverdim,5-6 ay beraber zaman geçirdik,sevgili olmadık ama kafamdaki insan olmadığını anladım ve şu an sadece arkadaşız,ben onu tanıma şansı elde ettim ama o beraber zaman geçirirken bile bana karşı duruşunu ve aramızda ilişki olamıyacağını hep muhafaza etti,bende başka birine aşık oldum ve ona karşı duygularım bitti. Sizin tanışıklığınız ne düzeydedir bilmiyorum ama olmaz demek ,başkasını seviyor olmak onun duygularını bitirmez bence,ben yaşadığım için kalp kırmakta tam çözüm değil gibi,bir şekilde yavaş yavaş içten soğutmak lazım,ama kesinlikle umut vermeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 seni için yanıyorum de şaşkına dönsün sonra da sevgi kelebeği modunda gerçekleri anlat kafasını karıştırarak vazgeçir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ya biliyomusunuz, beni köpekler gibi seven biri var ve ben onu sevemiyorum kahretsin. Öylesine cekiciyim ama bi okadar da baglanma problemi yasiyorum ki anlatamam. Buraya yazim dedim biri cocugu-kizi bulsun teselli etsin. dipnot: beni deliler gibi seviyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 niye sevmiyosun sevsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 oha hiç böyle bi fırsat gelmedi lan önüme, sonradan öğreniyorum hep mevzuları. nası bi şey acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar