Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

sağ ayağını bir kere kırdı ameliyat oldu
iyileşti
yine sakatlandı
bence riskliyi bırak saçma bir transfer olur
sonuçta diyelim sakatlığını yendi
adamın doğru düzgün 1.lig tecrübeside yokki
yalan olur bence

kim olabilir diye düşünüyorum

caner var cska mosvokavada,sol kanatta oynuyormu bilmiyorum,sol bek ve orta sahada oynadı,belki kanattada oynar bilemem, gerçi onunda ağır bir sakatlık ve iyileşememe durumu olmuştu bel fıtığı fln birşeyler.

bide veli kavlak var,onu bırakacaklarını sanmıyorum,geleceği olan bir futbolcu,ama bıraksalar bile adamı harcarlar burda
ne yeteneğini geliştirip potansiyeline ulaşabilir türkiye şartlarında,nede oynadığa sürede taraftarın gözüne girebilir çünkü an itibariyle beşiktaş kalitesinde bir adam değil.

hayırlısı artık ne diyim
Sosyal ağlarda paylaş

başımızda mustafa denizli olduktan sonra herkese sabır gösteririz , o dereceye getridi artık mustafa denizli. beşiktaş camia olarak güveniyor teknik direktörüne, yanlış değişiklik yaptığında "evet yanlış yaptım" da diyebiliyor mustafa denizli. zaten şampiyonluğu da böyle kazandık. o yüzden veli kavlak da , diğer gelen gençler de yeterli krediyi bulucaklardır.

ayrıca veli kavlak , aydın karabuluttan daha iyi sol açık değil , şu çocuk bi adam olmadı/edilemedi. türk sol açık yetişmiyor senelerdir , bu çocuğu da harcadık.
Sosyal ağlarda paylaş

veli kavlakta alınsa farklı olmuyacakki
ne adaptasyon süreci ne tecrübe önemsenecek,eğer ilk sezondan yıldız olmassa transferde küsürat olacak
gidecek anadolu takımına,kariyerini türkiyeye zincirleyecek
yada kalacak , mustafa denizli ve yönetimin kaprisiyle kulübeye hapsedilecek hatta ilk 18'e alınmayacak.
her takımda böyle bu,türkiyede böyle.
isterseniz ateşe atın ama çözmeninde tek yolu var
yabancı sınırlamasını kaldır
bırak 3 büyükler ve parası yetenler doldursunlar takımı ecnebilerle.
o zaman "lan bi maç oynayım sonraki maç yatarım nolcak",en küçük sakatlıkta "oh be,tatil" diyen türk oyuncusu kalmayacak,çünkü ekmeğinin peşinde olacak adam,seve seve yada diğer türlü oynayacak
parası yetmeyende seve seve yada diğer türlü futbolcu yetiştirecek.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.ntvmsnbc.com/id/24982461/

Adnan Polat transferi kapattık,takip ettiğimiz birkaç genç yetenek var onlardan birini alabiliriz demişti.
Rijkaardın da açıklamalarından sonra sanıyorum 18-22 yaşları arasında yüksek maliyeti olmayan gelecek vaat eden bir veya iki yabancı oyuncu getirmeye çalışıyorlar eldeki yabancı kontenjanını kullanmak için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...