roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 pardon. ben mesajı yollarken dartanian hala cevap yazmamıştı. aşıklara acı çektirdim biraz kusura bakmayın internetim çok kötü burda. yok öyle bişey. her şey oluruna varır. ayrıca eskisini unutmak için yenilerine yelken açmak lazım. ama yok eskisini unutmak istemiyorum diyorsan git yalvar. köle ol. yap bunu dostum egonu kenara bırak. ama yine de olmuyorsa yapacak bir şey yok. izmirde olsam mutlaka gelirdim 2 bira içerdik. böyle konuştuğuma bakma çok bir şey bildiğimn yok benim de. sadece canım sıkıldı ve paticiğe yazmak istedim bu topiği buldum.
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 roket adam said: ayrıca eskisini unutmak için yenilerine yelken açmak lazım. bu kesinlikle yanlış.çivi çiviyi asla sökmüyor.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bende genelde söküyor. ama şöyle bi durum da var, terkedilip bir kızın arkasından ölücem böhühü modunda ağladığım hiç olmadı. belki ondan olmuş ta olabilir. reddedilince, uzak kalınca, özleyince falan bünyeye yeni düşünceler katmakta fayda görüyoru.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Gözümü kapattığımda onu görmekten bıktım..Her metrekarede aklıma geliyo yapıcak bişiim yok odamda (yanlış anlaşılmasın) evimde çarşıda çarşıdaki o aptal sokaklarda, bornovada,alsancakta,hiltonda,bostanlıda,dersanede her yerde çok sıkıldım çıksın istiyorum atayım kalbimden hatta başkasına platonik olsam bile yeter ama işte :S @bella: Odunluk değil ya öyle biri oluyo ki şeyine takmazken takıveriyosun aşkın oluyo o senin...sahipleniyosun hiç bitmicek gibi geliyo :S bi gün aniden sonunun oolduğunu anlıyosun ve yıkılıyosun.. @kazım: Hacı yapcak bişiimiz yok şu an bişi desem sen kimsin? pardon tanıyamadım diye mesaj atar...Çok koyuyo Tolgaya çok güveniyorum seviyorum herşeyim falan diyipte...Herşey yalan mıydı?
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 fede said: aşkından öldüğünüz kızlar şimdi osura osura uyuyo. iyileşme sürecinin başlaması için gerekli olan her şey bu cümlede resmen
irin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 @bella çivi var,çuvaldızvar,iğnevar olmadı somun var .civata bile devreye girer gerekirse.seçmesini bilmek lazım=) evt bu gece ay em soo kamyoncu
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 sdfhgsdhsd saeros haklı. ama "osshuruğğnu kokliym senin kakana yımırta kıriym" modunda olunca bazen işe yaramıyor o.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ama çok da işe yaramıyo. devamını getirmek lazım sdfsgf
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 irin said: pogodi said: offff yavrum bi kez daha vuruldum <3kime kime? sana tabiykin!
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Masquerade said: hahhaahısı çok güzelmiş.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 irin said: kızların kakası pembe DEĞİL! :(
irin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 pogodi said: irin said: pogodi said: offff yavrum bi kez daha vuruldum <3kime kime? sana tabiykin! seni var ya seni yemelere doyamam <3daha bugun portekiz usulu yedim seni andım.şimdi kızar bunlar, gel biz msn de sevişelim
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Al bunu dinle moralin yerine gelsin. http://forum.paticik.com/read.php?73,3812846,3812983#msg-3812846 (ıyy. küfürlü ses kayıtlarına gülen kamyoncu insana benzedim iyice.)
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Dartanian said: @bella: Odunluk değil ya öyle biri oluyo ki şeyine takmazken takıveriyosun aşkın oluyo o senin...sahipleniyosun hiç bitmicek gibi geliyo :S bi gün aniden sonunun oolduğunu anlıyosun ve yıkılıyosun.. anlıyorum fakat öyle bir an oluyor ki köpek gibi sevsen bile birden herşey kesiliyor inan bana.çok küçük bi hareketi,bir göz devirişi,bir mesajı ne bileyim bunun gibi şeyler.senin ne mesaj attığını bilmiyorum ama "off" diye cvp atması bile açıklayıcı.kendini üzme çünkü bir zaman sonra hatırlayıp ne salakmışım diyeceksin.kesinlikle geçicek.herşey geçiyor.güven bana sen.hadi yüzünü yıka şimdi.
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 lan fededen başka aklı başında adam yok şu topikte.
irin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 @roket adam bu gece hepimiz kamyoncuyuz kakamızın rengine gelinceeee.oyy söyleyemeyeceğim sanırım,paticik buna hazır mı emin değilim
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Bella said: kendini üzme çünkü bir zaman sonra hatırlayıp ne salakmışım diyeceksin.kesinlikle geçicek.herşey geçiyor.güven bana sen.hadi yüzünü yıka şimdi. nevet, artı bir.
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Bella said: Dartanian said: @bella: Odunluk değil ya öyle biri oluyo ki şeyine takmazken takıveriyosun aşkın oluyo o senin...sahipleniyosun hiç bitmicek gibi geliyo :S bi gün aniden sonunun oolduğunu anlıyosun ve yıkılıyosun.. anlıyorum fakat öyle bir an oluyor ki köpek gibi sevsen bile birden herşey kesiliyor inan bana.çok küçük bi hareketi,bir göz devirişi,bir mesajı ne bileyim bunun gibi şeyler.senin ne mesaj attığını bilmiyorum ama "off" diye cvp atması bile açıklayıcı.kendini üzme çünkü bir zaman sonra hatırlayıp ne salakmışım diyeceksin.kesinlikle geçicek.herşey geçiyor.güven bana sen.hadi yüzünü yıka şimdi. abi deli misiniz rakı için.
Öne çıkan mesajlar