erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 cnn türk'e çıkmış aziz yıldırım, az önce farkettim ben de ilker yasinin sorularını cevaplıyor aragonesin tazminatı yok diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Fenerbahçe son basketbol şampiyonluğunu hangi tarihte almış Fenerbahçe-Ülker olana kadar? Ülker ondan önce ne konumdaymış şimdi nereye gelmiş. Birleşme takımlardan birine 0 katkı sağlamış diğeri onun adı altına girmiş.Benim gördüğüm bu burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hala anlamıyorsun. ülker bu anlaşmadan karlı çıktı, fenerbahçeli oldukları için anlaşma yapmadılar. ülker in işine gelseydi beşitkaş veya galatasarayla birleşirdi, fenerbahçeyi seçtiler, bu da aziz yıldırım ın başarısıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 DeathLord said: Fenerbahçe son basketbol şampiyonluğunu hangi tarihte almış Fenerbahçe-Ülker olana kadar? Ülker ondan önce ne konumdaymış şimdi nereye gelmiş. Birleşme takımlardan birine 0 katkı sağlamış diğeri onun adı altına girmiş.Benim gördüğüm bu burdan. Fenerbahçe,Ülker sponsor olmadan önceki şampiyonluğunu 1990-1991 sezonunda almış ama neden ülker sayılmıyor.Biz galatasarayın cafe crown ile anlaşmasını hebele hübele diye açıklıyormuyuz.Galatasaray ise 1966-67 yılında almış.Daha geçen sezon Euroleaguede çeyrek final oynayan takımda Fenerbahçedir.Ayrıca Ülkerspor da 1993 yılında kurulmuş bir takım olup TBL de ne kadar başarılı olsada Avrupa Arenasında Efes kadar başarılı olamamıştır.Günümüz basketboluna da yatırım birçok klüp tarafından gelmekte olduğundan eskisi gibi 1-2 takımın tekelinde gitmiyor işler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 DeathLord said: Yahu sanki Fenerbahçe mi ayarladı o anlaşmayı? Ülker'in reklam politikası sonucu gerçekleşmiş bi olay yani. Burdan da Aziz Yıldırm'a pay çıkarıyorsanız gerçekten fanboy'sunuz yani... Madem Fenerbahce ayarlamadi yada Aziz Yildirim'in payi yoktu bu anlasmada neden pastadan buyuk payi Fener aldi da Galatasaray yada Besiktas alamadi? Fenerbahce Ulker ile birlesirken, Galatasaray Cafe Crown, Besiktas ise Cola Turka isimleriyle yetinmek durumunda kaldi ki sonucta ikisi de yine Ulker'e ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Niye Beşiktaş Cola Turca'yı aldı da Galatasaray Cafe Crown'ı aldı? 3 takımla birden birleşmesi mümkün olmadığına göre. Ki basit bi mantıkla ben olsam bende Fenerbahçe ile birleşirim gereksiz biçimde Fenerbahçe ürünü tüketen ilginç bi taraftar kitlesi var.Para söz konusu. Ben burda Fenerbahçe tukaka demiyorum ki olayı Aziz Yıldırım'a mal etmeyin diyorum. Birde asıl anlatmak istediğim Fenerbahçe Erkek Basketbol takımının herhangi bir başarısı olmadığı o başarının Ülker takımına ait olduğu.Nerden bu kanıya varıyorsun dersen zaten anlattık.Ülker'in zaten düzenli elde ettiği başarılar ve imaj var ortada.Fenerbahçe sıfırla geldi sıfır ekledi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 sponsor açısından şöyle bir güzelliği var basketbolun: futbola hacayacağı kadar para harcamamasına rağmen, ciddi bir taraftar kitlesi olan bir spora yatırım yaptılar. takımlar açısından; futboldan gelen parayı basketbola daha çok yatırabilecek olan, ülkerle daha güzel bir anlaşma yaptı. bu kadar büyük paraları konuşulduğı bir ortamda kimse salak değildir. fenerin basketbol konusunda pastadan büyük dilimi alması bariz aziz'in başarısıdır dolaylı yoldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Bu konuyu okuduktan sonra içimden gelen tek şey "Futbol bölümünün %70'i salaktır" oldu malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 yalnız şu var fener taraftarının bu kadar tüketim yapması da yine yönetimin yönlendirmesi ve çalışmaları sayesinde,ha aziz yıldırım yapmıştır demiyorum ama yönetimden biri veya direk aziz yıldırım birşey yaptı,yönetim yaptırdı. Beşiktaş'ta da mesela vardı biraz,alırdık sürekli ama ne zaman Yıldırım Demirören o koltuğa yapıştı,çok büyük bir kitle artık üründe almamaya başladı,ben almıyorum mesela.Bu sene forma bile almadım indirimde 20 milyona bile buldum,aklıma Yıldırım Demirören geldi aklıma almadım... Yönetim bir şekilde kendini sevdirirse ancak birşeyler başarabilir.Bunu da zamanında yaptı şimdi doğruya doğru.Aziz Yıldırım'ı bende sevmem ama iyi yöneticidir,o yüzden takdir ederim.Ha derseniz daha öncede yazdım sportif anlamda beş para etmez bir adamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Yani taraftar kimsenin kara kaşına kara gözüne göre hareket etmiyor.Her büyük ismin gelişi zaten potansiyel olarak forma patlamasına neden oluyor.Fenerbahçede Aziz Yıldırım döneminde yıldız olayını abarttığından sürekli aktif ticaret içinde kaldı.Fenerbahçenin futbol düzeyinde bu seneki başarısızlığı ne kadar kabul edilemez olsada istikrarsız olmadığı sürece şans verilebilir.2 sezon üst üste futbolda başarısız olursa takım o zaman Aziz Yıldırım istese de klübün başında kalamaz zaten.Ezeli rakiplerimiz Galatasaray ve Beşiktaş,Aziz Yıldırım görevi sürecinde farklı farklı isimlere başkanlık koltuğunu emanet etmiştir.Hele ki Fenerbahçe gibi bir takımda bu kadar uzun süre başkan kalabilmek başlı başına bir başarıdır zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 DarKRideR said: yalnız şu var fener taraftarının bu kadar tüketim yapması da yine yönetimin yönlendirmesi ve çalışmaları sayesinde,ha aziz yıldırım yapmıştır demiyorum ama yönetimden biri veya direk aziz yıldırım birşey yaptı,yönetim yaptırdı. Beşiktaş'ta da mesela vardı biraz,alırdık sürekli ama ne zaman Yıldırım Demirören o koltuğa yapıştı,çok büyük bir kitle artık üründe almamaya başladı,ben almıyorum mesela.Bu sene forma bile almadım indirimde 20 milyona bile buldum,aklıma Yıldırım Demirören geldi aklıma almadım... Yönetim bir şekilde kendini sevdirirse ancak birşeyler başarabilir.Bunu da zamanında yaptı şimdi doğruya doğru.Aziz Yıldırım'ı bende sevmem ama iyi yöneticidir,o yüzden takdir ederim.Ha derseniz daha öncede yazdım sportif anlamda beş para etmez bir adamdır sportif anlamda para eden kim var söylede bilelim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Tebrik ediyoruz aziz beyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Rewendor said: geçene geçene yenilen, Rewendor said: ertesi maç da eski has eski hamam olunca şu iki ufak hataya çok güldüm ya heehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar