Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Pyro said:

Şampiyonlar liginde 0 çeken 2. takımsınız sanırım. Hakkaten sayılısınız haha.

Ben 2009 yılında olduğumuzu sanıyordum.Bu kafayla Borussia Mönchengladbach da dünyanın sayılı takımlarından.Sonuçta 2 defa uefa kupası şampiyonluğu var.Hatta Türkler de dünyanın en büyük devleti.Ne de olsa bir zamanlar süpergüçmüş bundan 500 yıl önce fln:)
Sosyal ağlarda paylaş

Kaynağı bulamasamda yarın için eski GS'li bir yönetici (adınıda hatırlamıyorum kusura bakmayın) davet edilmiş. Bundan önce Keita transferinde olduğu gibi eski ünlü bir isim+transfer edilen kişi şeklinde imza töreni olacakmış. Bu nedenle yarın bir imza olabilirmiş. Kaynağım webaslandaydı ama bulamadım.

edit1: Coşkun Özarı'ymış bu kişi. eksisozlukten baktımda herif cidden efsaneymiş döneminde. Özellikle teknik direktörlüğü sırasında X(

edit2:Geçen hafta Mehmet Demirkolda Portekizli bir isim ile anlaşıldı demişti. Ben pek kulak asmamıştım ve halada asmıyorum gerçi.
Sosyal ağlarda paylaş

MeSh said:

http://uk.eurosport.yahoo.com/football/multiplex/30940.html

Fenerbahçe have offered 25m euros for Arjen Robben. Real Madrid could accept the bid but the Dutch midfielder hopes to remain in the Spanish capital. (Marca)

sıkış haber heralde ama olsun.

bugün de quaresmayı fenere yazmışlar. 30 yabancıyla mı çıkacaz sahata
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Alex , RC , Deivid , Güiza , Bilica , Dos Santos , Cristian ve Edu şuan 8 sözleşmeli futbolcu var , Edu'nun sözleşmesi dondurulacak muhtemelen onun yerine 1 yabancı kontenjanı boş neden olmasın :) Ama Lugano dönerse bunlar boş haberler tabi :)

Lugano döndü sanırım.Edunun sözleşmesi donduralacakmış...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...