Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizi gerçekten deliler gibi seven birine onu sevmediğinizi açıklamak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
soulberry said:
ilk mesajda da söylemiştim, yaptım ben bunu. "seni sevmiyorum" dan daha açık ne diyebilirdim ki. ben sadece üzülüyorum,

şu hali sende gördüğü sürece umudu bitmeyecektir. umut kaldıkça aşk devam eder malesef. o umudu boşu boşuna 4 sene taşımış biri olarak söylüyorum bunu.
Mesaj tarihi:
said:
direk olmaz sevmiyorum seni de ikiniz içinde daha hayırlı olur.

kesinlikle katılıyorum. en ufak bir ümit, EN UFAK BİR ÜMİT TANECİĞİ bile KALMAMALI. özellikle saplantılı biriyse, peşini bırakmaz, çok çok acı çeker.
Mesaj tarihi:
1)zktir git die bagır..
ise yaramazsa
2)cok sakin bi sekilde bak arkadasım istemiyorum ya de..
hala yaramazsa
3)bi daa bagır
hala zorluosa
4)birini bul onla takıl eglen sdf o sırada o cocuk acılar ceksin haketmis artık 3 kez laftan anlamıosa..
Mesaj tarihi:
Buyse said:
soulberry said:
ilk mesajda da söylemiştim, yaptım ben bunu. "seni sevmiyorum" dan daha açık ne diyebilirdim ki. ben sadece üzülüyorum,

şu hali sende gördüğü sürece umudu bitmeyecektir. umut kaldıkça aşk devam eder malesef. o umudu boşu boşuna 4 sene taşımış biri olarak söylüyorum bunu.

O umut bile olmadan 4 senede olayı kendi içinde anca bitirebilmiş biri olarak söylüyorum Buyse doğru söylüyor.
Mesaj tarihi:
SodomVsGomore said:
Buyse said:
soulberry said:

O umut bile olmadan 4 senede olayı kendi içinde anca bitirebilmiş biri olarak söylüyorum Buyse doğru söylüyor.

4 sene umut diye biriyle çıkmış olarak söylüyorum, insan farkedemeyebiliyor kız mı erkek mi.
Mesaj tarihi:
öyle durumlarda IQ ya da EQ özlürlü insan takliti yapmak faydalı oluyor. Şahsen size hangisi kolay geliyorsa ben doğal olarak EQ özürlü taklidi yaptığım için mesela rahat oluyor
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
öyle durumlarda IQ ya da EQ özlürlü insan takliti yapmak faydalı oluyor. Şahsen size hangisi kolay geliyorsa ben doğal olarak EQ özürlü taklidi yaptığım için mesela rahat oluyor

ahuahu zaten IQ özürlüsü numarası çeksen bile çok sofistike kaçabilir
Mesaj tarihi:
Valla herkes aynı şeyi söylemiş ama ben de sölücem.

Vur arkadaşım gerçekleri karşındakinin yüzüne. Kalp kırmamak için yalan yanlış şeyler söyleyip çocuğun çektiği/çekeceği işkenceyi uzatma yazıktır. İnsan gerçeklerle yüzleşmeli.
Mesaj tarihi:
Hergonan said:
lol oyle sevmistim ben bi ara
iyi kalplilik yapacak diye beni daha da beter etmisti
kotu kiz ol canini yak bisi olmaz

bi sn ya
kim kız ?
abi noluyo paticikte bilmediğimiz bi sürü kız mı var yoksa
neden haberimiz yok bizim bu durumdan.
niye bize bildirmiyolar üye olurlarken.
Mesaj tarihi:
Neden olamıyor,neden ona karşılık veremiyorsun?Senin gözünde nasıl bir eksikliği var,bu eksiklik belirli bir zaman içinde düzeltilemez mi,yani bu insan neden bir şansı haketmiyor.

Benim de bir 7 senelik bir psikopatlığım olmuştu,tabi ufaktan başlayıp ergenlik falanda olduğu için o kadar çok, ben hep yukarıdaki soruları düşündüm,yani onu niye tanıma şansım olmuyordu,derken, farklı şehirlerdeydik,bir gün kızı benim şehrimde karşımda buluverdim,5-6 ay beraber zaman geçirdik,sevgili olmadık ama kafamdaki insan olmadığını anladım ve şu an sadece arkadaşız,ben onu tanıma şansı elde ettim ama o beraber zaman geçirirken bile bana karşı duruşunu ve aramızda ilişki olamıyacağını hep muhafaza etti,bende başka birine aşık oldum ve ona karşı duygularım bitti.

Sizin tanışıklığınız ne düzeydedir bilmiyorum ama olmaz demek ,başkasını seviyor olmak onun duygularını bitirmez bence,ben yaşadığım için kalp kırmakta tam çözüm değil gibi,bir şekilde yavaş yavaş içten soğutmak lazım,ama kesinlikle umut vermeden
Mesaj tarihi:
Ya biliyomusunuz, beni köpekler gibi seven biri var ve ben onu sevemiyorum kahretsin. Öylesine cekiciyim ama bi okadar da baglanma problemi yasiyorum ki anlatamam. Buraya yazim dedim biri cocugu-kizi bulsun teselli etsin.

dipnot: beni deliler gibi seviyo.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...