Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Rewendor said: Azmodai said: fener schevchenkoyu alacakmis. 33 yasinda yildizi sonmus bir transferle taraftari bir yil daha kandirma cabalari :D insallah got olurum, o ayri Heyt be, 7 milyon euro istiomuş Chelsea bonservise, Servet'i 8'e satıyoduk biz. Sheva'ya 4 gol attıran Servet'in ondan pahalıya malolacağı günleri de görecekmişiz :D İyi de Servet satılmadı ki.Ortada somut birşey yok.Son haliyle Servet 500 bin Euroya satılmış.Yani Sheva hala daha değerli:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Marsilya krizi yüzünden o detaylara girmeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Rewendor said: Marsilya krizi yüzünden o detaylara girmeyelim :) Valla takdir ediyorum ben seni.Burda tarafsız davranmaya çalıştıkça üzerime gelen diğer fanatik arkadaşlar gibi davranmadığın için:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Asriel said: Rewendor said: Marsilya krizi yüzünden o detaylara girmeyelim :) Valla takdir ediyorum ben seni.Burda tarafsız davranmaya çalıştıkça üzerime gelen diğer fanatik Gs lı arkadaşlar gibi davranmadığın için:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 FB'nin gündemindeki Onyewu'yu A.C. Milan kapmış.. Ya tamam baya güzel gözüktü konfederasyon kupasında da, Milan ayarında da değildi yani. Pirlo'yu mu satacaklar? Zaten Kaka falan gitti valla kulübü bombalar taraftar. E Gattuso, Ambrosini falan da var, hatta çok zorlarsan Emerson da duruyodu galiba, ne gerek var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 onyewu defansın göbeğinde oynuyor, gayet yerinde bir transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manitu070207 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Maldini nin yerinemi aldılar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 unK said: onyewu defansın göbeğinde oynuyor, gayet yerinde bir transfer Ben ön libero izlemiştim adamı 1-2 kere, ya da yanlış hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 hüseyin çimşir, pablo martin batalla -----> bursaspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 hüseyin çok ilginç oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 gelmesin agam sheva filan ya off sinir stress oldum bu transferler yuzunden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ilginç ama doğru transfer oldu diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 hüseyin türkiyenin en kötü futbolcusu be, yazık etmiş bursa.. trabzon'un hüseyinden kurtulmuş olması da şahaneymiş.. ayrıca evet onyewu nesta ve maldiniden boşalan yere oturacak heralde.. ne kadar tutar orayı bilemicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Sheva , Paulsen o bu hepsi yalan tek gerçek Arjen Robben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 inanıyosun yani gerçekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Kandırmayın Fenerbahçelileri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 shevayı yalanlamış fb belki de güiza giderse diye hazırda tutyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 alt yazı geçti atv de fener sheavyı transfer etti diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 unK said: hüseyin türkiyenin en kötü futbolcusu be, yazık etmiş bursa.. trabzon'un hüseyinden kurtulmuş olması da şahaneymiş.. yanılıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Hüseyin Cimşir gelmiş geçmiş en kötü oyunculardan biridir. Kemalettin Şentürk ile falan yarışır yani. Bu adamı adam yokluğundan milli takıma çağırmak da hainlikti resmen. Bu kadar balta bir ön libero daha görmedim yahu. top kesme 15 falan iken diğer tüm özellikleri 5 > adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 fm2008 de iyi adamdı yahu :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Trabzonspor kaptanını böyle harcamak da iyiymiş. Taş gibi adam tamam süperstar değilde yani kötü futbolcu falan da komik bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 raistftw said: Trabzonspor kaptanını böyle harcamak da iyiymiş. Taş gibi adam tamam süperstar değilde yani kötü futbolcu falan da komik bence. Hele de Türkiyenin en kötüsü:)Kötü futbolcu da olabilir kimine göre ama en kötü demek milli takım ve Trabzonspor forması giymiş bir futbolcu için söylenmez sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 abi milli takım formasını Kemalettin de giydi dediğim gibi. tam olarak aynı klansmanda adamlar. Kemalettin dönüp şut atamazdı mesela 2-3 kere göt üstü oturduğunu hatırlıyorum ben. odun diye tabir ettiğimiz futbolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yalnız hüseyin'i alan takım da bursaspor, öyle bakmak lazım olaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar