Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 said: Sevgili Haber 1903 okuyucuları, Matteo Ferrari transferi konusunda sondakika haberlerini dün gece yarısı sizlere bildirmiştik. Bu iş bitti, sadece Demirören`in imza atmasına ve borsaya bildirilmesine kaldı. Ancak biliyorsunuz transfer işleri yapılırken ortaya iki eşit alternatif koyulur ve bu şekilde fiyatların artmaması sağlanır. Aynı sistem bu transfere uygulandı ve kantarın öteki ucuna Metzelder konuldu. Ferrari daha hızlı ve yapışkan, Alman ise daha ağır ama hem boylu hem de kalıplı. Ferari`nin bittiğini gören Metzelder cephesi hemen fiyatı ve şartları yumuşatıp yeni bir atak başlattı. Bizim futbol anlayışımıza göre ikisininde kendine göre artıları ve eksikleri var. Ferrari veya Mercedes misali.. Biz işi son noktaya getirdik, artık son kararı Mustafa Denizli versin. Her ne karar verirse versin bize göre ikiside Beşiktaş`a yakışacak oyuncu olacaktır. HABER 1903 böyle birşey var ama sallama olabilir.
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ferrari sağ bek oynuyor muydu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 NTVSpor'da denildi şuan anlaşılmaya varıldı kontenjan açılması bekleniyor diye Ferrari için, 3 senelik anlaşılmış işte fiyatı belli değil şuan, birde kontenjan için zapo'yu yollayacaklarmış,en ciddi tekliflerde Bursa'dan ve İBB'den gelmiş,Bursa'ya yakın deniyor :)
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Ertuğrul bize iyilik yapacak =P Zapo'yu ben sevmiştim ya ilk geldiğinde zan sakatken sivok ile beraber çok sağlamlardı.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ferrari'yi 3.5'a alıyoruz benim bildiğim. edit: bu arada alman milli takımının stoperini yerden yere vurmuşsunuz lol. ağırda yani vur dedik öldürmüşsünüz
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 benzema ----> real madrid. 35m euro :S
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Lol sercan 1 sene uzatmış kontratını güya, hürriyette flaş flaş diye yazıyor, dalga geçer gibi, 2011 de bitecek sözleşme 2012 olmuş =P
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 1 yıl artması değil orda konu. Herkese bu sene artık bursa'dayım mesajı...
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Anlam öylede SERCAN İMZA ATTI diye başlık olunca fenere gitti diye düşünüyor insan, sözleşmeyi uzatmıştır diye hiç geçirmedim aklımdan =P
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 uzun sacli haldunum nerelerdesin, neler yapiyosun, kimleri getiricen, bi haber ver lan, lutfen.
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 pazartesi 2 kolunda 2 taneyle dönecek diyorlar ya hayırlısı ... :D Yalnız millet neler neler alıyor bizde tık yok daha offf yani...
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 sampiyonlar ligine katilmadan kazandik diye gelmesin elinde kupayla.
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 keita galatasarayda http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/4186.php
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bu kim ya şaka mı? Nondadan iyi mi bu şimdi zzzZz
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ben en azından ayrı başlık hak edecek bir adam bekliyordum. http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/33366/abdul-kader-keita/profil.html fiyatı 8 milyonmuş, Lyondaki performansı berbat 52 maç 5 gol hadi hayırlısı dicemde kimleri bekliyorduk kim geldi
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Bende ilk o tepkiyi verdim ama adına başlık açılmasını hakediyormuş aslında. Govou da aynı şekilde az gol atmış Lyon'da çünkü bütün golleri Benzema atıyor. Kanatta oynatılmış daha çok. Tam 4-3-3 forveti deniyor. İnanılmaz paralara transfer olmuş Lyon'a. Kötü futbolcu olduğunu sanmıyorum. http://www.youtube.com/watch?v=BPZM_8eIXG0 Yamyam lan bu :D
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 27 yaşına gelmiş avrupada oynadığı en iyi lig fransa olan ve oradan türkiyeye gelen , açıkcası benim cahilliğim belki ama hani yıldız falan olmayan bir adam gibi geldi bana. Hani gidip forma falan almam tonla forvet ismi biliriz ki en çok forvet ismi bilinir zaten bu adamı ah keşke diyen bir kişi varmıdır? ne yaptın Haldun :=) hani genç olsa bari oda değil
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Valla ben sevdim. oldum olası severim zaten bu tip kazmaları dana gibi adam işte giricek içeriye dağıtıp çıkıcak baroş da aralardan atıcak gollerini =)
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 barosun yanina iyi olabilir, yildizdan cok is yapicak adam lazim oraya.
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Hani kazma alıyorsan genç bir kazma al :) şöle 22 yaşında falan belki adam olur sonradan 27 yaşında kazma alınır mı birde tonla bonservis vermişlerdir bu ayıcığa 5 milyon euro civarı olarak tahmin ediyorum transfer market fiyatına göre
Öne çıkan mesajlar