Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizi gerçekten deliler gibi seven birine onu sevmediğinizi açıklamak

soulberry

Öne çıkan mesajlar

soulberry said:
ilk mesajda da söylemiştim, yaptım ben bunu. "seni sevmiyorum" dan daha açık ne diyebilirdim ki. ben sadece üzülüyorum,

şu hali sende gördüğü sürece umudu bitmeyecektir. umut kaldıkça aşk devam eder malesef. o umudu boşu boşuna 4 sene taşımış biri olarak söylüyorum bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:
soulberry said:
ilk mesajda da söylemiştim, yaptım ben bunu. "seni sevmiyorum" dan daha açık ne diyebilirdim ki. ben sadece üzülüyorum,

şu hali sende gördüğü sürece umudu bitmeyecektir. umut kaldıkça aşk devam eder malesef. o umudu boşu boşuna 4 sene taşımış biri olarak söylüyorum bunu.

O umut bile olmadan 4 senede olayı kendi içinde anca bitirebilmiş biri olarak söylüyorum Buyse doğru söylüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:
Buyse said:
soulberry said:

O umut bile olmadan 4 senede olayı kendi içinde anca bitirebilmiş biri olarak söylüyorum Buyse doğru söylüyor.

4 sene umut diye biriyle çıkmış olarak söylüyorum, insan farkedemeyebiliyor kız mı erkek mi.
Sosyal ağlarda paylaş

Hergonan said:
lol oyle sevmistim ben bi ara
iyi kalplilik yapacak diye beni daha da beter etmisti
kotu kiz ol canini yak bisi olmaz

bi sn ya
kim kız ?
abi noluyo paticikte bilmediğimiz bi sürü kız mı var yoksa
neden haberimiz yok bizim bu durumdan.
niye bize bildirmiyolar üye olurlarken.
Sosyal ağlarda paylaş

Neden olamıyor,neden ona karşılık veremiyorsun?Senin gözünde nasıl bir eksikliği var,bu eksiklik belirli bir zaman içinde düzeltilemez mi,yani bu insan neden bir şansı haketmiyor.

Benim de bir 7 senelik bir psikopatlığım olmuştu,tabi ufaktan başlayıp ergenlik falanda olduğu için o kadar çok, ben hep yukarıdaki soruları düşündüm,yani onu niye tanıma şansım olmuyordu,derken, farklı şehirlerdeydik,bir gün kızı benim şehrimde karşımda buluverdim,5-6 ay beraber zaman geçirdik,sevgili olmadık ama kafamdaki insan olmadığını anladım ve şu an sadece arkadaşız,ben onu tanıma şansı elde ettim ama o beraber zaman geçirirken bile bana karşı duruşunu ve aramızda ilişki olamıyacağını hep muhafaza etti,bende başka birine aşık oldum ve ona karşı duygularım bitti.

Sizin tanışıklığınız ne düzeydedir bilmiyorum ama olmaz demek ,başkasını seviyor olmak onun duygularını bitirmez bence,ben yaşadığım için kalp kırmakta tam çözüm değil gibi,bir şekilde yavaş yavaş içten soğutmak lazım,ama kesinlikle umut vermeden
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...