Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 aurelio yu baya beğenirim ama istemem emana gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ya başlık açmayım burdan sorayım bjk nin hazırlık maçı yarınmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 |Joker| said: Baggio said: DoGMeaT said: adam ilk başta gülmüş kadına çiçek fln vermiş teşekkür olarak sonradan alışmış,burnu kalkmış,hiç bakmamış bile işte futbolcu milleti böyle "... işte ben o Ayhan Işık'ın arkasından bağırdım 'Turist Ömeeer, Turist Ömer' diye...... dönüp bakmadı adam. Sinama işte bunlar." fede said: ben de istanbulda geçen ayhan ışığı gördüm. TURİST ÖMER TURİST ÖMER diye bağırdım, dönüp bakmadı. işte sinema dünyası oluyor böyle Fail :/ oha hakkaten fail olmuşum lan. üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Ankaragücü Darius Vassell'den sonra Maniche'i almış. Demin altyazı geçti TV'de, ne kadar doğru bilmiyorum da şaşırdım (kontratı falan da bitmişti ama adam daha 32sinde, mevkisi için aşırı yaşlı sayılmaz, portekiz millisi falan yıllarca ismi duyulmuş), Noooluyo laN !?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ahaha almışlar hakkaten. helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Aziz renkler benziyo diye takımları mı karıştırdın allahsız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Hani Sivas yapsa bu transferleri anlayacam, şampiyonlar liginde falan oynayacak da Ankaragücü napıyo la ? Vay vay vay... GS'ye gelse sevineceğim adamdı Maniche, Ankaragücü aldı. Röh Bu arada Burak Yılmaz (FB) -> Eskişehirspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Bu arada Vassell için çok kötü yorumlar var, facebookta FM09 sayfasında falan duyurmuşlardı, ingilizler yorum yazmışlar genel olarak "iyi ki gitti kurtulduk, o adamı nasıl aldılar hiçbir işe yaramaz" diyorlardı. Bizim birkaç Türk "ankaragücü küçük takım ne kadar kötü olursa olsun orada yıldız olur" falan demiş de "yine de kötü hiçbir özelliği yok gençlerinizi oynatın daha iyi" diyecek kadar nefret kustular ingilizler, tamam bence de kötü adam da bu kadar abartılacak kadar olduğunu da sanmıyorum yaw. Adam milli takım forması giymiş yıllarca premier ligde oynamış sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 maniche nasıl gemiş yahu.hiç mi talipi yokmus adamın.yada ankarada iyi dalavere paralar dönüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Rewendor said: Bu arada Vassell için çok kötü yorumlar var, facebookta FM09 sayfasında falan duyurmuşlardı, ingilizler yorum yazmışlar genel olarak "iyi ki gitti kurtulduk, o adamı nasıl aldılar hiçbir işe yaramaz" diyorlardı. Bizim birkaç Türk "ankaragücü küçük takım ne kadar kötü olursa olsun orada yıldız olur" falan demiş de "yine de kötü hiçbir özelliği yok gençlerinizi oynatın daha iyi" diyecek kadar nefret kustular ingilizler, tamam bence de kötü adam da bu kadar abartılacak kadar olduğunu da sanmıyorum yaw. Adam milli takım forması giymiş yıllarca premier ligde oynamış sonuçta. Geçen Spormax i izliyordum öyle United-City maçı vardı geçen sezonun Vassell takır takır oynuyordu valla Robinho ile yan yana , peder beye dedim hatta bak bu adamı Ankaragücü almış diye inanmamıştı :D Vassell Türkiyede rahat iş yapar öyle tamamen bitmiş biri değil kesinlikle , geçen sezon kimlerle oynadığıda belli. Manicheyide aldılarsa 19 mayıs her maç 20 bin kişi full dolar artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ahaha bonjo ile tamamen aynı olay oldu. pedere deyince baya şaşırdı, adam takır takır oynuyordu ilk yarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Burak Yılmaz>Eskişehir (Kiralık) Ayrıca Josico , Edu ve Güiza'nında lisanslarını çıkartmamış Fenerbahçe. Edu'nun lisansının çıkartılmaması Lugano'nun kalacak olmasına işaret. Güiza konusu çok ilginç Daum'un basın toplantısını izledim bugün Güizaya ulaşamıyorum demişti , Güiza'da satılacak gibi iyi bir fiyata , yerine kral bir forvet alınabilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Edu'ya lisans çıkartmasına gerek var mı ki fenerbahçe'nin. zaten lisanslı sözleşmeli futbolcu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=58638 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Abi daha çok var sezon başlamasına. Birde merak ettiğim hani Fenerbahçe az para harcamadı şu ana kadar. Bir de bu oyuncular gönderilirse (Güiza dışında para karşılığı satabiliceği oyuncu yok) çok ciddi rakamlar harcaması lazım ki yerlerini doldurabilsin. Maldonado-josico gidiyor 2 orta saha lazım. Edu-Lugano gidiyor Bilica geldi bi defans daha lazım. Güiza giderse bir de forvet alması gerekicek. İyi güzel zengin takım da hayırlısı yani... Birde Hamit haberlerini anlamıyorum ben. Hamit nerde oynayacak Topuz nerde oynayacak Özer nerde oynayacak zaten var olan Deivid,Kazım falan ne yapılıcak. Ben açıkçası çözemedim henüz Fenerbahçe'yi. Hangi taktikle oynayacak falan. Yani bu kadar isim geçiyor sol kanat yine uğur boral-Carlos'a mı emanet kalıcak? Ben çözemedim açıkçası bi çözen anlayan varsa banada anlatsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Maniche ile ilgili bir haber bulamadım yanlız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Evet hiçbiyerde geçmiyor Maniche lafı. Birde Mehmet A. hakkında dava var eğer lehine sonuçlanırsa vs. diye ön sözleşme imzaladı GS deniyor. Ama açıkçası çok inandırıcı gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 4-3-1-2 oynayacak Fenerbahçe , Volkan GG , Lugano(veya transfer) , Bilica , RC Hamit , Emre , Topuz Alex De Souza Transfer , Semih Hamite yer var yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Topuz solda oynayacak yani iyiymiş ... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Lugano'nun kaldığı yada yerine yabancı transfer edildiği taktirde bile 5 yabancı oluyor mümkün değil :D FB ye yakışmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Öylesine yazdım ben Emre oynar solda , Hamit gibi adama her zaman yer bulunur kadroda o sorun değil :) Ama olacağını düşünmüyorum kesinlikle kalacak Bayern de. Birde Mehmet Aurello konusu var gs ın alabilmesi için 5.5m € ödemesi lazım Fenerbahçeye , tff den çıkan karara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 raistftw said: Lugano'nun kaldığı yada yerine yabancı transfer edildiği taktirde bile 5 yabancı oluyor mümkün değil :D FB ye yakışmaz Harbi oda dikkatimi çekti Maldonado , Josico gitti.Güiza , Edu ve Luganoda olmazsa.Kalanlar RC , Alex , Bilica ve Deivid oluyor , 6+2 var yani Fenerbahçe 4 yabancımı transfer edecek , daha tık yok hiç anlamadım bende bu yabancı politikasını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 hamit fenere gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Fener transfer fırtınasına hazır olun. Fırtına öncesi sessizlik. Bir bakmışın ronaldinho-schevo gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar