Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 lol zeytinburnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Siirt Jetpa Futebol Clube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Ekşi sözlük idman yurdu. Hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Raid mi var ahaha.İmam hatip lisesi olmuş şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Chelsea İdman Ocağı ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Pyro said: Şampiyonlar liginde 0 çeken 2. takımsınız sanırım. Hakkaten sayılısınız haha. Ben 2009 yılında olduğumuzu sanıyordum.Bu kafayla Borussia Mönchengladbach da dünyanın sayılı takımlarından.Sonuçta 2 defa uefa kupası şampiyonluğu var.Hatta Türkler de dünyanın en büyük devleti.Ne de olsa bir zamanlar süpergüçmüş bundan 500 yıl önce fln:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Ne alakası var ki şimdi? 0 çektiğiniz sezon o kadar da eskilerde değil. Ha şu cümleyi kuran da her işler kötü gittiğinde 6 kasım vs çeken takımın taraftarı olmasa bişey demicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Asriel'in dedigine katiliyorum acikcasi. Turk futbolu mehter takimi gibi 2 ileri 1 geri. Azcik basari gorduk mu 3 4 sene saliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 sg-1 said: Deco nerede??? http://en.wikipedia.org/wiki/Deco ahaha çok eğlencelihttp://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Deco&oldid=303700156 en kralı bu history olmuş =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Nobody knows but his father is Fatih Terim. salatasaray ahhahahhsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 arkadaş şimdi de Cena Betis'e transfer olmuş çok yaratıcı milletiz vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Riverwind said: Nobody knows but his father is Fatih Terim. salatasaray ahhahahhsf Bu süpermiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 şu hasan cihat örter'den iyisini görmedim ben bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Kaynağı bulamasamda yarın için eski GS'li bir yönetici (adınıda hatırlamıyorum kusura bakmayın) davet edilmiş. Bundan önce Keita transferinde olduğu gibi eski ünlü bir isim+transfer edilen kişi şeklinde imza töreni olacakmış. Bu nedenle yarın bir imza olabilirmiş. Kaynağım webaslandaydı ama bulamadım. edit1: Coşkun Özarı'ymış bu kişi. eksisozlukten baktımda herif cidden efsaneymiş döneminde. Özellikle teknik direktörlüğü sırasında X( edit2:Geçen hafta Mehmet Demirkolda Portekizli bir isim ile anlaşıldı demişti. Ben pek kulak asmamıştım ve halada asmıyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 City'nin Arapları Terry'e aylık 1 milyon £ önermiş.50 milyon da bonservisi için Chelsea'ye vereceklermiş. İhtimal vermiyorum ama gerçekleşirse yıllık ücret olarak Ronaldo'yu geçmiş olacak Terry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 1 milyon sterlin. tey tey de tey tey. bu cityden bi bok olmaz yalnız. kimse gitmiyor oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 paraya bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 http://uk.eurosport.yahoo.com/football/multiplex/30940.html Fenerbahçe have offered 25m euros for Arjen Robben. Real Madrid could accept the bid but the Dutch midfielder hopes to remain in the Spanish capital. (Marca) sıkış haber heralde ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Mountiho falan olsa bari o portekizli. Gerçi yazamadım bile eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Adnan Sezgin sert bir dille yalanladı Deco'yu.. Keirrison Palmeiras'dan Barcelona'ya transfer olmuş , Hernanes nereye gidecek onuda çok merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 MeSh said: http://uk.eurosport.yahoo.com/football/multiplex/30940.html Fenerbahçe have offered 25m euros for Arjen Robben. Real Madrid could accept the bid but the Dutch midfielder hopes to remain in the Spanish capital. (Marca) sıkış haber heralde ama olsun. bugün de quaresmayı fenere yazmışlar. 30 yabancıyla mı çıkacaz sahata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Alex , RC , Deivid , Güiza , Bilica , Dos Santos , Cristian ve Edu şuan 8 sözleşmeli futbolcu var , Edu'nun sözleşmesi dondurulacak muhtemelen onun yerine 1 yabancı kontenjanı boş neden olmasın :) Ama Lugano dönerse bunlar boş haberler tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 biri yedek kalacak zaten mecbur bi de o var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Bonjo said: Alex , RC , Deivid , Güiza , Bilica , Dos Santos , Cristian ve Edu şuan 8 sözleşmeli futbolcu var , Edu'nun sözleşmesi dondurulacak muhtemelen onun yerine 1 yabancı kontenjanı boş neden olmasın :) Ama Lugano dönerse bunlar boş haberler tabi :) Lugano döndü sanırım.Edunun sözleşmesi donduralacakmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 bence illa biri kalacaksa deivid veya alex kalmalı yedek. alex kalmasın deivid kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar