Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Fenerbahce boyle bitircek gibi geliyor bana transfer sezonunu maksimum bi yabanci daha bek gelir baskada transfer olmaz gibi.

rijkarda babel'i ikna ettim, parasini verin gelsin demis.Sanmiyorumki Galatasaray o kadar para versin.

Besiktas en komedisi zaten Gokhan Zan'in sozlesmesinde +1 opsiyonunu unuttuk demisler.Tupcude hayirlisi olsun demis zaten.Saka gibi.

Bu arada bi tek ozer ve aykut kocamana sevindim ben, aykut kocaman cok destek olucaktir Ozerin gelismesi adina bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi opsiyon unutulur mu yapmayın etmeyin,gazetelerde feci sallıyor mehmet topuz olayından sonra ne olursa olsun böyle haberler çıkması normal gerçi,

hatta hamit ve halil kardeşler gelmişler türkiye'ye ama imza attırmayı unutmuş BJK,ondan geri dönmüşler kulüplerine falan tarzı haberler bekliyorum artık ...
Sosyal ağlarda paylaş

Şöle bişi var:

Sercan'ı Fener kaptı!
Mehmet Topuz, Bekir İrtegün, Bilica ve Özer Hurmacı'dan sonra Sercan Yıldırım da F.Bahçe'nin oldu.

HTSPOR.COM

"3 yılda 3 şampiyonluk" hedefleyen Sarı Kanarya, ezeli rakiplerinin gözdesi Sercan'ın transferini bitirdi.

Beşiktaş ve Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği Bursasporlu Sercan Yıldırım konusunda gülen taraf sarı-lacivertliler oldu. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı'nda genç futbolcunun transferi için prensip anlaşmasına vardı.

Sarı-lacivertli kulübün, golcü oyuncuyla 2 gün sonra resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

İngiliz ekibi Manchester City de Sercan'ı renklerine bağlamak için Bursaspor'a teklif götürmüştü.

Habertürk spor servisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...