DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 mustafa denizli,sol açığa bir gurbetçi alıcaklarını söyledi. aklıma ilk olarak veli kavlak geldi,ama bırakmazlar heralde diye düşündüm.2011'e kadar sözleşmesi varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ümit korkmaz lafı falanda geçiyor tam tanımam etmem nerde oynar onuda bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ümit korkmaz daha mantıklı evet geçen sezon frankfurta transfer oldu 2.5 milyon euro'ya ama çok gözükemedi 2 kere sakatlandığı için tam kapasitede oynarken uğur boralın formda(lolwut) olduğu kadar olan bir adam vasat bir transfer olur eğer geçkeleşirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Bizim başkandan herşey beklenir.Bir bakmışsın yıldıray gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ümit korkmaz bi tarafını kırmıştı oynayamadı geçen sezon doğru düzgün riskli transfer olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 sağ ayağını bir kere kırdı ameliyat oldu iyileşti yine sakatlandı bence riskliyi bırak saçma bir transfer olur sonuçta diyelim sakatlığını yendi adamın doğru düzgün 1.lig tecrübeside yokki yalan olur bence kim olabilir diye düşünüyorum caner var cska mosvokavada,sol kanatta oynuyormu bilmiyorum,sol bek ve orta sahada oynadı,belki kanattada oynar bilemem, gerçi onunda ağır bir sakatlık ve iyileşememe durumu olmuştu bel fıtığı fln birşeyler. bide veli kavlak var,onu bırakacaklarını sanmıyorum,geleceği olan bir futbolcu,ama bıraksalar bile adamı harcarlar burda ne yeteneğini geliştirip potansiyeline ulaşabilir türkiye şartlarında,nede oynadığa sürede taraftarın gözüne girebilir çünkü an itibariyle beşiktaş kalitesinde bir adam değil. hayırlısı artık ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 başımızda mustafa denizli olduktan sonra herkese sabır gösteririz , o dereceye getridi artık mustafa denizli. beşiktaş camia olarak güveniyor teknik direktörüne, yanlış değişiklik yaptığında "evet yanlış yaptım" da diyebiliyor mustafa denizli. zaten şampiyonluğu da böyle kazandık. o yüzden veli kavlak da , diğer gelen gençler de yeterli krediyi bulucaklardır. ayrıca veli kavlak , aydın karabuluttan daha iyi sol açık değil , şu çocuk bi adam olmadı/edilemedi. türk sol açık yetişmiyor senelerdir , bu çocuğu da harcadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 veli kavlakta alınsa farklı olmuyacakki ne adaptasyon süreci ne tecrübe önemsenecek,eğer ilk sezondan yıldız olmassa transferde küsürat olacak gidecek anadolu takımına,kariyerini türkiyeye zincirleyecek yada kalacak , mustafa denizli ve yönetimin kaprisiyle kulübeye hapsedilecek hatta ilk 18'e alınmayacak. her takımda böyle bu,türkiyede böyle. isterseniz ateşe atın ama çözmeninde tek yolu var yabancı sınırlamasını kaldır bırak 3 büyükler ve parası yetenler doldursunlar takımı ecnebilerle. o zaman "lan bi maç oynayım sonraki maç yatarım nolcak",en küçük sakatlıkta "oh be,tatil" diyen türk oyuncusu kalmayacak,çünkü ekmeğinin peşinde olacak adam,seve seve yada diğer türlü oynayacak parası yetmeyende seve seve yada diğer türlü futbolcu yetiştirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 tabata bitti diye yazıyor milliyet'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 sadece milliyette değil heryerde yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 tabata'nın hastasıyım fan clubını filan kurabilirim o derece süper adam bence ama gelmeyecek delgadonun sözleşmesini dondurmak filan yalan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Ya ben takım kaptanını,böyle zor bir durumda yalnız bırakmayı anlamıyorum.Bu mu Beşiktaşlılık.Lanet olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 tabata küçük takımın büyük topçusu nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 http://www.ntvmsnbc.com/id/24982461/ Adnan Polat transferi kapattık,takip ettiğimiz birkaç genç yetenek var onlardan birini alabiliriz demişti. Rijkaardın da açıklamalarından sonra sanıyorum 18-22 yaşları arasında yüksek maliyeti olmayan gelecek vaat eden bir veya iki yabancı oyuncu getirmeye çalışıyorlar eldeki yabancı kontenjanını kullanmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 troisi> kayserispor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 troisi iyi topcu olacak.dikkatle takip ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Dos Santos gelsin GS'ye yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 fener forvet arayışına çözüm olarak ankaradan jabayla son verdi diye mesaj attı arkadaşım kalp krizi geçirdim sonra düşündüm aslında o akdar köyü bi herif değil lan lakin yok yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Antep başkanı,tabatayı satmıcam demiş.Oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Jaba gökhan zanın yanından kafa vurmuştu 1-2 defa diye hatırlıyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 jabanın kafaları efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 gökhan zan'ın yanından ben de kafa vururum muhtemelen 2-3 denemede. boyum 1.72. bu bir kriter değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 korner atışından 5 saniye önce -bu mu kafa topuna çıkcak lan ahah kornerin golle sonuçlanmasından sonra -WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 az önce lig tv'nin verdiği habere göre GS Aurelio ile ön sözleşme imzalamış. bonservis bedeli de 1.5 milyon euro imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar