Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Sevgili Haber 1903 okuyucuları, Matteo Ferrari transferi konusunda sondakika haberlerini dün gece yarısı sizlere bildirmiştik.

Bu iş bitti, sadece Demirören`in imza atmasına ve borsaya bildirilmesine kaldı.

Ancak biliyorsunuz transfer işleri yapılırken ortaya iki eşit alternatif koyulur ve bu şekilde fiyatların artmaması sağlanır.

Aynı sistem bu transfere uygulandı ve kantarın öteki ucuna Metzelder konuldu.

Ferrari daha hızlı ve yapışkan, Alman ise daha ağır ama hem boylu hem de kalıplı.

Ferari`nin bittiğini gören Metzelder cephesi hemen fiyatı ve şartları yumuşatıp yeni bir atak başlattı.

Bizim futbol anlayışımıza göre ikisininde kendine göre artıları ve eksikleri var.

Ferrari veya Mercedes misali..

Biz işi son noktaya getirdik, artık son kararı Mustafa Denizli versin.

Her ne karar verirse versin bize göre ikiside Beşiktaş`a yakışacak oyuncu olacaktır.

HABER 1903

böyle birşey var ama sallama olabilir.
Mesaj tarihi:
NTVSpor'da denildi şuan anlaşılmaya varıldı kontenjan açılması bekleniyor diye Ferrari için,

3 senelik anlaşılmış işte fiyatı belli değil şuan,

birde kontenjan için zapo'yu yollayacaklarmış,en ciddi tekliflerde Bursa'dan ve İBB'den gelmiş,Bursa'ya yakın deniyor :)
Mesaj tarihi:
ben en azından ayrı başlık hak edecek bir adam bekliyordum.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/33366/abdul-kader-keita/profil.html

fiyatı 8 milyonmuş, Lyondaki performansı berbat 52 maç 5 gol
hadi hayırlısı dicemde kimleri bekliyorduk kim geldi
Mesaj tarihi:
Bende ilk o tepkiyi verdim ama adına başlık açılmasını hakediyormuş aslında. Govou da aynı şekilde az gol atmış Lyon'da çünkü bütün golleri Benzema atıyor. Kanatta oynatılmış daha çok. Tam 4-3-3 forveti deniyor. İnanılmaz paralara transfer olmuş Lyon'a. Kötü futbolcu olduğunu sanmıyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=BPZM_8eIXG0
Yamyam lan bu :D
Mesaj tarihi:
27 yaşına gelmiş avrupada oynadığı en iyi lig fransa olan ve oradan türkiyeye gelen , açıkcası benim cahilliğim belki ama hani yıldız falan olmayan bir adam gibi geldi bana.

Hani gidip forma falan almam tonla forvet ismi biliriz ki en çok forvet ismi bilinir zaten bu adamı ah keşke diyen bir kişi varmıdır?

ne yaptın Haldun :=)
hani genç olsa bari oda değil
Mesaj tarihi:
Hani kazma alıyorsan genç bir kazma al :)
şöle 22 yaşında falan belki adam olur sonradan 27 yaşında kazma alınır mı birde tonla bonservis vermişlerdir bu ayıcığa 5 milyon euro civarı olarak tahmin ediyorum transfer market fiyatına göre
  • Yeni Oluştur...