Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

|Joker| said:

Baggio said:

DoGMeaT said:

adam ilk başta gülmüş kadına çiçek fln vermiş teşekkür olarak
sonradan alışmış,burnu kalkmış,hiç bakmamış bile
işte futbolcu milleti böyle

"... işte ben o Ayhan Işık'ın arkasından bağırdım 'Turist Ömeeer, Turist Ömer' diye...... dönüp bakmadı adam. Sinama işte bunlar."

fede said:

ben de istanbulda geçen ayhan ışığı gördüm. TURİST ÖMER TURİST ÖMER diye bağırdım, dönüp bakmadı. işte sinema dünyası oluyor böyle

Fail :/

oha hakkaten fail olmuşum lan. üzüldüm :(
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Vassell için çok kötü yorumlar var, facebookta FM09 sayfasında falan duyurmuşlardı, ingilizler yorum yazmışlar genel olarak "iyi ki gitti kurtulduk, o adamı nasıl aldılar hiçbir işe yaramaz" diyorlardı. Bizim birkaç Türk "ankaragücü küçük takım ne kadar kötü olursa olsun orada yıldız olur" falan demiş de "yine de kötü hiçbir özelliği yok gençlerinizi oynatın daha iyi" diyecek kadar nefret kustular ingilizler, tamam bence de kötü adam da bu kadar abartılacak kadar olduğunu da sanmıyorum yaw. Adam milli takım forması giymiş yıllarca premier ligde oynamış sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bu arada Vassell için çok kötü yorumlar var, facebookta FM09 sayfasında falan duyurmuşlardı, ingilizler yorum yazmışlar genel olarak "iyi ki gitti kurtulduk, o adamı nasıl aldılar hiçbir işe yaramaz" diyorlardı. Bizim birkaç Türk "ankaragücü küçük takım ne kadar kötü olursa olsun orada yıldız olur" falan demiş de "yine de kötü hiçbir özelliği yok gençlerinizi oynatın daha iyi" diyecek kadar nefret kustular ingilizler, tamam bence de kötü adam da bu kadar abartılacak kadar olduğunu da sanmıyorum yaw. Adam milli takım forması giymiş yıllarca premier ligde oynamış sonuçta.

Geçen Spormax i izliyordum öyle United-City maçı vardı geçen sezonun Vassell takır takır oynuyordu valla Robinho ile yan yana , peder beye dedim hatta bak bu adamı Ankaragücü almış diye inanmamıştı :D
Vassell Türkiyede rahat iş yapar öyle tamamen bitmiş biri değil kesinlikle , geçen sezon kimlerle oynadığıda belli.
Manicheyide aldılarsa 19 mayıs her maç 20 bin kişi full dolar artık :D
Sosyal ağlarda paylaş

Burak Yılmaz>Eskişehir (Kiralık)

Ayrıca Josico , Edu ve Güiza'nında lisanslarını çıkartmamış Fenerbahçe.

Edu'nun lisansının çıkartılmaması Lugano'nun kalacak olmasına işaret.

Güiza konusu çok ilginç Daum'un basın toplantısını izledim bugün Güizaya ulaşamıyorum demişti , Güiza'da satılacak gibi iyi bir fiyata , yerine kral bir forvet alınabilinir.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi daha çok var sezon başlamasına. Birde merak ettiğim hani Fenerbahçe az para harcamadı şu ana kadar. Bir de bu oyuncular gönderilirse (Güiza dışında para karşılığı satabiliceği oyuncu yok) çok ciddi rakamlar harcaması lazım ki yerlerini doldurabilsin.
Maldonado-josico gidiyor 2 orta saha lazım.
Edu-Lugano gidiyor Bilica geldi bi defans daha lazım.
Güiza giderse bir de forvet alması gerekicek.
İyi güzel zengin takım da hayırlısı yani...

Birde Hamit haberlerini anlamıyorum ben. Hamit nerde oynayacak Topuz nerde oynayacak Özer nerde oynayacak zaten var olan Deivid,Kazım falan ne yapılıcak. Ben açıkçası çözemedim henüz Fenerbahçe'yi. Hangi taktikle oynayacak falan.
Yani bu kadar isim geçiyor sol kanat yine uğur boral-Carlos'a mı emanet kalıcak?
Ben çözemedim açıkçası bi çözen anlayan varsa banada anlatsın...
Sosyal ağlarda paylaş

Öylesine yazdım ben Emre oynar solda , Hamit gibi adama her zaman yer bulunur kadroda o sorun değil :) Ama olacağını düşünmüyorum kesinlikle kalacak Bayern de.

Birde Mehmet Aurello konusu var gs ın alabilmesi için 5.5m € ödemesi lazım Fenerbahçeye , tff den çıkan karara göre.
Sosyal ağlarda paylaş

raistftw said:

Lugano'nun kaldığı yada yerine yabancı transfer edildiği taktirde bile 5 yabancı oluyor mümkün değil :D FB ye yakışmaz

Harbi oda dikkatimi çekti Maldonado , Josico gitti.Güiza , Edu ve Luganoda olmazsa.Kalanlar RC , Alex , Bilica ve Deivid oluyor , 6+2 var yani Fenerbahçe 4 yabancımı transfer edecek , daha tık yok hiç anlamadım bende bu yabancı politikasını :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...